You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητώ σκλάβα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα s/m
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Sorry...οταν λες υποτακτική εννοείς κατα την περίοδο του σεξ ή ολη την ημέρα (πιάσε της σαγιονάρες μου κάργια,πετάξου αγόρασε μου τσιγάρα,αν έχεις σκουπίσει ξανά σκούπισε,μασάζ τωρα λεμεεεε ολόσωμο ) ?
Αν εννοείς το δεύτερο και εμένα με ενδιαφέρει..
Sorry...οταν λες υποτακτική εννοείς κατα την περίοδο του σεξ ή ολη την ημέρα (πιάσε της σαγιονάρες μου κάργια,πετάξου αγόρασε μου τσιγάρα,αν έχεις σκουπίσει ξανά σκούπισε,μασάζ τωρα λεμεεεε ολόσωμο ) ?
xaxaxaxaxaxaxxxaax
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αν εννοειτε το 2ο
εναν υποτακτικο θα ηθελα κ εγω
ευχαριστω
ευχαριστω
Υποτακτικό σκλάβα....δηλ τραβελο..?παντα έλεγα οτι είσαι η πιο ανοιχτόμυαλη της παρέας..αν εννοειτε το 2ο
ευχαριστω
Υποτακτικό σκλάβα....δηλ τραβελο..?παντα έλεγα οτι είσαι η πιο ανοιχτόμυαλη της παρέας..
τραβελι για σκλαβα? καλοοοοοο... σεξ, εφημεριδα, πλυντιριο, και αν λαχει αλαζει και κανα λαστιχο...
μεσα DD
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Υποτακτικό σκλάβα....δηλ τραβελο..?παντα έλεγα οτι είσαι η πιο ανοιχτόμυαλη της παρέας..
οχι σκλαβο
να κανει τις δουλειες του σπιτιου
κ να μην μιλαει/παραπονιεται *P
Με συγκίνησες ...σε εχω έτοιμη...οχι σκλαβο
να κανει τις δουλειες του σπιτιου
κ να μην μιλαει/παραπονιεται *P
ais8hsh
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
[youtube=425,350]RBv9_lRC5L8[/youtube]
Παιδί μου παράξενο :o
παιδί μου περίεργο
παιδί μου ωραίο :-*
Τυχαία σε γνώρισα
τυχαία σ' αγάπησα
γιατί ήταν μοιραίο
Παιδί μου αλλιώτικο :o
παιδί μου απίθανο
καρδιά μου μεγάλη
Τα πάντα χαλάλι σου
χαλάλι τα δάκρυα :'(
κι οι πίκρες χαλάλι
Δεν ξέρω που πάω
δεν ξέρω τι κάνω
και τι θα απογίνω
Η σκλάβα σου ήμουν
η σκλάβα σου είμαι
και σκλάβα θα μείνω
τραβελι για σκλαβα? καλοοοοοο... σεξ, εφημεριδα, πλυντιριο, και αν λαχει αλαζει και κανα λαστιχο...
μεσα DD
μα ρε παιδια,εγω ζηταω μια σκλαβα ,να την κανω οτι θελω.αυτο μπορει να διαρκεσει ολη μερα,νυχτα κλπ,εφοσον μπορουμε βεβαια, και σαφως να εχει και διαρκεια.να διευκρινησω οτι θελω γυναικα,,ετσιι??? απλα οποια θελει μπορει να εποικοινωνησει και αμα τα βρουμε οκ, αν οχι,παλι οκ. ευχαριστω..
υγ. δεν με χαλαει να ειναι και τρανς.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
καλα υπαρχουν τετοιες την σημερινη εποχη?
να τις κανεις οτι θες.. μερα νυχτα πρωι απογευμα??
κοιτα να δεις
κοιτα να δεις
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Μπαααα... αν υπήρχαν δεν θα χρειαζόταν να βάζουν αγγελίες για να βρουνκαλα υπαρχουν τετοιες την σημερινη εποχη?
κοιτα να δεις
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
μα ρε παιδια,εγω ζηταω μια σκλαβα ,να την κανω οτι θελω.αυτο μπορει να διαρκεσει ολη μερα,νυχτα κλπ,εφοσον μπορουμε βεβαια, και σαφως να εχει και διαρκεια.να διευκρινησω οτι θελω γυναικα,,ετσιι??? απλα οποια θελει μπορει να εποικοινωνησει και αμα τα βρουμε οκ, αν οχι,παλι οκ. ευχαριστω..
είσαι στο σωστό site. είμαι σίγουρος ότι εδώ θα βρεις οπωσδήποτε
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
την σκλαβα θα την πλερωνετε τουλαχιστον για να τα κανει ολα τουτα η στο τζαμπε?
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
την σκλαβα θα την πλερωνετε τουλαχιστον για να τα κανει ολα τουτα η στο τζαμπε?
πληρώνονται και οι σκλάβοι;
Και εσυ που τα ξέρεις αυτα ??Εχεις ανταποκριθεί??Μπαααα... αν υπήρχαν δεν θα χρειαζόταν να βάζουν αγγελίες για να βρουν
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
πληρώνονται και οι σκλάβοι;
της νεας βελτιωμενης εποχης μας μαλλον ναι... ποια θα τα εκανε στο τζαμπε? (εκτος αν ειναι κ αυτο βιτσιο/μαζοχισμος.... γινομαι χαλι να με πατησεις αγνωστε ανδρα του μπουρδελαντοτκομ για οσο/οποτε/οπου θελεις κ δεν με πλερωνεις ουτε σεντ..)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
μάλλον έχω μείνει στην εποχή της φεουδαρχίας
καλα υπαρχουν τετοιες την σημερινη εποχη?
κοιτα να δεις
Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι υπάρχουν.
Και μάλιστα όχι λίγες. Απλά, ελάχιστες είναι οι κοπέλες που το έχει αποδεχτεί η προσωπικότητά τους και το παραδέχονται ή το λένε. Αν όμως εντοπίσεις μία υποτακτική κοπέλα (δεν θα στο πει η ίδια, θα στο πει το ένστικτό σου, θα επικοινωνήσετε «τηλεπαθητικά»), και της φερθείς έξυπνα, με ειλικρίνεια, και την κάνεις να νιώσει ασφάλεια και λίγη ηδονή, τότε θα σου εκδηλωθεί.
Επιμένω όμως ότι είναι παιχνίδι για «έξυπνους» παίχτες, δεν αρκεί να έχεις τα ένστικτα, θέλει και τρόπο.
Και όντως είναι μία σχέση Κυριαρχίας/υποταγής που υπάρχει όλο το 24ωρο. Όχι μόνο στο κρεβάτι. Αυτό είναι που την κάνει τόσο ξεχωριστή. 24 ώρες το 24ωρο ηδονή και ερωτισμός.
Είναι το πώς θα μιλάει ο ένας στον άλλο στο τηλέφωνο, το ότι η κοπέλα θα φοράει αυτά που της έχει υπαγορεύσει ο άλλος να φορέσει (θα τον νιώθει συνέχεια επάνω της), διάφορα άλλα πράγματα που θα είναι υποχρεωμένη να φοράει επάνω της ή «μέσα» της όταν θα έχει βγει έξω ή θα έχει πάει στη δουλειά, ξαφνικά τηλεφωνήματα για «εντολές» ή αναπάντεχες συναντήσεις εκεί που δεν το περιμένει, και πολλά-πολλά άλλα που μόνο όσοι έχουν παίξει το παιχνίδι γνωρίζουν.
Προσωπικά, δεν έχω γνωρίσει καμία κοπέλα που να έχει ζήσει μία τέτοια σχέση και να μην ήταν πολύ ικανοποιημένη ερωτικά και σεξουαλικά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 167
- Εμφανίσεις