athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.452
- Πόντοι
- 12.756
Μόνο αν φυτρώσουν αρχιδια στην γυναίκα.. εκτός αν της δώσεις τα δικά σου..τα χρειάζεσαι;εσυ θα εισαι η πρωτη ανδροκτονία
ρεζιλι για αντρα
Μόνο αν φυτρώσουν αρχιδια στην γυναίκα.. εκτός αν της δώσεις τα δικά σου..τα χρειάζεσαι;εσυ θα εισαι η πρωτη ανδροκτονία
ρεζιλι για αντρα
ναι, για να μου τα πιπιλας εσυΜόνο αν φυτρώσουν αρχιδια στην γυναίκα.. εκτός αν της δώσεις τα δικά σου..τα χρειάζεσαι;
ναι, βεβαια, οι ανθρωποι επηρεαζονται απο αυτα που ακουνε καθε μερα.Δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση.
Η τρίτη γυναίκα μου όπως οδηγούσα πριν άρχισε:
Μαλάκες άνανδροι σκοτώνουν γυναικούλες, τι τους φταίνε, δεν έχουν αντρισμό, απο την μια θέλουν γυναίκα και από την άλλη την σκοτώνουν.............
Φόρτωνα φόρτωνα έφτασε 160 χιλιομετρα το alfaromeo, μετά άρχισε τι τρέχεις τι τρέχεις θα μας σκοτώσεις.....
Πιστεύετε ότι ένας φόνος αλλού μπορεί να επηρεάσει τόσο την δική σας ζωή;
Θα τα κάνω μπεγλέρι θα τα βάψω και μπλεναι, για να μου τα πιπιλας εσυ
Πρέπει να κάνει την αρχή να ξαναπάρει μπροστά για μένα χρειάζεται μια ανωμαλατζα που θα του ξυπνήσει στον εγκέφαλο του γούστα θα πάρει μπροστά θα ρήξει τα μανίκια του θα ξαναπάρει μπροστά θα δει ότι δεν είχε τίποτα τελικά όλα ήταν θεμα ψυχολογίαςκαι αν το μπουστερ του ερθει αναποδα μετα τι?![]()
φοβαμαι μην η ανωμαλαρα του κανει αυταρχικα στο τελος και τον χασουμε.Πρέπει να κάνει την αρχή να ξαναπάρει μπροστά για μένα χρειάζεται μια ανωμαλατζα που θα του ξυπνήσει στον εγκέφαλο του γούστα θα πάρει μπροστά θα ρήξει τα μανίκια του θα ξαναπάρει μπροστά θα δει ότι δεν είχε τίποτα τελικά όλα ήταν θεμα ψυχολογίας
Γιατί δεν έγινες γιατρός ρε μαλακα;Πρέπει να κάνει την αρχή να ξαναπάρει μπροστά για μένα χρειάζεται μια ανωμαλατζα που θα του ξυπνήσει στον εγκέφαλο του γούστα θα πάρει μπροστά θα ρήξει τα μανίκια του θα ξαναπάρει μπροστά θα δει ότι δεν είχε τίποτα τελικά όλα ήταν θεμα ψυχολογίας
Τυπε ο Καραμανης δεν είναι γυναικωτος δαχτυλιαρης τον πήρε από κάτω σε όλους μπορεί να συμβεί ψάχνουμε τον εφικτό τρόπο να επανέλθειφοβαμαι μην η ανωμαλαρα του κανει αυταρχικα στο τελος και τον χασουμε.![]()
![]()
![]()
Γιατρός είμαι ρε μαλακά απλά έχω σπουδάσει ΡουμανίαΓιατί δεν έγινες γιατρός ρε μαλακα;
Σ' έφαγε στην στροφή ο βαροκος, σε αποκλήρωσαν...καραμανη για πες αν σου βρω γυναικακι τι αλλο θα μου γραψεις?![]()
![]()
αντικαταθλιπτικα περνω 4 χρονια... και μαλλον μεχρι να ψοφησω!Τύπε @Karamanis Stratos η retrograde ejaculation κατάστασή σου σημαίνει ότι είτε έχεις αρύθμιστο διαβήτη ή παίρνεις αντικαταθλιπτικά
Σ' έφαγε στην στροφή ο βαροκος, σε αποκλήρωσαν...
το τζιπκαραμανη για πες αν σου βρω γυναικακι τι αλλο θα μου γραψεις?![]()
![]()
Ναι ρε.... ξέρω τι λέω, έπαιξε παρασκήνιο και βγήκες από την κληρονομια.
ρε ΜΑΛΑΚΑ το μεγαλυτερο αντικαταθλιπτικο ειναι το μυαλο μας,δεν χρειαζεσαι χαπια να σε αποβλακωνουν βρες τα με τον εαυτο σου στειλε στον διαολο τον ψυχιατρο και κανε ρισετ ΜΟΝΟ ΣΟΥ.τα χαπια σε χαλανε δεν σε φτιαχνουν ΞΥΠΝΑ.αντικαταθλιπτικα περνω 4 χρονια... και μαλλον μεχρι να ψοφησω!
Να του δώσεις το καλό, το lada που λέγαμε...το τζιπ
ε οκ τότε, τουλάχιστο να σου φύγει ένα άγχος του γιατί δεν λειτουργεί το σύστημα. Θέμα φαρμάκων, όχι ψυχολογικό.αντικαταθλιπτικα περνω 4 χρονια... και μαλλον μεχρι να ψοφησω!
για πες μαρκα.το τζιπ
για πες τι παιχτηκε?Ναι ρε.... ξέρω τι λέω, έπαιξε παρασκήνιο και βγήκες από την κληρονομια.
ΖΙΓΚ ΧΑΙΛ!Με όρθιο το κατάρτι και πάλι θα επανέλθει ο Καραμανης επάλξεις. Βρωμομουνα να ξαναξεσκισει,τον σεβασμό να ξανακερδίσει
.ΧΑΙΛ ΣΤΡΑΤΌ,ΧΑΙΛ ΣΤΡΑΤΗΓΈ