Νέα

Αναζήτηση τσιγγανορουμάνας που να αξίζει!!! Διαφωτίστε με...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.021
Πόντοι
456
Παντως κανεις δε μπορει να πει οτι τα μελη σαυτο το site δεν εχουν χιουμορ.

Καθε φορα ψοφαω στο γελιο μαυτο που γραφονται εδω μεσα και τις απαντησεις.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να στε καλα παιδια και καλη χρονια ναχετε!

james_sex_32

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα...αν δεν είναι τσιγγανορουμάνα...αλλά μόνο τσιγγάνα???Τράβα προς Μενίδι/Ζεφύρι μεριά...πρέπει να έχει πολύ πράμα...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές τη βρήκα την άκρη, Σαμάνθα τσιγγανορουμάνα τρελό κομμάτι στο Φυλής 86Β απ' ό,τι έμαθα, δεν την έχω τσεκάρει ακόμα, θα πάω τη Δευτέρα το απόγευμα. Μόνο κακό ότι λένε όλοι πως είναι ξεπέτα... Τί να κάνουμε όμως, θα γλείψω λίγο την τσατσά κι ό,τι βγει.

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές τί γίνεται, έχει κανένας να μου προτείνει καμιά καλή τσιγγάνα σε σπίτι που να είναι αξιοπρεπές; Έχετε βρει κάτι τώρα τελευταία;

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Την έχω πάρει τη Σαμάνθα που λες στη Φυλής όντως είναι πολύ ωραίο τσιγγανάκι αλλά ξεπέτα μάγκες και της το πα ότι δεν έμεινα ευχαριστήμενος και μου λέει κατσε και δεύτερο γύρο και θα περάσεις καλά και επέιδη μ άρεσε λέω δε γαμιέται θα κάτσω όντως την είδα πιο δυναμική μετα πιο ορεξάτη αλλά πάει το 40άρι τη πλήρωσα για στούντιο τη τσιγγάνα!!!καύλα όμως!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
οποιος θελει τσιγγανογυφταρια ας παει με το αμαξι του μια βολτα στ σαντανσκυ βυλγαριας...θα ειναι σαν ενα γυφτικο μπουρδελο

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Την έχω πάρει τη Σαμάνθα που λες στη Φυλής όντως είναι πολύ ωραίο τσιγγανάκι αλλά ξεπέτα μάγκες και της το πα ότι δεν έμεινα ευχαριστήμενος και μου λέει κατσε και δεύτερο γύρο και θα περάσεις καλά και επέιδη μ άρεσε λέω δε γαμιέται θα κάτσω όντως την είδα πιο δυναμική μετα πιο ορεξάτη αλλά πάει το 40άρι τη πλήρωσα για στούντιο τη τσιγγάνα!!!καύλα όμως!!

Δηλαδή ήταν ορεξάτη στο δεύτερο γύρο; Ρε φίλε όταν είχα πάει είχα ξενερώσει απίστευτα δεν είχα καταφέρει καν να τελειώσω παρ' ότι είναι τρελή κάβλα η συγκεκριμένη, μιλάμε ήταν τόσο ξεπέτα & αδιάφορη που κάποια στιγμή άρχισα να πιστεύω ότι δεν ξέρει καν να γαμιέται, αφού μου λες όμως έτσι όταν έχω πάλι κάβλες να πάρω τσιγγάνα θα πάω & θα της σκάσω εξ' αρχής 40 ευρώ για μία φορά μπας & τη δω να κουνιέται & λίγο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και τα δύο... Αλλά από Ρουμάνες που είναι & η αγαπημένη μου φυλή έχω χορτάσει, οπότε πιο πολύ ψάχνω για τσιγγάνα γιατί δεν έχω πάει ποτέ με κάποια... Και θα ήθελα να δοκιμάσω.
οι ρουμανες δεν εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα με τις τσιγγανες τυπε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συναγωνιστές θα ήθελα πολύ όποιος ξέρει να μου πει σε ποιο σπίτι θα βρω τσιγγανορουμάνα που να αξίζει τα λεφτά της... Κατά προτίμηση με μεγάλα βυζόμπαλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
λιοσιων 76
φωκαιας 22 παιζει μια βυζαρου

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ε ναι γι' αυτό είπα τσιγγανορουμάνες... Οι βέρες Ρουμάνες καμία σχέση με τις τσιγγάνες...
εμενα τυπε τσιγγαρομουνες με τσιγγανοβουλγαρες ιδιες μου φαινονται παντως

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
όταν έχω πάλι κάβλες να πάρω τσιγγάνα θα πάω & θα της σκάσω εξ' αρχής 40 ευρώ για μία φορά μπας & τη δω να κουνιέται & λίγο...

40 ευρω τα 10 λεπτα ? ουτε τα ct δεν :cheesy: παιρνουν τοσα

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
συναγωνιστες ενδιαφερομαι και εγω για καποια τσιγγανα...δεν με ενδιαφερει αν ειναι απο ελλαδα-ρουμανια-βουλγαρια η εβραια...με ενδιαφερει οπως εχετε γραψει να φικι φικι απο ποπο και να αλλαξει η τυχη μου μπας και βρω καμια δουλεια επιτελους!!!!
ετσι εκανα βολτα την φωκαιας αλλα ολο στεκες του μπιλιαρδου εβρισκα και δεν μου φαινοντουσαν για τσιγγανακια...και κατεληξα στην Κολοκυνθούς 63 στο πρωτο οπως μπαινεις στα αριστερα.στην ναταλι κοντο με ωραιο ποπουδακι.η κυρια της υποδοχης εκανε λες και μολις γυρισα απο τον πολεμο. :2funny:
ναταλι την ελεγαν αλλα απεφυγε να μου πει απο που προερχεται με μια μονολεπτη πιπα και μετα καταθεση στο ποπουδακι της...αλλα ειχε μια "χαρακια" στα πλαινα του αριστερου της μαστου και νομιζω καθως εξερευνουσα την ρωγα της πρεπει να πατησα το mute γιατι δεν εβγαλε αχνα καθολη την διαρκεια της πραξης.

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Στην "Τίνα" το γνωστότατο ιστορικό κωλόμπαρο στο Χαλάνδρι εθεάθη το Σάββατο το βράδυ καινούρια τσιγγανορουμάνα ΘΕΑ ονόματι Ιωάννα, κορμάρα, βυζάρες πολύ μεγάλες για το σωματότυπό της και μεγάλο tattoo στο χέρι... Όσοι πιστοί προσέλθετε!!! Εγώ δεν την κέρασα γιατί ήμουν με την καψούρα μου απ' το μαγαζί την Κορνέλια αλλά σύντομα που θα πετάξουν τα ρούχα και θ' αρχίσουν να κυκλοφορούν με μικροσκοπικά μαγιό όπως κάθε καλοκαίρι και θα γίνονται όργια στους καναπέδες θα πάω και θα κεράσω Ιωάννα, Κορνέλια και την κολλητή της την Αμαλία μαζί τρίο - ολέ...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Παίδες εντόπισε κανείς κανένα καλό τσιγγανάκι με  :tits: σε μπουρδελάκι ή studio?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom