Σαν γυναίκα που τις έχουν προξενέψει ΔΥ συμφωνώ 100% (ειδικά για το ότι δεν στάζει το γατί μας απλά και μόνο στο ότι είναι δημόσιος υπάλληλος) . Επίσης οι τύποι που γνώρισα συνάδαν τελειώς με το κλασσικό πρότυπο του ΔΥ--βολεμένοι, τεμπέληδες, σαπιοκοιλιάδες, φλώροι, και ξενέρωτοι στο φουλ. 'Οτι πιο αντιερωτικό έχω γνωρίσει στην ζωή μου. Προφανώς οι συγγενείς/γνωστοί που μου τους έχουν προξενέψει νομίζαν θα μου εξασφάλιζαν καλύτερη ζωή αλλά τι να τον κάνω τον άλλο αμά είναι τελείως μουρόχαυλος και ξενέρωτος; να τον κερατώνω με τον κηπουρό ή τον υδραυλικό (αν τους ρωτήσεις να ξεβιδώσουν καμιά λάμπα, θα σε κοιτούν αποσβολομένοι).
Συμφωνώ τέτοιοι τύποι έχουν μια πέραση μόνο σε ορισμένες γυναίκες άνω των 35 που έχουν απελπιστεί και θέλουν να εξασφαλίσουν το μέλλον τους.
Παντως, οι νεοτερες γενιες ΔΥ που εχουν περασει μεσω Ασεπ,
δεν ειναι τα παλιά τα χάλια.
Νορμαλ παιδια, εχω γνωρισει, εστρωσαν κολο, διαβασαν, πηραν ενα πτυχιο, πηραν καποιες προϋπηρεσιες, και καποια στιγμη το κυνηγησαν και τους εκατσε το δημοσιο.
Αυτοι δεν γινονται τεμπελχαναδες, σαπιοκοιλιαδες, φλωροι κλπ.
Με το ασεπ, να ειναι καλα ο Αναστασης Πεπονης που το εκανε, μπηκε μια καλη σειρα και αξιοκρατια,
γιατι παλια εμπαινε οοοολλληηηη η σαρα και η μαρα....εκει ναι, μιλαμε για αχρηστους...
Βεβαια, το δημοσιο-συστημα, εχει τον τροπο να απαξιωνει ακομη και αξιους υπαλληλους,
και ειναι κριμα, και για τους ιδιους, και για τη χωρα μας που δεν εκμεταλευεται και τους οποιους αξιους δυ εχει.
Παντως οπως και να χει, πιστευω οτι οι νεοτερες γενιες δυ, μπορει να μην παιρνουν τα λεφτα των παλαιων, αλλα ειναι γενικως πιο αξιολογα προσωπα, και μαλλον και ελκυστικοτερα για τις γυναικες.