You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 413K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
εννοεις ποια κρατατε ετσι?
εγω αν η κριτικες ειναι 50-50 θετικες/αρνητικες θα μπω μονο αν μου κανει πολυυυ κλικ η κοπελα
έχεις δίκιο...κ αν κοπέλα δεν σου κάνη ούτε κλικ ούτε κλακ κ έχει πόλη καλές κριτικές
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αν δεν σου κανει κλικ δεν εχεις λογο να αχοληθεις με τις κριτικες...έχεις δίκιο...κ αν κοπέλα δεν σου κάνη ούτε κλικ ούτε κλακ κ έχει πόλη καλές κριτικές
jack23
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τα κοριτσια που εχεισ τα εχουμε δοκιμασει 1 φορα και καποιεσ 2 φορεσ. Θελω να ξαναερθω στον ωραιο χορο αλλα με κατι καινουριο! Δεν τα θελουμε τα κοριτσια για σχεση αλλα για να περναμε καλα, με νεεσ εμπειριεσ. Δεξου το μνμ σαν συμβουλη.
DOGBABY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
Αν δεν σου κανει κλικ δεν εχεις λογο να αχοληθεις με τις κριτικες...
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
τα κοριτσια που εχεισ τα εχουμε δοκιμασει 1 φορα και καποιεσ 2 φορεσ. Θελω να ξαναερθω στον ωραιο χορο αλλα με κατι καινουριο! Δεν τα θελουμε τα κοριτσια για σχεση αλλα για να περναμε καλα, με νεεσ εμπειριεσ. Δεξου το μνμ σαν συμβουλη.
εθαριστο που ειρφές κ για συμβόλη ...αλά μακάρι να βρίσκαμε της κοπέλες στα γαριδάκια .κ κάτι ακόμα είναι πόλη δύσκολα να κανείς τα χαρτιά εκδιδομένης ...κ όταν έχεις καλά κορίτσια ενοω κ χαρακριρες δεν μπόρις απλά έτη να της λες φύγε τουλιστών εγώ δεν μπορώ γιαυτό μένουν κ πόλη κέρο μερικές.... τώρα αν είναι καπια πως το λέτε εντελώς κομοδίνο εκη δεν μπορώ να κάνω τπτ την σταμτάω ..
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
έχεις δίκιο...κ αν κοπέλα δεν σου κάνη ούτε κλικ ούτε κλακ κ έχει πόλη καλές κριτικές
τοτε ειναι ρισκο ... χωρις κλικ καλυτερα να μη περνας (λεω εγω )
αλλα αν εχει πολλες και καλες κριτικες συνηθος δοκιμαζεις ... οντας επηρεασμενος
Καλημερα
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
τοτε ειναι ρισκο ... χωρις κλικ καλυτερα να μη περνας (λεω εγω )
αλλα αν εχει πολλες και καλες κριτικες συνηθος δοκιμαζεις ... οντας επηρεασμενος
Καλημερα
kalhmera jo ...
ο τολμών νικά !!!! κ ειστερα που ξέρεις μπόρι κ καπιος να την κάνει κ την κοπέλα κλικ κλικ κ να τα δόση ρεσιτάλ .... κ μετά jo γίνετε αυτή επόμενη αραβονιρα
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
παντοσ καινουρια κοριτσια ισων περισσοτερεσ επισκεψεισ.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
kalhmera jo ...
ο τολμών νικά !!!! κ ειστερα που ξέρεις μπόρι κ καπιος να την κάνει κ την κοπέλα κλικ κλικ κ να τα δόση ρεσιτάλ .... κ μετά jo γίνετε αυτή επόμενη αραβονιρα
Ναι σιγουρα το θεμα ειναι να κανεΙς εσυ κλικ στηκ κοπελα αλλα αυτο δεν γινετε παντα και με ολες
αμα γινει ομως , μαλλον εχουμε αρραβωνιασματα
Παντως χωρις κλικ υπαρχει κινδυνος αποτυχιας ασχετος κριτικων :S
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
[/quotτοτε ειναι ρισκο ... χωρις κλικ καλυτερα να μη περνας (λεω εγω )
Καλημερα
[/Αν δεν σου κανει κλικ δεν εχεις λογο να αχοληθεις με τις κριτικες...
Δεν ειναι ετσι οπως τα λετε
τα κλικ και τα κλακ τις περισσοτερες φορες με εχουν απογοητευσει
ενω κοπελες που δεν μου καναν κλικ οπως λετε αλλα ηξερα οτι ειχαν καλες κριτικες κατα 90% με "αποζημιωσαν"
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
ωραια κοπελα η σιμονα την ειχα παρει στην κατεχακη παλια αν κ τωρα εχω καιρο να παω σε στουντιο θα την τιμουσα αλλα με ξενερωνουν αυτες οι καλτσες που φοραει σα σαρακατσανα ειναι τις φοραει παντα γιατι γυναικα με καλτσα σαν του βαμβακουλα δεν μπορω να παω μαζι της
ορεος...σήμερα θα πάω να της βγάλο της καλτες βασικά κ χθες της είπα θα θερο κ αποδιξης ....αλά πες την κοπέλα να της βγάλη έτσι κ αλιος όλα τα βγάζει δεν νομίζω στην κάλτσα να κοληση...!!!!!!!!!!!!
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
ποιες ειναι οι βαρδιες?οχι οι κοπελες.αλλα οι ωρες
1 βάρδια 10 - 20.00
2 βάρδια 20.00 - 6.00 παρασκευή σάββατο η πριν από καμία αργία 7 .00
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Οχι ! Τα καλτσακια της ειναι υπεροχα!!
ορεος...σήμερα θα πάω να της βγάλο της καλτες βασικά κ χθες της είπα θα θερο κ αποδιξης ....αλά πες την κοπέλα να της βγάλη έτσι κ αλιος όλα τα βγάζει δεν νομίζω στην κάλτσα να κοληση...!!!!!!!!!!!!
καλημερα, θελω να [περασω αυριο πρωι κατα τις 12 ποια θα δουλευει και ποιο το προγραμμα της? ευχαριστω ειμαι εκτος θεσσαλονικης και την επισκεφτομαι συχνα πυκνα.. και να υπαρχεικ απου φωτο των κοριτσιων πιστευβω θα βοηθουσε ολους..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K