Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
όταν κοιτάς της κριτικές κ είναι 50-50 ποια κρατάτε  για σας ?

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
εννοεις ποια κρατατε ετσι?

εγω αν η κριτικες ειναι 50-50 θετικες/αρνητικες  θα μπω  μονο αν μου κανει πολυυυ κλικ η κοπελα

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
εννοεις ποια κρατατε ετσι?

εγω αν η κριτικες ειναι 50-50 θετικες/αρνητικες  θα μπω  μονο αν μου κανει πολυυυ κλικ η κοπελα

έχεις δίκιο...κ αν κοπέλα δεν σου κάνη ούτε  κλικ ούτε κλακ κ έχει πόλη καλές κριτικές  :think:

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τα κοριτσια που εχεισ τα εχουμε δοκιμασει 1 φορα και καποιεσ 2 φορεσ. Θελω να ξαναερθω στον ωραιο χορο αλλα με κατι καινουριο! Δεν τα θελουμε τα κοριτσια για σχεση αλλα για να περναμε καλα, με νεεσ εμπειριεσ. Δεξου το μνμ σαν συμβουλη.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
τα κοριτσια που εχεισ τα εχουμε δοκιμασει 1 φορα και καποιεσ 2 φορεσ. Θελω να ξαναερθω στον ωραιο χορο αλλα με κατι καινουριο! Δεν τα θελουμε τα κοριτσια για σχεση αλλα για να περναμε καλα, με νεεσ εμπειριεσ. Δεξου το μνμ σαν συμβουλη.

εθαριστο που ειρφές  κ για συμβόλη ...αλά μακάρι να βρίσκαμε της κοπέλες στα γαριδάκια .κ κάτι ακόμα είναι  πόλη δύσκολα να κανείς τα χαρτιά εκδιδομένης ...κ όταν έχεις καλά κορίτσια ενοω κ χαρακριρες δεν μπόρις απλά έτη να της λες φύγε   τουλιστών εγώ δεν μπορώ γιαυτό μένουν κ πόλη κέρο μερικές.... τώρα αν είναι καπια πως το λέτε εντελώς κομοδίνο εκη δεν μπορώ να κάνω τπτ  την σταμτάω ..

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
έχεις δίκιο...κ αν κοπέλα δεν σου κάνη ούτε  κλικ ούτε κλακ κ έχει πόλη καλές κριτικές  :think:

τοτε ειναι ρισκο ... χωρις κλικ καλυτερα να μη περνας (λεω εγω )
αλλα αν εχει πολλες και καλες κριτικες συνηθος δοκιμαζεις ... οντας επηρεασμενος

Καλημερα  :cheesy:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
αλλα αν εχει πολλες και καλες κριτικες συνηθος δοκιμαζεις ... οντας επηρεασμενος

kalhmera jo ...

ο τολμών νικά !!!! κ ειστερα που ξέρεις μπόρι κ καπιος να την κάνει κ την κοπέλα  κλικ κλικ κ να τα δόση  ρεσιτάλ  .... κ μετά jo  γίνετε αυτή επόμενη αραβονιρα  :think:

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
παντοσ καινουρια κοριτσια ισων περισσοτερεσ επισκεψεισ.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
kalhmera jo ...

ο τολμών νικά !!!! κ ειστερα που ξέρεις μπόρι κ καπιος να την κάνει κ την κοπέλα  κλικ κλικ κ να τα δόση  ρεσιτάλ  .... κ μετά jo   γίνετε αυτή επόμενη αραβονιρα  :think:

Ναι σιγουρα το θεμα ειναι να κανεΙς εσυ κλικ στηκ κοπελα αλλα αυτο δεν γινετε παντα και με ολες
αμα γινει ομως , μαλλον εχουμε αρραβωνιασματα  :cheesy:

Παντως χωρις κλικ υπαρχει κινδυνος αποτυχιας ασχετος κριτικων  :S

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
:thumbsup:
[/quot

[/
Αν δεν σου κανει κλικ δεν εχεις λογο να αχοληθεις με τις κριτικες...

Δεν ειναι ετσι οπως τα λετε
τα κλικ και τα κλακ τις περισσοτερες φορες με εχουν απογοητευσει
ενω κοπελες που δεν μου καναν κλικ οπως λετε αλλα ηξερα οτι ειχαν καλες κριτικες κατα 90% με "αποζημιωσαν"

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
ωραια κοπελα η σιμονα την ειχα παρει στην κατεχακη παλια αν κ τωρα εχω καιρο να παω σε στουντιο θα την τιμουσα αλλα με ξενερωνουν αυτες οι καλτσες που φοραει σα σαρακατσανα ειναι  :rockon: :rockon: τις φοραει παντα γιατι γυναικα με καλτσα σαν του βαμβακουλα δεν μπορω να παω μαζι της  :zfuck:

:2funny: :2funny:
ορεος...σήμερα θα πάω να της βγάλο της καλτες βασικά κ χθες της είπα θα θερο κ αποδιξης ....αλά πες την κοπέλα να της βγάλη έτσι κ αλιος  όλα τα βγάζει δεν νομίζω στην κάλτσα να κοληση...!!!!!!!!!!!!

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ποιες ειναι οι βαρδιες?οχι οι κοπελες.αλλα οι ωρες

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
κανενασσσσσσσς δε ξερει τις ωρες?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
:2funny: :2funny:
ορεος...σήμερα θα πάω να της βγάλο της καλτες βασικά κ χθες της είπα θα θερο κ αποδιξης ....αλά πες την κοπέλα να της βγάλη έτσι κ αλιος  όλα τα βγάζει δεν νομίζω στην κάλτσα να κοληση...!!!!!!!!!!!!
Οχι ! Τα καλτσακια της ειναι υπεροχα!!

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
καλημερα, θελω να [περασω αυριο πρωι κατα τις 12 ποια θα δουλευει και ποιο το προγραμμα της? ευχαριστω ειμαι εκτος θεσσαλονικης και την επισκεφτομαι συχνα πυκνα.. και να υπαρχεικ απου φωτο των κοριτσιων πιστευβω θα βοηθουσε ολους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom