Νέα

Άνδρες δημόσιοι υπάλληλοι και σχέσεις με γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 840
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.307
Πόντοι
2.356
Δηλαδη συγνωμη ρε μαγκες, ενας ΙΤ στην Alpha Bank μπορει να παιρνει 1400 καθαρα το μηνα? Μόνο??

Τσαμπα οι σπουδες , ολοι αυτοι ειναι πληροφορικαριοι. Στις Ναυτιλιακες οι ΙΤ λαμβανουν πανω απο 2500 καθαρα το μηνα.

Τοσα λιγα δινουν οι τραπεζες?
Εγώ πάντως, όσους ξέρω μέχρι 1500 - 1700 παίρνουν ως IT σε τράπεζες. Τι τσάμπα σπουδές ρε συ; Πλάκα μου κάνεις; Εδώ Βιολόγοι με μάστερ και διδακτορικά δεν παίρνουν ούτε χιλιάρικο σε μεγάλα κέντρα... μην πω ονόματα εταιρειών. Μιλάω πάντα για τους νεότερους

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.409
Πόντοι
6.955
Δηλαδη συγνωμη ρε μαγκες, ενας ΙΤ στην Alpha Bank μπορει να παιρνει 1400 καθαρα το μηνα? Μόνο?
Τοσα λιγα δινουν οι τραπεζες?
Ναυρχε μου ειμαι τραπεζικος και ξερω οτι μπορει να βγαζει και λιγοτερα. Καλο μισθο εχει μονο ο διευθυντης μηχανοργανωσης.

OmarGalanti

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2015
Like
52
Πόντοι
0
Επί του θέματος το ΔΥπαλιλίκι θεωρώ βοηθάει μόνο στη περίπτωση που κάποιος ψάχνει γυναίκα για σοβαρά (γάμο και παιδιά) και δη άμα η γυναίκα είναι στα άντα και καίγεται. Εκεί σίγουρα είναι δυνατό χαρτί η μόνιμη εργασία με σταθερό και άνω του μ.ο μισθό.

Κατά τα άλλα δε νομίζω να στάζουν βρακάκια γκομενών επειδή κάποιος είναι ΔΥ. Οι ένστολοι είναι άλλη κατηγορία αφού όπως και να το κάνουμε κάποιες γυναίκες έχουν φετίχ με τη στολή ( όπως αντίστοιχα και άντρες με νοσοκόμες, αεροσυνοδούς).

Γενικά πάντως όπως έχει τονίσει και άλλος, το πρόβλημα στην Ελλάδα ξεκινάει από τα χάλια του Ι. τομέα . Δεν είναι ότι παίρνουν τρελά λεφτά ή εχουν αδιανόητα προνόμια οι ΔΥ, απλά οι ΙΥ βρίσκονται σε καθεστώς γαλέρας με μισθούς χαρτζηλίκια.

Στην Αγγλία για παράδειγμα μου έκανε εντύπωση που το κράτος βάζει διαφημίσεις στη τηλεόραση μπας και καταφέρει να πείσει κανέναν να πάει να εργαστεί στο στρατό και την αστυνομία ( και δε βρίσκουν κόσμο) και σκεφτόμουν την αντιπαραβολή στην Ελλάδα που βγαίνει καμία προκήρυξη και γίνεται η σφαγή του αιώνα.

Επίσης το μπεις γενικά στο δημόσιο στην Αγγλία σε διάφορα πόστα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο (μέχρι και άτομα που με το ζόρι μιλάνε αγλλικά προσλαμβάνουν) το οποίο απλά ενισχύει το παραπάνω, ότι δηλαδή το όλο ζουμί ξεκινάει από τη κατάσταση του ιδιωτικού τομέα.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546
Επί του θέματος το ΔΥπαλιλίκι θεωρώ βοηθάει μόνο στη περίπτωση που κάποιος ψάχνει γυναίκα για σοβαρά (γάμο και παιδιά) και δη άμα η γυναίκα είναι στα άντα και καίγεται. Εκεί σίγουρα είναι δυνατό χαρτί η μόνιμη εργασία με σταθερό και άνω του μ.ο μισθό.

Κατά τα άλλα δε νομίζω να στάζουν βρακάκια γκομενών επειδή κάποιος είναι ΔΥ. Οι ένστολοι είναι άλλη κατηγορία αφού όπως και να το κάνουμε κάποιες γυναίκες έχουν φετίχ με τη στολή ( όπως αντίστοιχα και άντρες με νοσοκόμες, αεροσυνοδούς).

Γενικά πάντως όπως έχει τονίσει και άλλος, το πρόβλημα στην Ελλάδα ξεκινάει από τα χάλια του Ι. τομέα . Δεν είναι ότι παίρνουν τρελά λεφτά ή εχουν αδιανόητα προνόμια οι ΔΥ, απλά οι ΙΥ βρίσκονται σε καθεστώς γαλέρας με μισθούς χαρτζηλίκια.

Στην Αγγλία για παράδειγμα μου έκανε εντύπωση που το κράτος βάζει διαφημίσεις στη τηλεόραση μπας και καταφέρει να πείσει κανέναν να πάει να εργαστεί στο στρατό και την αστυνομία ( και δε βρίσκουν κόσμο) και σκεφτόμουν την αντιπαραβολή στην Ελλάδα που βγαίνει καμία προκήρυξη και γίνεται η σφαγή του αιώνα.

Επίσης το μπεις γενικά στο δημόσιο στην Αγγλία σε διάφορα πόστα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο (μέχρι και άτομα που με το ζόρι μιλάνε αγλλικά προσλαμβάνουν) το οποίο απλά ενισχύει το παραπάνω, ότι δηλαδή το όλο ζουμί ξεκινάει από τη κατάσταση του ιδιωτικού τομέα.
Εγώ το έχω ξαναπεί και το πιστεύω ότι αν ο ΙΤ στη Ελλάδα πήγαινε τρένο, λίγοι θα σκεφτόντουσαν το δημόσιο

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Η στολή συνεχίζει να αρέσει πάντως.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις και είναι τεράστια αλήθεια αυτό που λες.
Πως και δεν προσπαθείς να κάνεις κάτι δικό σου;
Αφού δε σου βγαίνει με το υπαλληλίκι γιατί δε ρισκάρεις για κάτι καλύτερο;
πουθενα στο κοσμο δεν συμφερει να εισαι υπαλληλος.Απο την αλλη βεβαια και το να κανεις κατι δικο σου,παλι και αυτο εχει αλλου ειδους ρισκα και προβληματα,ομως εχεις περισσοτερες προοπτικες αν εισαι μαγκας και εξυπνος να ανεβεις,(αν εισαι μαλακας δεν ανεβαινεις πουθενα) σε αντιθεση με υπαλληλος που ναι μεν μπορει να εισαι μαγκας,εξυπνος με γνωσεις και με πολλα πτυχια,αλλα ο κολλητος-κουμπαρος-μπατζανακης-ξαδερφος-κουνιαδος-γνωστος οσο μαλακας και ασχετος με το αντικειμενο με σενα να ειναι,στο τελος...θα βγει πιο μαγκας. (αυτη ειναι η ελλαδα σε γενικες γραμμες)

Zeus69

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
111
Πόντοι
1

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21

Σαν γυναίκα που τις έχουν προξενέψει ΔΥ συμφωνώ 100% (ειδικά για το ότι δεν στάζει το γατί μας απλά και μόνο στο ότι είναι δημόσιος υπάλληλος) . Επίσης οι τύποι που γνώρισα συνάδαν τελειώς με το κλασσικό πρότυπο του ΔΥ--βολεμένοι, τεμπέληδες, σαπιοκοιλιάδες, φλώροι, και ξενέρωτοι στο φουλ. 'Οτι πιο αντιερωτικό έχω γνωρίσει στην ζωή μου. Προφανώς οι συγγενείς/γνωστοί που μου τους έχουν προξενέψει νομίζαν θα μου εξασφάλιζαν καλύτερη ζωή αλλά τι να τον κάνω τον άλλο αμά είναι τελείως μουρόχαυλος και ξενέρωτος; να τον κερατώνω με τον κηπουρό ή τον υδραυλικό (αν τους ρωτήσεις να ξεβιδώσουν καμιά λάμπα, θα σε κοιτούν αποσβολομένοι).
Συμφωνώ τέτοιοι τύποι έχουν μια πέραση μόνο σε ορισμένες γυναίκες άνω των 35 που έχουν απελπιστεί και θέλουν να εξασφαλίσουν το μέλλον τους.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Σαν γυναίκα που τις έχουν προξενέψει ΔΥ συμφωνώ 100% (ειδικά για το ότι δεν στάζει το γατί μας απλά και μόνο στο ότι είναι δημόσιος υπάλληλος) . Επίσης οι τύποι που γνώρισα συνάδαν τελειώς με το κλασσικό πρότυπο του ΔΥ--βολεμένοι, τεμπέληδες, σαπιοκοιλιάδες, φλώροι, και ξενέρωτοι στο φουλ. 'Οτι πιο αντιερωτικό έχω γνωρίσει στην ζωή μου. Προφανώς οι συγγενείς/γνωστοί που μου τους έχουν προξενέψει νομίζαν θα μου εξασφάλιζαν καλύτερη ζωή αλλά τι να τον κάνω τον άλλο αμά είναι τελείως μουρόχαυλος και ξενέρωτος; να τον κερατώνω με τον κηπουρό ή τον υδραυλικό (αν τους ρωτήσεις να ξεβιδώσουν καμιά λάμπα, θα σε κοιτούν αποσβολομένοι).
Συμφωνώ τέτοιοι τύποι έχουν μια πέραση μόνο σε ορισμένες γυναίκες άνω των 35 που έχουν απελπιστεί και θέλουν να εξασφαλίσουν το μέλλον τους.
εχεις; κηπουρο? :think:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.495
Πόντοι
216

Παντως, οι νεοτερες γενιες ΔΥ που εχουν περασει μεσω Ασεπ,
δεν ειναι τα παλιά τα χάλια.
Νορμαλ παιδια, εχω γνωρισει, εστρωσαν κολο, διαβασαν, πηραν ενα πτυχιο, πηραν καποιες προϋπηρεσιες, και καποια στιγμη το κυνηγησαν και τους εκατσε το δημοσιο.
Αυτοι δεν γινονται τεμπελχαναδες, σαπιοκοιλιαδες, φλωροι κλπ.
Με το ασεπ, να ειναι καλα ο Αναστασης Πεπονης που το εκανε, μπηκε μια καλη σειρα και αξιοκρατια,
γιατι παλια εμπαινε οοοολλληηηη η σαρα και η μαρα....εκει ναι, μιλαμε για αχρηστους...

Βεβαια, το δημοσιο-συστημα, εχει τον τροπο να απαξιωνει ακομη και αξιους υπαλληλους,
και ειναι κριμα, και για τους ιδιους, και για τη χωρα μας που δεν εκμεταλευεται και τους οποιους αξιους δυ εχει.
Παντως οπως και να χει, πιστευω οτι οι νεοτερες γενιες δυ, μπορει να μην παιρνουν τα λεφτα των παλαιων, αλλα ειναι γενικως πιο αξιολογα προσωπα, και μαλλον και ελκυστικοτερα για τις γυναικες.

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Παντως, οι νεοτερες γενιες ΔΥ που εχουν περασει μεσω Ασεπ,
δεν ειναι τα παλιά τα χάλια.
Νορμαλ παιδια, εχω γνωρισει, εστρωσαν κολο, διαβασαν, πηραν ενα πτυχιο, πηραν καποιες προϋπηρεσιες, και καποια στιγμη το κυνηγησαν και τους εκατσε το δημοσιο.
Αυτοι δεν γινονται τεμπελχαναδες, σαπιοκοιλιαδες, φλωροι κλπ.
Με το ασεπ, να ειναι καλα ο Αναστασης Πεπονης που το εκανε, μπηκε μια καλη σειρα και αξιοκρατια,
γιατι παλια εμπαινε οοοολλληηηη η σαρα και η μαρα....εκει ναι, μιλαμε για αχρηστους...

