Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Για πες λίγο τα προγράμμα που παίζουν,λέω μία φορά να πάρω κάτι παραπάνω από το 40e κ ποια προτίνεις.... :grin:

ανάλογα τα γούστα σου  :think:...αλά εγώ θα έλεγα του 100 κανείς το δουζάκι σου αν φελείς σε τριβή την πλάτη κ η κοπέλα ( να πάρω λες κ σβουγαρια μια χρισιος ) κ μετά όλα στο κρεβάτι αν φελείς κ μέσα στην μπανερά δεν χριαζετε να κανείς απαρετητο δζακουζι εκη μέσα  :rockon:....βασικά αυτό το πρόγραμα εγώ είπα να γίνει 90  αυριο θα το τσεκάρω ...... :tickedoff:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
jo στην συγκεκριμενη για την σπεσιαλιτε που προτινει το καταστημα δηλαδη :pipa3:   μεχρι εκει φτανουμε δεν ειμαστε ολοι φορτωμενοι σαν εσενα για τζακουζια σαμπανιες και υπερπαραγωγες :cheesy:

υ.γ αν και γενικα δεν γουσταρω ρουμανες

τη να κάνουμε  :think:φυσικά ρουσίδης κ ουκρανεζες είναι απεχτες ..όταν μπουν κ αυτή στην ευρωπαεική ένωση  θα της έχουμε μπόλικες .... ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ανάλογα τα γούστα σου  :think:...αλά εγώ θα έλεγα του 100 κανείς το δουζάκι σου αν φελείς σε τριβή την πλάτη κ η κοπέλα ( να πάρω λες κ σβουγαρια μια χρισιος ) κ μετά όλα στο κρεβάτι αν φελείς κ μέσα στην μπανερά δεν χριαζετε να κανείς απαρετητο δζακουζι εκη μέσα  :rockon:....βασικά αυτό το πρόγραμα εγώ είπα να γίνει 90  αυριο θα το τσεκάρω ...... :tickedoff:
Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο;;;

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο;;;

περίπου μισή  ώρα ..πάνω κάτω όσο κ στο δζακουζι απλά δεν μουλιάζεις  στο ζεστό νερό  :)..κ μαλον κ τελιώνεις πιο γρήγορα λίγο τρίψιμο κοπέλα λίγο εση κ ετιμο το πουλάκι για απόλαυση  :knockinb:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
περίπου μισή  ώρα ..πάνω κάτω όσο κ στο δζακουζι απλά δεν μουλιάζεις  στο ζεστό νερό  :)..κ μαλον κ τελιώνεις πιο γρήγορα λίγο τρίψιμο κοπέλα λίγο εση κ ετιμο το πουλάκι για απόλαυση  :knockinb:
Ενδιαφέρον...θα το τιμήσω το προγραμματάκι κάποια στιγμούλα!!! :grin:

Ποια κοπέλα προτίνεις ή όλες το ίδιο καλές λες;;; :think:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Ενδιαφέρον...θα το τιμήσω το προγραμματάκι κάποια στιγμούλα!!! :grin:

Ποια κοπέλα προτίνεις ή όλες το ίδιο καλές λες;;; :think:

ψέματα δεν θα σου πω  :birdman:..αλά σίγουρα ξέρω ότι στην μαρία της αρέσει αυτό το προγρμα έτυχε να το έχουμε συζητσει :rockon:  .. τώρα για αλες αν δεν πενέψω το σπίτι μου θα πέσει να με πλακώσει  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ψέματα δεν θα σου πω  :birdman:..αλά σίγουρα ξέρω ότι στην μαρία της αρέσει αυτό το προγρμα έτυχε να το έχουμε συζητσει :rockon:  .. τώρα για αλες αν δεν πενέψω το σπίτι μου θα πέσει να με πλακώσει  :2funny:
Μμμ μάλιστα...καλή πλατούλα κ χεράκια έχει η κοπελιά...θα δούμε... :grin:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Εχω παρατηρησει οτι το θ το γραφεις φ,υπαρχει καποιο προβλημα στο πληκτρολογιο σου???
ναι κολάει το σκαζμένο  κ βάζω φ πόλης πορες

αν θέλεις αντί για φ να γράφεις τον αριθμό 8 που μοιάζει οπτικά πολύ με το θ  ;)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
καλημέρα !!!! σήμερα δουλευουν

το πρωι Σαμπρίνα

το βράδυ Σίμωνa

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σας

Θα ηθελα να ρωτησετε τις κοπελες αν δεχονται να τις πασαλειψω και να πασαλειφτω με τουρτα...
μετα θα αλληλοκαθαριστουμε φυσικα  :pipa1:

Τα γενεθλια μου περασαν βεβαια αλλα λεω να τα γιορτασω εταιροχρονισμενα  :dancing:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Γεια σας

Θα ηθελα να ρωτησετε τις κοπελες αν δεχονται να τις πασαλειψω και να πασαλειφτω με τουρτα...
μετα θα αλληλοκαθαριστουμε φυσικα  :pipa1:

Τα γενεθλια μου περασαν βεβαια αλλα λεω να τα γιορτασω εταιροχρονισμενα  :dancing:

μαλλον λίγο δύσκολο  :think: όλες είναι σε διαιτα  :2funny:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Υπαρχουν και λαιτ τουρτες , εξαλου το μεγαλυτερο μερος θα το φαω εγω
για ξανρωτηστε παρακαλω ...

σαμπρίνα γλυκά δεν τρώει , σίμωνα κάνει γυμναστική αποφευγή γλυκά ,μαρία λυπεί ,οπότε όταν γυρίση λούση θα την ρωτήσω ..

δεν ξέρω για τούρτα αλά προσοχή στια σκάλες 2/3 μέρες να μην πασαλεβτίτε ,  βάφουμε τους τιχους ..να δω πόσο θα κρατήσουν  :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
σαμπρίνα γλυκά δεν τρώει , σίμωνα κάνει γυμναστική αποφευγή γλυκά ,μαρία λυπεί ,οπότε όταν γυρίση λούση θα την ρωτήσω ..

δεν ξέρω για τούρτα αλά προσοχή στια σκάλες 2/3 μέρες να μην πασαλεβτίτε ,  βάφουμε τους τιχους ..να δω πόσο θα κρατήσουν   :think:

Τζαμπα λευτα ... ας εβαζες φωτο τις σιμονας και τις λουσης στις σκαλα ..
θα βαφονταν αυτοματα οι τοιχοι  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
ωραια κοπελα η σιμονα την ειχα παρει στην κατεχακη παλια αν κ τωρα εχω καιρο να παω σε στουντιο θα την τιμουσα αλλα με ξενερωνουν αυτες οι καλτσες που φοραει σα σαρακατσανα ειναι  :rockon: :rockon: τις φοραει παντα γιατι γυναικα με καλτσα σαν του βαμβακουλα δεν μπορω να παω μαζι της  :zfuck:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ωραια κοπελα η σιμονα την ειχα παρει στην κατεχακη παλια αν κ τωρα εχω καιρο να παω σε στουντιο θα την τιμουσα αλλα με ξενερωνουν αυτες οι καλτσες που φοραει σα σαρακατσανα ειναι  :rockon: :rockon: τις φοραει παντα γιατι γυναικα με καλτσα σαν του βαμβακουλα δεν μπορω να παω μαζι της  :zfuck:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Να κι αλλος
εγω δεν εχω προβλημα αλλα ενας φιλος οποτε ελεμε το ομομα Σιμονα τις καλτσες αναφαιρει  :2funny:
δε του αρεσουν , για να μη τον τσιμπανε στους ομους λεει

Μπορειτε απλα να ζητησετε να τις βγαλει  ;)

σαρακατσανα  :2funny: :2funny: :2funny:  καλο  :cheesy:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Σημερα πρωινη ποια κοπελα ειναι? Η Σαμπρινα? Υπαρχει κριτικη ?

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
καλημέρα !!!!!!

προη Σαμπρίνα

βράδι Σίμωνα 

simona

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
μια μικρή  ενμέρωση ..Σιμινα θα δουλέψει ακόμα 2/3  μετά θα είναι βραδινή η Λούση ..Μαρία την αλή βλομάδα θα δουλέψει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom