gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
Aλλάζει μία μέρα πρωί η μία κ την άλλη η άλλη ή ιδέα μου;;;προγραμμα για αυριο
το πρωι σαμπρινα
το βραδυ σιμονα
...........................
προγραμμα για αυριο
το πρωι σαμπρινα
το βραδυ σιμονα
...........................
Αυριο πρωι θα εχει σιμονα το μενου?
αντε καιρο εχω να γραψω κριτικη
φιλε συνελθε....στην σαλονικη απευθυνεσαι οχι σε τιποτα αθηναιους....εδω δεν τρωμε τυροπιτες αλλα την περιβοητη μπουγατσα με τυρι σε μεριδα και με ζυγισμα.......η συνοδεια μιλκο ή πορτοκαλαδας/κοκα κολας κλπ ειναι προαιρετικη.....κριτικη με .. happy end ενοεις ε ?
Η Σιμονα πρεπει να κανει πρωινα Πεμτη 25 Πα 26 Σα 27 Κυ 28
για να χαρουν ολοι καθαρες παραλιες ( τζακουζια ) και αυτο το τετραημερο
Ε ναι εχει ενα χρονο ολο βραδυ ειναι , μερικοι δεν την εχουν δοκιμασει λογο ωραριου
Φυσικα βασικος ορος ειναι οι πρωινοι πελατες να προσκομιζουν δικαιολογητικα
[size=30pt]Τυροπιτες[/size] - μπουγατσες - γαλατακια ...και 4 φωτογραφιες
Δηλωσεις σημετοχης εδω ...
φιλε συνελθε....στην σαλονικη απευθυνεσαι οχι σε τιποτα αθηναιους....εδω δεν τρωμε τυροπιτες αλλα την περιβοητη μπουγατσα με τυρι σε μεριδα και με ζυγισμα.......η συνοδεια μιλκο ή πορτοκαλαδας/κοκα κολας κλπ ειναι προαιρετικη.....
φιλε συνελθε....στην σαλονικη απευθυνεσαι οχι σε τιποτα αθηναιους....εδω δεν τρωμε τυροπιτες αλλα την περιβοητη μπουγατσα με τυρι σε μεριδα και με ζυγισμα.......η συνοδεια μιλκο ή πορτοκαλαδας/κοκα κολας κλπ ειναι προαιρετικη.....
βασικά ούτε εμείς ούτε η αθίνει την λένε σωστά μπουγάτσα κανονικά είναι σκέτο φίλο με ζάχαρη κ κανέλα χωρίς γέμιση ...
Εσυ ασε τις μπουγατσες και ασχολησου με τις μπουγατσες του λαου που θελει Σιμονα για πρωινο
Κανόνισε εσύ να δίνεις καθημερινά το πρόγραμμα για ποια κοπέλα δουλεύει πότε κ όλο κ θα περνάμε!!!εγώ ξέρω ένα πράμα αν η γυνεκα φέλει κάτι παραπολι θα βρί χρωνο να το κάνει . εσείς προσπαφίστε τουλαιστών
Γίνεται τέτοιο πράγμα Αθήνα;;; :oεδώ πότε θα έχουμε 2 κοπέλες στην ίδια βάρδια όπως γίνεται στα στούντιο της αθήνας?
Κανόνισε εσύ να δίνεις καθημερινά το πρόγραμμα για ποια κοπέλα δουλεύει πότε κ όλο κ θα περνάμε!!!
για δες πχ στο φυλης 104Γίνεται τέτοιο πράγμα Αθήνα;;; :o
Γιατί εδώ στο site αναφέρει μία κοπέλα σε κάθε βάρδια.
Γίνεται τέτοιο πράγμα Αθήνα;;; :o
Γιατί εδώ στο site αναφέρει μία κοπέλα σε κάθε βάρδια.
η σίμωνα σήμερα που δουλβε το προη στις 11 μπερδεφτηκε κ ξιπνεισε από της 8 κ νομίζε κιόλας ότι άργησε
Εεεε θα συνηθίσουν σιγά-σιγά...ας αλλάζουν ανά εβδομάδα.αυτό κάνω ... αλά έχουν παράπονο η πρωινή ...τη να κάνω η σίμωνα σήμερα που δουλβε το προη στις 11 μπερδεφτηκε κ ξιπνεισε από της 8 κ νομίζε κιόλας ότι άργησε τόσο κέρο νύχτα της είναι δύσκολο τώρα το προη ....
Γαμιέσαι!!!Δυο θες εσυ ε ? ααααχ ψυχολογικα τραυματα εμειναν στο παιδι μας
φοαβαται μη του παρουν μονο πιπα παλι
εδώ πότε θα έχουμε 2 κοπέλες στην ίδια βάρδια όπως γίνεται στα στούντιο της αθήνας?
Στο μαγαζί δουλεύουν 4 κοπέλες έτσι...αν είναι όλες εδώ αλλάζουν ανά εβδομάδα ή δουλεύουνε κ αλλού;;;αυτό κάνω ... αλά έχουν παράπονο η πρωινή ...τη να κάνω η σίμωνα σήμερα που δουλβε το προη στις 11 μπερδεφτηκε κ ξιπνεισε από της 8 κ νομίζε κιόλας ότι άργησε τόσο κέρο νύχτα της είναι δύσκολο τώρα το προη ....