Νέα

Αναζητώ αφέντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BOOTLOVERSLAVE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Α ρε μουνίτσα ...γέρασα για να ξαναγυρίσω στα θρανία ....σε ποια σχολή είσαι ????

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πιστεψε με ακουγεται πολυ καλυτερο απο αυτο που πραγματικα ειναι :P

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το πρωκτικο....σε αντρες και γυναικες....τα εχω κανει στη σχολη ασε....και εγω οταν τα ειχα πρωτοακουσει εντυπωσιαστηκα ομολογω....πολυ απλα πραγματα τα οποια πολλοι θεωρουν δεδομενα στον κοσμο της επιστημης θεωρουνται σεξουαλικες διαταραχες....

Οι ίδιοι μηχανισμοί που μας κάνουν να γουστάρουμε το μουνί δε μας κάνουν να γουστάρουμε και τον κώλο, το στόμα κλπ? Η διαταραχή που κολλάει?

το βιτσιο φυσικα και μπορει να εξελιχθει σε φετιχ.......εαν ας πουμε εχεις βιτσιο τις μποτες και φτανεις στο σημειο να μην μπορεις να κανεις σεξ αν δεν φοραει η παρταινερ μποτε δε μιλαμε για φετιχ? αυτος ειναι ο ρολος του φετιχ....οτι δεν μπορει να υπαρξει στυση και σεξουαλικη πραξη εφοσον δεν υπαρχει το φετιχιστικο αντικειμενο....

Φετίχ δεν είναι μόνο ότι λειτουργεί ως φαλλικό υποκατάστατο?

Κατερίνα τι ποσοστό ανδρών σου ζητάει πράγματα που θα ντρεπόταν να τα ομολογήσει δημόσια?

OP
OP
B

BOOTLOVERSLAVE

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Τοσο κακο ειναι αυτο που ζηταω?
Αυτο ποθ θελω ειναι να φιλισω μποτες, να με πατησουν , να ειμαι με μια κοπελα ντυμενη αναλογα η οποια θα με διαταζει. Τι ζηταω?
Ας μου απαντησει καποια να βρεθουμε και απο εμενα οτι θελει!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

Κατερίνα τι ποσοστό ανδρών σου ζητάει πράγματα που θα ντρεπόταν να τα ομολογήσει δημόσια?
[/quote]Ένα 25-30%?είναι σιγουρα..

arximidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
διαβαζοντας ολο το ποστ παλι διαπιστωνω ότι ειμαι πολύ πισω και οι γυναίκες (κατερινα & μουνιτσα) μας βαζουν τα γυαλια....
μαθαινω ο μπεμπης!!!!!!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
:badair:

Συνημμένα

• new-3.jpg
    new-3.jpg
    14 KB · Εμφανίσεις: 85

Επισκέπτης
Τωρα να σοβαρευτουμε?
Υπαρχουν πολλα ατομα σαν τον φιλο μας εδώ που εχουν
τετοιου ειδους αιτηματα.
Και μην σας φαινεται παραξενο γιατι σε αυτους,δεν είναι καθολου.
Απλα ζητουν να υλοποιηθει η φαντασιωση τους..
Ζητα μια γυναικα αφεντρα ,που να πεφτει στα ποδια της και να την
παρακαλα να τον διαταζει να της τα γλυφει,ακομα και τα παπουτσια της.
Θελει να τον ξεφτυλισει και να είναι σκλαβος της.
Θελει ξυλο ακομα και φτυσιμο μεσα στο στομα..

Μην σοκαρεστε γιατι όλα αυτά?είναι αληθεια?
            Και ειμαι σιγουρη όταν θα διαβασει αυτά που εγραψα
                          θα εχει φτιαχτει κι ολας?
Τι να κανουμε?.Είναι και αυτοι?μια μεριδα ανθρωπων?

Κατερίνα ποτέ θα γίνεις η Αφέντρα μο......!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
παντως πολλυ το γουσταρω το θεματακι...!!!ειπαμε και γω γουσταρω η γυναικα να παιρνει πρωτοβουλιες να ειναι δυναμικη αλλα οχι να με φτυνει και να μου κανει τα παραπανω που ειπε το κατερινακι..!!ελεος..!!!θα της ριξω πολλυ κραξιμο.......!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
πργματικα με αυτο το βιντεακι εχω μεινει αναυδος.........!!τετια ζητας ρε μεγαλε.......!!!ποοποπο...!!καμια σφαλιαριτσα κανα μαστιγιακι καμια κλωτσια στον κωλο θα την γουσταρες...????

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
δωστε μποτες στο λαο να γλυψει κ να  πιτσιλισει χεχε!

makis400

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λένε ότι συνήθως οι άντρες που έχουν τάσεις μαζοχιστικές προέρχονται από οικογένειες που η γυναίκα έχει τον πρώτο λόγο. Με άλλα λόγια είχαν αυταρχικές μάνες ή πάλι υπερπροστατευτικές. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι κακό να γουστάρει κανείς τις δερμάτινες μπότες. Αυτά που δεν γουστάρω με τίποτα είναι οι κοπροφιλίες, νεκροφιλίες κτλ. Ασχετο στο χωριό μας μια φορά παλιά πιάσανε έναν παπά και πηδούσε μια πεθαμένη. Φυσικά τον ξυρίσανε (Παλιά ιστορία).
Η νεκροφιλία , κοπρολαγνεία κτλ για μένα είναι ψυχική αρρώστια και λυπάμαι πολλές φορές τις κακομοίρες τις κωλ γκερλ που τις χέζουνε κάτι μαλάκες ανώμαλοι πλούσιοι.

babacha

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ αναζητώ δούλα και κυρα!

Stories

Νέο!

Stories