Επισκέπτης
διδαξε μας κατερινακι!!!!!!!!
δηλαδη κατ' εσενα δεν υπαρχουν κανονες ουτε φυσικα εξαιρεσεις?Ποιο πραγμα ειναι εξαιρεση? και ποιος οριζει τον κανονα?
Εγω δεν ποναω?Κατερινα οταν βαρας ποναει ?????
Ωπα μουνιτσα να σημειωσω κατι?Στο σεξ? μπααααα
το θεωρω ακρως ιδιωτικη υποθεση
ο καθενας το κανει οπως ακριβως θελει χωρις να χρειαζεται να δινει λογαριασμο σε κανεναν επειδη ισως καποιοι θεωρουν περιεργο, ανωμαλο, ιδιομορφο αυτο που γουσταρει ή φαντασιωνεται
επομενως κατ εμε δεν υπαρχουν κανονες και εξαιρεσεις στο συγκεκριμενο θεμα εφοσον συμφωνουν οι συμμετεχοντες....ειπαμε παιδια σκυλια γατια αλογα και αλλης φυσεως συμμετεχοντες που δεν ειναι σε καταλληλη θεση για κατι τετοιο εξαιρουνται....
εκτος αν μιλας για καποιο αλλο θεμα και μου διεφυγε ή αν μιλας γενικα....εγω μιλαω αποκλειστικα για το συγκεκριμενο θεμα εδω (και περιεργως παραμενω οντοπικ )
Για τυχον αποριες?εμενα να ρωτατε...
Κοτζαμ ανωτατη πεζοδρομιακη σχολη εβγαλα..
Να παει τσαμπα το μεταπτυχιακο?
Ποιο πρωκτικο θεωρειται σεξουαλικη διαταραχη?Στη διαφοροποιηση του βιτσιου συμφωνω αν και θεωρω οτι ΟΛΟΙ οι ανθρωποι εχουν βιτσια....ακομα και το πρωκτικο θεωρειται σεξουαλικη διαταραχη (λεμε τωρα...)επιστημονικα οποτε κοινως ειναι βιτσιο...το να σου αρεσουν τα μεγαλα στηθια επισης....αλλο βιτσιο και αλλο φετιχ ομως....οταν φτανεις στο σημειο να εχεις στυση ΜΟΝΟ οταν υπαρχει το βιτσιο τοτε μιλαμε για φετιχ...τωρα οσο για τη διαφορα αναμεσα σε σεξ και ερωτα ειναι μεγαλη κουβεντα ας μην την κανουμε....
Το πρωκτικο... .σε αντρες και γυναικες... .τα εχω κανει στη σχολη