gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
Για πες λίγο τα προγράμμα που παίζουν,λέω μία φορά να πάρω κάτι παραπάνω από το 40e κ ποια προτίνεις....![]()
ανάλογα τα γούστα σου

Για πες λίγο τα προγράμμα που παίζουν,λέω μία φορά να πάρω κάτι παραπάνω από το 40e κ ποια προτίνεις....![]()
jo στην συγκεκριμενη για την σπεσιαλιτε που προτινει το καταστημα δηλαδημεχρι εκει φτανουμε δεν ειμαστε ολοι φορτωμενοι σαν εσενα για τζακουζια σαμπανιες και υπερπαραγωγες
υ.γ αν και γενικα δεν γουσταρω ρουμανες
Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο;;;ανάλογα τα γούστα σου...αλά εγώ θα έλεγα του 100 κανείς το δουζάκι σου αν φελείς σε τριβή την πλάτη κ η κοπέλα ( να πάρω λες κ σβουγαρια μια χρισιος ) κ μετά όλα στο κρεβάτι αν φελείς κ μέσα στην μπανερά δεν χριαζετε να κανείς απαρετητο δζακουζι εκη μέσα
....βασικά αυτό το πρόγραμα εγώ είπα να γίνει 90 αυριο θα το τσεκάρω ......
![]()
Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο;;;
Ενδιαφέρον...θα το τιμήσω το προγραμματάκι κάποια στιγμούλα!!!περίπου μισή ώρα ..πάνω κάτω όσο κ στο δζακουζι απλά δεν μουλιάζεις στο ζεστό νερό..κ μαλον κ τελιώνεις πιο γρήγορα λίγο τρίψιμο κοπέλα λίγο εση κ ετιμο το πουλάκι για απόλαυση
![]()
Ενδιαφέρον...θα το τιμήσω το προγραμματάκι κάποια στιγμούλα!!!
Ποια κοπέλα προτίνεις ή όλες το ίδιο καλές λες;;;![]()
Μμμ μάλιστα...καλή πλατούλα κ χεράκια έχει η κοπελιά...θα δούμε...ψέματα δεν θα σου πω..αλά σίγουρα ξέρω ότι στην μαρία της αρέσει αυτό το προγρμα έτυχε να το έχουμε συζητσει
.. τώρα για αλες αν δεν πενέψω το σπίτι μου θα πέσει να με πλακώσει
![]()
ναι κολάει το σκαζμένο κ βάζω φ πόλης πορεςΕχω παρατηρησει οτι το θ το γραφεις φ,υπαρχει καποιο προβλημα στο πληκτρολογιο σου???
Γεια σας
Θα ηθελα να ρωτησετε τις κοπελες αν δεχονται να τις πασαλειψω και να πασαλειφτω με τουρτα...
μετα θα αλληλοκαθαριστουμε φυσικα
Τα γενεθλια μου περασαν βεβαια αλλα λεω να τα γιορτασω εταιροχρονισμενα![]()
μαλλον λίγο δύσκολοόλες είναι σε διαιτα
![]()
Υπαρχουν και λαιτ τουρτες , εξαλου το μεγαλυτερο μερος θα το φαω εγω
για ξανρωτηστε παρακαλω ...
σαμπρίνα γλυκά δεν τρώει , σίμωνα κάνει γυμναστική αποφευγή γλυκά ,μαρία λυπεί ,οπότε όταν γυρίση λούση θα την ρωτήσω ..
δεν ξέρω για τούρτα αλά προσοχή στια σκάλες 2/3 μέρες να μην πασαλεβτίτε , βάφουμε τους τιχους ..να δω πόσο θα κρατήσουν![]()
ωραια κοπελα η σιμονα την ειχα παρει στην κατεχακη παλια αν κ τωρα εχω καιρο να παω σε στουντιο θα την τιμουσα αλλα με ξενερωνουν αυτες οι καλτσες που φοραει σα σαρακατσανα ειναι![]()
τις φοραει παντα γιατι γυναικα με καλτσα σαν του βαμβακουλα δεν μπορω να παω μαζι της
![]()