Αυτά είναι καλά, δυστυχώς όμως είναι θεωρητικά.
Όπως και στον στρατό -όπου όλο υποτίθεται ότι καταργείται το βύσμα αλλά στην πράξη τα χρόνια περνάνε χωρίς επί της ουσίας να αλλάζει τίποτα- έτσι και στο δημόσιο αν έχεις γνωριμίες με παράγοντες στις κατάλληλες θέσεις οι οποίοι έχουν λόγους να σε βοηθήσουν, μπορείς και τώρα να σε μπεις από το παράθυρο σε διάφορες θέσεις.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Αυτά είναι καλά, δυστυχώς όμως είναι θεωρητικά.
Όπως και στον στρατό -όπου όλο υποτίθεται ότι καταργείται το βύσμα αλλά στην πράξη τα χρόνια περνάνε χωρίς επί της ουσίας να αλλάζει τίποτα- έτσι και στο δημόσιο αν έχεις γνωριμίες με παράγοντες στις κατάλληλες θέσεις οι οποίοι έχουν λόγους να σε βοηθήσουν, μπορείς και τώρα να σε μπεις από το παράθυρο σε διάφορες θέσεις.

Το μελλον ειναι ο Ιδιωτικος Τομεας. Σε 10 χρονια οι τωρινοι πιτσιρικαδες θα ακουνε δημοσιο και θα βγαζουν σπυρια. Και ουτε που θα καθησουν να ακουνε τους παλιοτερους

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Ευχαριστούμε τέτοιες διαρροές που διαιωνίζουν τα στερεότυπα σχετικά με του τι εστεί δημόσιος υπάλληλος:
1625343982305.png

Σκεφτείτε την αηδία μου όταν μου χουν προξενέψει τέτοιο χοντροειδές πράμα (σε πιο νεαρό) συν φραπεδιά στο δεξί και σαντουίτς 3 μέτρα στο άλλο. Ακόμα τον βλέπω εφιάλτη.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.457
Πόντοι
12.756
Ευχαριστούμε τέτοιες διαρροές που διαιωνίζουν τα στερεότυπα σχετικά με του τι εστεί δημόσιος υπάλληλος:
1625343982305.png

Σκεφτείτε την αηδία μου όταν μου χουν προξενέψει τέτοιο χοντροειδές πράμα (σε πιο νεαρό) συν φραπεδιά στο δεξί και σαντουίτς 3 μέτρα στο άλλο. Ακόμα τον βλέπω εφιάλτη.
πολλες μαλακισμενες θελουν δημοσιους υπαλληλους για την σιγουρια του μισθου παντως

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
1625343982305.png

Μπορεις να βαλεις ολο το λινκ απο το αρθρο να γελασουμε;

Ωραιο ειναι και αυτο το twitter account:

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
πολλες μαλακισμενες θελουν δημοσιους υπαλληλους για την σιγουρια του μισθου παντως
Τι να πω, I rest my case. Aν μαζί με τα λεφτά του τυπά υπήρχαν και δωρεάν XXXΧΧL σκουπισάκκουλα που καλύπτουν από την μούρη μέχρι το σώμα, ίσως το ξανασκεφτόμουνα και εγώ.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.500
Πόντοι
206
Το μελλον ειναι ο Ιδιωτικος Τομεας. Σε 10 χρονια οι τωρινοι πιτσιρικαδες θα ακουνε δημοσιο και θα βγαζουν σπυρια. Και ουτε που θα καθησουν να ακουνε τους παλιοτερους

Όσο υπάρχει η μονιμότητα ΔΕ θα γίνει ποτέ αυτό που γράφεις. Όταν καταργηθεί την επόμενη μέρα θα αλλάξουν όλα.

• Like
Αντιδράσεις: obi1

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.500
Πόντοι
206
Τι να πω, I rest my case....

Εσύ μπορεί να απορείς αλλά τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι. Όσο είσαι έρμαιο του κάθε βλάκα που νομίζει πως είναι αφεντικό αυτό θα συμβαίνει. Το έγραψα και πιο παλιά. Άλλο να δουλεύεις μέχρι τις 3 ότι και να συμβεί και άλλο όσο γουστάρει το αφεντικό και χωρίς κουβέντα.

• Like
Αντιδράσεις: obi1
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Όσο υπάρχει η μονιμότητα ΔΕ θα γίνει ποτέ αυτό που γράφεις. Όταν καταργηθεί την επόμενη μέρα θα αλλάξουν όλα.

Σημαντικοτεροι απο τη μονιμοτητα ειναι οι μισθοι. Οταν μεγαλωσουν οι μισθοι στον Ιδιωτικο Τομεα, απο μονοι τους πολλοι θα επιλεγουν ΙΤ. Ηδη καποιοι το ψαχνουν απο τωρα.
Δες εδω ενα παραδειγμα, φρέσκιας συζήτησης:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom