Νέα

Αναζητώ αφέντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BOOTLOVERSLAVE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arximidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
να σαι καλα με εκανες και γελασα.... :2funny:
συμφωνω και επαυξανω...αλλα αυτες ειναι και οι εξαιρεσεις του κανονα :headbang1:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Κατερινα οταν βαρας ποναει ?????

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ποιο πραγμα ειναι εξαιρεση? και ποιος οριζει τον κανονα?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στο σεξ? μπααααα
το θεωρω ακρως ιδιωτικη υποθεση
ο καθενας το κανει οπως ακριβως θελει χωρις να χρειαζεται να δινει λογαριασμο σε κανεναν επειδη ισως καποιοι θεωρουν περιεργο, ανωμαλο, ιδιομορφο αυτο που γουσταρει ή φαντασιωνεται
επομενως κατ εμε δεν υπαρχουν κανονες και εξαιρεσεις στο συγκεκριμενο θεμα εφοσον συμφωνουν οι συμμετεχοντες....ειπαμε παιδια σκυλια γατια αλογα και αλλης φυσεως συμμετεχοντες που δεν ειναι σε καταλληλη θεση για κατι τετοιο εξαιρουνται....

εκτος αν μιλας για καποιο αλλο θεμα και μου διεφυγε ή αν μιλας γενικα....εγω μιλαω αποκλειστικα για το συγκεκριμενο θεμα εδω (και περιεργως παραμενω οντοπικ :2funny: )

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Στο σεξ? μπααααα
το θεωρω ακρως ιδιωτικη υποθεση
ο καθενας το κανει οπως ακριβως θελει χωρις να χρειαζεται να δινει λογαριασμο σε κανεναν επειδη ισως καποιοι θεωρουν περιεργο, ανωμαλο, ιδιομορφο αυτο που γουσταρει ή φαντασιωνεται
επομενως κατ εμε δεν υπαρχουν κανονες και εξαιρεσεις στο συγκεκριμενο θεμα εφοσον συμφωνουν οι συμμετεχοντες....ειπαμε παιδια σκυλια γατια αλογα και αλλης φυσεως συμμετεχοντες που δεν ειναι σε καταλληλη θεση για κατι τετοιο εξαιρουνται....

εκτος αν μιλας για καποιο αλλο θεμα και μου διεφυγε ή αν μιλας γενικα....εγω μιλαω αποκλειστικα για το συγκεκριμενο θεμα εδω (και περιεργως παραμενω οντοπικ :2funny: )
Ωπα μουνιτσα να σημειωσω κατι?
ʼλλο ΒΙΤΣΙΟ, άλλο ΚΑΝΩ ΣΕΞ,άλλο ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΑ.
Μην τα μπερδευουμε..

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Για τυχον αποριες?εμενα να ρωτατε...
Κοτζαμ ανωτατη πεζοδρομιακη σχολη εβγαλα..
Να παει τσαμπα το μεταπτυχιακο?

Αυτο εννοειται. Αλλωστε τα περισσοτερα σου ποστ αποδεικνυουν πως οτι συλλαμβανεις μπορεις και να το εκφρασεις με σαφηνεια. "Αλλα" μεταπτυχιακα αναλωνονται σε π@π@ρολογιες.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
και Εγω για βιτσιο ειμαι αλλα δεν αντεχω πολυ τον πονο μετα απο 10 κλωτσιες δεν αντεχω αλλα χαστουκια αντεχω ολοι μερα
Υπαρχει κανενα προγραμμα στα μετρα μου

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στη διαφοροποιηση του βιτσιου συμφωνω αν και θεωρω οτι ΟΛΟΙ οι ανθρωποι εχουν βιτσια....ακομα και το πρωκτικο θεωρειται σεξουαλικη διαταραχη (λεμε τωρα...)επιστημονικα οποτε κοινως ειναι βιτσιο...το να σου αρεσουν τα μεγαλα στηθια επισης....αλλο βιτσιο και αλλο φετιχ ομως....οταν φτανεις στο σημειο να εχεις στυση ΜΟΝΟ οταν υπαρχει το βιτσιο τοτε μιλαμε για φετιχ...τωρα οσο για τη διαφορα αναμεσα σε σεξ και ερωτα ειναι μεγαλη κουβεντα ας μην την κανουμε....

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Στη διαφοροποιηση του βιτσιου συμφωνω αν και θεωρω οτι ΟΛΟΙ οι ανθρωποι εχουν βιτσια....ακομα και το πρωκτικο θεωρειται σεξουαλικη διαταραχη (λεμε τωρα...)επιστημονικα οποτε κοινως ειναι βιτσιο...το να σου αρεσουν τα μεγαλα στηθια επισης....αλλο βιτσιο και αλλο φετιχ ομως....οταν φτανεις στο σημειο να εχεις στυση ΜΟΝΟ οταν υπαρχει το βιτσιο τοτε μιλαμε για φετιχ...τωρα οσο για τη διαφορα αναμεσα σε σεξ και ερωτα ειναι μεγαλη κουβεντα ας μην την κανουμε....
Ποιο πρωκτικο θεωρειται σεξουαλικη διαταραχη?
Σε εμας τις γυναικες θεωρουν ότι είναι από την φυση μας
να μας βουλωνουν ολες τις τρυπες..
Ασε που μερικοι λενε ότι αν δεν το κανουμε από πισω θεωρουμαστε
ανωμαλες(λεμε τωρα).
Και οσο για το βιτσιο,το βιτσιο παραμενει βιτσιο και ουδεποτε μετ?ονομαζεται σε
φετίχ?Τα φετίχ είναι αλλά πράγματα που τα ανακαλύπτει κάποιος απέναντι στον αλλον,βασει του προσωπικου του γουστου και απωθημενου.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το πρωκτικο....σε αντρες και γυναικες....τα εχω κανει στη σχολη ασε....και εγω οταν τα ειχα πρωτοακουσει εντυπωσιαστηκα ομολογω....πολυ απλα πραγματα τα οποια πολλοι θεωρουν δεδομενα στον κοσμο της επιστημης θεωρουνται σεξουαλικες διαταραχες....γιαυτο ειπα οτι δεν υπαρχουν εξαιρεσεις και οτι ολες οι προτιμησεις ειναι σεβαστες και ισως οχι ακραιες (ασχετως αν οι πιο πολλοι επιλεγουν να μην τις εκδηλωνουν στους γυρω τους)
που να ακουσεις τα ποσοστα των προτιμησεων σε βιτσια τυπου παρενδυσια ας πουμε απο στρειτ αντρες....οταν ο αλλος ξερει οτι δεν θα εκτεθει (γιατι ακομα και σε ενα μπουρδελο εκτιθεσαι κατα καποιον τροπο) και οτι θα υπαρξει ανωνυμια και εμπιστευτικοτητα μαθαινεις απιστευτα πραγματα.....

το βιτσιο φυσικα και μπορει να εξελιχθει σε φετιχ.......εαν ας πουμε εχεις βιτσιο τις μποτες και φτανεις στο σημειο να μην μπορεις να κανεις σεξ αν δεν φοραει η παρταινερ μποτε δε μιλαμε για φετιχ? αυτος ειναι ο ρολος του φετιχ....οτι δεν μπορει να υπαρξει στυση και σεξουαλικη πραξη εφοσον δεν υπαρχει το φετιχιστικο αντικειμενο....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Με ποιόν τρόπο το έκανες στη σχολή, στο έβαλαν ή έκανες μελέτη του κώλου;  :boobies: :dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχμ......τα εκανα και θεωρητικως και πρακτικως.....το ομολογω.....πρακτικως σε ασθενεις ομως....τους φοιτητες δε μας πηδηξαν :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι......μαλλον κερδισα θα ελεγα.....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
νομίζω και η μουνίτσα στο πολυτεχνείο ειναι!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπα καμια σχεση :P

Stories

Νέο!

Stories