baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.915
- Πόντοι
- 6.035
δεν το λες και μια χαρα.μπα εγω μια χαρα ζω 4 χρονια αμαμητος! και μαλιστα εχω βαλει και καμνια...30αρια κιλα απο τοτε που χωρισα!![]()
δεν το λες και μια χαρα.μπα εγω μια χαρα ζω 4 χρονια αμαμητος! και μαλιστα εχω βαλει και καμνια...30αρια κιλα απο τοτε που χωρισα!![]()
Διόλου απίθανο ρε... στην ζωή μόνο για τό θάνατο είμαστε σίγουροι και τους φόρουςΠοτε μην είσαι σιγουρος αθηναιε,θα στη φερει που θα χτυπιέσαι σαν χταποδι
Ούτε καμιά τσοντούλα;μπα εγω μια χαρα ζω 4 χρονια αμαμητος! και μαλιστα εχω βαλει και καμνια...30αρια κιλα απο τοτε που χωρισα!![]()
Εχεις παραδοθεί καραμουναρε.μπα εγω μια χαρα ζω 4 χρονια αμαμητος! και μαλιστα εχω βαλει και καμνια...30αρια κιλα απο τοτε που χωρισα!![]()
κι ομως τυπε μπαρε, αν εξαιρεσεις μερικα βραδια που ψαχνω..σκοινι και δοκαρι, ησυχασε το μνυαλουδακι μου!δεν το λες και μια χαρα.![]()
![]()
![]()
νιωθω να περασε το τρενο της ζωης μου ζαν...Εχεις παραδοθεί καραμουναρε.
Έπρεπε να εισαι ενεργητικος στους οικους και να μην χανεις φορμα χρονια και εμπεριες.
Απορω πως επετρεψες σε καποια να συμβαλει στην πνευματική ευνουχιση σου..
το βλεπω το βλεπω.κι ομως τυπε μπαρε, αν εξαιρεσεις μερικα βραδια που ψαχνω..σκοινι και δοκαρι, ησυχασε το μνυαλουδακι μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
νιωθω να περασε το τρενο της ζωης μου ζαν...
καμια μαλακια με το ινσταγκραμ με τα χιλια ζορια και με ψοφια στυση...Ούτε καμιά τσοντούλα;![]()
Εισαι θυμα του καπιταλισμου και της νεας εποχης.κι ομως τυπε μπαρε, αν εξαιρεσεις μερικα βραδια που ψαχνω..σκοινι και δοκαρι, ησυχασε το μνυαλουδακι μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
νιωθω να περασε το τρενο της ζωης μου ζαν...
παίξτην ή γάμα λίγο να φτιαχτείς χωρίς να χύσεις στο τέλος. Αποχή από το χύσιμο όσο αντέχεις. Αν δεν είναι οργανικό πρόβλημά θα επανέρθεις.καμια μαλακια με το ινσταγκραμ με τα χιλια ζορια και με ψοφια στυση...
ουτως η αλλως η δε χυνω καθολου η χυνω τζουφια.... μια φορα μονο εχυσα λιγο ας πουμε ικανοποιητικα με μια αλβανεζα στο ινσταγκραμ που με γκαβλωσε!παίξτην ή γάμα λίγο να φτιαχτείς χωρίς να χύσεις στο τέλος. Αποχή από το χύσιμο όσο αντέχεις. Αν δεν είναι οργανικό πρόβλημά θα επανέρθεις.
Παλι σαν παντρεμενος εισαι...χωρις σεξ και με παραπανω κιλα...απλως λειπει η γυναικα.Λεπτομερειες!μπα εγω μια χαρα ζω 4 χρονια αμαμητος! και μαλιστα εχω βαλει και καμνια...30αρια κιλα απο τοτε που χωρισα!![]()
Δεν έχεις τίποτα οργανικό όλα είναι θέμα ψυχολογίας όλα όταν αλλάξει η ψυχολογία σου θα χύνεις ποτάμια και θα σου γίνει η πουτσα μπετόν αρμέ όλα είναι στο μυαλό βρες στην αρχή μια τσουπωτη μπαμπατσικη δηλαδή χοντρή με αυτοπεποίθηση από αυτές που κάνουν ξεφτυλικια στο γαμησι μολισ πάρεις τα πάνω σου και αντιστρέψεις το κλίμα σουτάρε την δεν την χρειάζεσαι πια και ξεκίνα να θερίζειςουτως η αλλως η δε χυνω καθολου η χυνω τζουφια.... μια φορα μονο εχυσα λιγο ας πουμε ικανοποιητικα με μια αλβανεζα στο ινσταγκραμ που με γκαβλωσε!
μου αρεσει που κατα βαθος εισαι ποιοτικος.Δεν έχεις τίποτα οργανικό όλα είναι θέμα ψυχολογίας όλα όταν αλλάξει η ψυχολογία σου θα χύνεις ποτάμια και θα σου γίνει η πουτσα μπετόν αρμέ όλα είναι στο μυαλό βρες στην αρχή μια τσουπωτη μπαμπατσικη δηλαδή χοντρή με αυτοπεποίθηση από αυτές που κάνουν ξεφτυλικια στο γαμησι μολισ πάρεις τα πάνω σου και αντιστρέψεις το κλίμα σουτάρει την δεν την χρειάζεσαι πια και ξεκίνα να θερίζεις
Για καλό και για κακό μην την πηγαίνεις από δρόμους με βράχια τύπεΔεν αντέχεται αυτή η κατάσταση.
Η τρίτη γυναίκα μου όπως οδηγούσα πριν άρχισε:
Μαλάκες άνανδροι σκοτώνουν γυναικούλες, τι τους φταίνε, δεν έχουν αντρισμό, απο την μια θέλουν γυναίκα και από την άλλη την σκοτώνουν.............
Φόρτωνα φόρτωνα έφτασε 160 χιλιομετρα το alfaromeo, μετά άρχισε τι τρέχεις τι τρέχεις θα μας σκοτώσεις.....
Πιστεύετε ότι ένας φόνος αλλού μπορεί να επηρεάσει τόσο την δική σας ζωή;
Αυτήν την στιγμή ο αδελφός δεν χρειάζεται ποιότητα χρειάζεται ένα μπουστερ να βάλει την μηχανή μπροστά κάτι που θα μπει να παίξει χωρις ανχος όταν θα πάρει η μηχανή μπροστά όλα είναι διαφορετικάμου αρεσει που κατα βαθος εισαι ποιοτικος.![]()
![]()
![]()
και αν το μπουστερ του ερθει αναποδα μετα τι?Αυτήν την στιγμή ο αδελφός δεν χρειάζεται ποιότητα χρειάζεται ένα μπουστερ να βάλει την μηχανή μπροστά κάτι που θα μπει να παίξει χωριά ανχος όταν θα πάρει η μηχανή μπροστά όλα είναι διαφορετικά
εσυ θα εισαι η πρωτη ανδροκτονίαΕγώ τώρα που το έβαλα για τα καλά στην ζωή μου;λες να μου κάνει καμμιά μαλακια και να με δεις στις ειδήσεις;
Η τρίτη γυναίκα μου