Νέα

Αναζητώντας τον Γκουσγκούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Χαιρετώ την κοινότητα του bourdela.com,

Για λόγους που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ακόμα, θέλουμε να ενημερώσουμε όλα τα μέλη και τους επισκέπτες μας ότι είμαστε σε αναζήτηση του θρυλικού Γκουσγκούνη.

Ψάχνουμε εδώ και κάποιο καιρό (χωρίς θετικό αποτέλεσμα) κάποια στοιχεία επικοινωνίας του, αλλά δεν φανήκαμε τυχεροί μάλλον.

Αν κάποιος έχει την οποιαδήποτε ιδέα για το που βρίσκεται, ή που εργάζεται ή κάτι τέτοιο, παρακαλούμε ας μας ενημερώσει (ΟΧΙ από εδώ, αλλά από PM ή email).

Ευχαριστούμε!

Συνημμένα

• gousgounis.jpg
    gousgounis.jpg
    14 KB · Εμφανίσεις: 59

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
στην αιγινα ζει,  λεπτομερειες αλλες δεν ξερω

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
αν υπαρχουν ευρετρα να το προσπαθησουμε  :2funny:

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Ειχα ακουσει οτι παλιοτερα (το '90) ειχε φωτογραφειο στην Αρτεμιδα (Λουτσα)

lautrec

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Θα μπουρούσατε να έρθετε σε επαφή με το Gagarin 205 που τον έχει καθε χρόνο στους επισήμους του Cult festival (πολύ γέλιο) μαζί με τον συγχωρεμένο το Σουγκλάκο...

Μάλιστα μου φαίνεται ότι το 2005 ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο!

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
ρε παιδια τελικα πεθανε ο σουγκλακος? κατι ειχε παθει οταν ηταν στην ροδο τον καλοκαιρι

Επισκέπτης
ο γκουσγκουνης τωρα ειναι στην θεσσαλονικη δεν θυμαμε διευθυνση ακριβως παντος ειναι εκει το πρωτο φωτογραφειο του ειτανε επι της λεωφορου μεσογειων στο χολαργο

griegoathens

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Αίγινα, Μεσογείων, Λούτσα, Θεσσαλονίκη....μάλλον μέχρι αύριο θα μπερδευτείς περισσότερο Alexx. Μήπως να πάρεις την Νικολούλη;

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Για μπανια παντως παει στην Λουτσα και παζει ρακετες!

PETROFAGOS21

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανενας πως λεγεται το site του Γκουσγκούνη:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
Παιζει τον κακο στον επομενο james bond-"sas-xyno-ksekolyale"

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νέα Μάκρη σίγουρα μένει.Είναι 75 χρονών κ έχει εγγόνια.Το διάβασα σε περιοδικό πρόσφατα που τον βρήκε.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Λοιπον κυριοι για να μην μπαιρδευεστε το 1998 διατηρουσε φωτογραφιο στην Λουτσα.Alexx για ψαξε στο 11880 μηπως βρεις κατι εκει(μην ψαχνεις με ονομα γιατι ενδεχεται να ειναι καταχωρημενος αλλιως)τι διαολο ποσα φωτογραφια εχει η λουτσα?

Επισκέπτης
παντος ειναι εκει το πρωτο φωτογραφειο του ειτανε επι της λεωφορου μεσογειων στο χολαργο

Αυτό το επιβεβαιώνω κι εγώ γιατί μένω πολύ κοντά εκεί και κάποτε του πηγαίναμε τις φωτογραφίες οικογενειακώς για εμφάνιση! Ήμουν αρκετά μικρός βέβαια, αλλά τον θυμάμαι!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
......νομιζω οτι μια επικοινωνια με την ανιτα πανια ή με καποιον συνεργατη της θα μπορουσε να εχει αποτελεσμα, καθως την προηγουμενη σεζον τον ειχε καλεσμενο στη βραδυνη εκπομπη της και μαλιστα πανω απο μια φορα.
..που ξερετε μπορει να κανει αυτη η επικοινωνια και καλο στο σαιτ, διαφημιστικως μιλωντας....

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Αυτό το επιβεβαιώνω κι εγώ γιατί μένω πολύ κοντά εκεί και κάποτε του πηγαίναμε τις φωτογραφίες οικογενειακώς για εμφάνιση! Ήμουν αρκετά μικρός βέβαια, αλλά τον θυμάμαι!

Για το Μεσογείων/Χολαργό επιβεβαιώνω και εγώ .. καθώς εκεί στο "Φωτο Γκουζγκούνης" είχα βγάλει την πρώτη μου φωτό για το δελτίο ταυτότητας  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom