Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
λιπών στην αθήνα  κανένα μαγαζί δεν έχει αδια κ βάζουν όσο κοπέλες φελουνε ..εμείς εδώ λιτουργούμε νόμιμα κ 2/3 φορές την βλομάδα έχουμε ελενχο από την αστυνομία οπότε κανένας δεν ρισκάρι να βάλη 2 κοπέλες απαγορεβετε
Καλά Αθήνα μέχρι κ ανήλικες έχουνε να εργάζονται σε τάχα νόμιμα μαγαζιά...εδώ δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο...όχι στον Μύλο τουλάχιστον...σε κανέναν Βαρδάρη μεριά ίσως συμβεί κάτι τέτοιο.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Στο μαγαζί δουλεύουν 4 κοπέλες έτσι...αν είναι όλες εδώ αλλάζουν ανά εβδομάδα ή δουλεύουνε κ αλλού;;;

4 κοπέλες μια πάντα είναι έδεσσα άρα μένουν 3 μια πάντα φα έχει αδια από την κόκκινη συμεα άρα μένουν 2 κ αν καπια πονεση μένη  μια κοπέλα η καμία το έχω παφή κ αυτό ...αν φελούν δουλευουν κ αλου δεν έχουμε συμβολίο αλά αυτό σπάνια συμβενει ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
4 κοπέλες μια πάντα είναι έδεσσα άρα μένουν 3 μια πάντα φα έχει αδια από την κόκκινη συμεα άρα μένουν 2 κ αν καπια πονεση μένη  μια κοπέλα η καμία το έχω παφή κ αυτό ...αν φελούν δουλευουν κ αλου δεν έχουμε συμβολίο αλά αυτό σπάνια συμβενει ...
Μία γιατί είναι πάντα Έδεσσα,δουλεύει εκεί;;; :think:

Να σου πω όταν ξέμεινες από κοπέλες πήγες εσύ για δουλειά;;; :2funny:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Καλά Αθήνα μέχρι κ ανήλικες έχουνε να εργάζονται σε τάχα νόμιμα μαγαζιά...εδώ δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο...όχι στον Μύλο τουλάχιστον...σε κανέναν Βαρδάρη μεριά ίσως συμβεί κάτι τέτοιο.

καλά μεταξοργιο μεριά δεν το συζητο το τη γίνετε έχω θηλους κ το συζητάμε κ παράνομα κ χωρίς χαρτιά από γιατρούς γιαυτό είναι κ η τιμές χαμηλές .... τουλαιστών εδώ να ξέρετε  δεν θα  δουλέψει κοπέλα χωρίς βιβλιάριο έτσι κ την πιάσουν κλίνουν το μαγαζει

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
καλά μεταξοργιο μεριά δεν το συζητο το τη γίνετε έχω θηλους κ το συζητάμε κ παράνομα κ χωρίς χαρτιά από γιατρούς γιαυτό είναι κ η τιμές χαμηλές .... τουλαιστών εδώ να ξέρετε  δεν θα  δουλέψει κοπέλα χωρίς βιβλιάριο έτσι κ την πιάσουν κλίνουν το μαγαζει
Οπότε ο μόνος κίνδυνος είναι η παντούφλα από σύζυγο ή γκόμενα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Μία γιατί είναι πάντα Έδεσσα,δουλεύει εκεί;;; :think:

Να σου πω όταν ξέμεινες από κοπέλες πήγες εσύ για δουλειά;;; :2funny:

έχω κ στην έδεσσα μαγαζί κ μιράζω της κοπέλες ....

όσο για μένα δεν θα αντέξω πάνω από 2/3 γεράματα βλέπεις δεν θα βγάλο ούτε για ρευμα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
έχω κ στην έδεσσα μαγαζί κ μιράζω της κοπέλες ....

όσο για μένα δεν θα αντέξω πάνω από 2/3 γεράματα βλέπεις δεν θα βγάλο ούτε για ρευμα
Ααα πουλάκι μου δικό σου είναι το κατάστημα εκεί!!! :grin:

Το ξέρω το μαγαζί αν κ δεν έχω πάει ποτέ γιατί την άλλη μέρα είσαι δαχτυλοδειχτούμενος.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Ααα πουλάκι μου δικό σου είναι το κατάστημα εκεί!!! :grin:

Το ξέρω το μαγαζί αν κ δεν έχω πάει ποτέ γιατί την άλλη μέρα είσαι δαχτυλοδειχτούμενος.

έχη από πίσω μέρος που μπόρις να βάλεις το αμάξι ...κ αν τρακάρεις καπιον μέσα  :think: σίγουρα δεν μπήκε για να πάρει μπουγάτσα  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
έχη από πίσω μέρος που μπόρις να βάλεις το αμάξι ...κ αν τρακάρεις καπιον μέσα  :think: σίγουρα δεν μπήκε για να πάρει μπουγάτσα  :2funny:
Το θέμα είναι ότι αυτός ο κάποιος θα σε σχολιάσει στην ομάδα του των μπουρδελιάρηδων κ θα φτάσει παρά έξω...

Είναι δύο γκρουπ στην Έδεσσα,αυτοί που πηδάνε στο μαγαζί σου κ αυτοί που πάνε Βουλγαρία ή Σκόπια για να πηδήξουν μην τους βγει το όνομα!!! :grin:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
σε λίγες μέρες θα βάλω και το προγραμμα της έδεσσας .ο κούκλος περιμένη φωτο κ είμαστε ετυμη

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Το θέμα είναι ότι αυτός ο κάποιος θα σε σχολιάσει στην ομάδα του των μπουρδελιάρηδων κ θα φτάσει παρά έξω...

Είναι δύο γκρουπ στην Έδεσσα,αυτοί που πηδάνε στο μαγαζί σου κ αυτοί που πάνε Βουλγαρία ή Σκόπια για να πηδήξουν μην τους βγει το όνομα!!! :grin:

ξέχασες κ αυτούς στην σκύδρα στα μπαράκια κ χωρίς να τους νιαζί τη μπόρι να κολήσουν μετά . αλή έχουν το όνομα κ αλή την χάρη

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ξέχασες κ αυτούς στην σκύδρα στα μπαράκια κ χωρίς να τους νιαζί τη μπόρι να κολήσουν μετά . αλή έχουν το όνομα κ αλή την χάρη
Σωστά...

Κάτι από τα κωλόμπαρα Σκύδρα,κάτι από Βουλγαρία,Ρουμανία,Σκόπια...να προσέχεις τις υπαλλήλους σου θα τις γεμίσουν παράσημα!!! :P

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
λιπών Σίμωνα  έκλισε σας καληνιχτη αυριο πάλι  :-*

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
απο τις 11 το πρωι μονο τοσο αντεξε?  :cheesy:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αυτά έχουν τα μικρά  :S....γιαυτό πως της λέτε  :think: μιλφ είναι απεχτες σε αυτό το θέμα  ο πάλιος είναι αλιος
Για πες λίγο τα προγράμμα που παίζουν,λέω μία φορά να πάρω κάτι παραπάνω από το 40e κ ποια προτίνεις.... :grin:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
jo στην συγκεκριμενη για την σπεσιαλιτε που προτινει το καταστημα δηλαδη :pipa3:  μεχρι εκει φτανουμε δεν ειμαστε ολοι φορτωμενοι σαν εσενα για τζακουζια σαμπανιες και υπερπαραγωγες :cheesy:

υ.γ αν και γενικα δεν γουσταρω ρουμανες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom