Τύπε , άκου 2-3 πραγματάκια κι εσύ και όποιος άλλος ενδιαφέρεται , από κάποιον που έχει εμπειρία με ζευγάρια , γιατί το έχεις πάρει λάθος.
1. Άλλο τρίο γενικά και στο φλου (που συζητάς με τη γυναίκα σου) , άλλο τριο με άντρα (mmf/mfm), άλλο τριο με γυναίκα (ffm/fmf) , άλλο swinging (/srs /vanilla swap / soft swap /full swap κλπ) άλλο εμπειρία cuckold (που λες οτι σε ενδιαφέρει). Μοιάζουν όλα παρόμοια φάση , αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Αν δεν είναι ΠΟΛΥ ξεκάθαρο ανάμεσά σας τι θέλετε και πώς θα το πάρετε , 99,9% θα καταλήξει σε φιάσκο που δε θα το πιστεύεις. Δεν υπάρχει ούτε 1 στο εκατομμύριο να πας μέσω Λαμίας και να σου βγει σε καλό. Αν δε μπορείς να το πετύχεις , καλύτερα μείνε με τη φαντασίωση.
2. Ανάλογα με το τι θα κάνεις θα πρέπει να βρεις και το κατάλληλο άτομο/άτομα. Δεν είναι όλοι για όλα. Πρέπει να υπάρχει και μια χημεία/ αμοιβαίο ενδιαφέρον για να περάσουν όλοι καλά αλλιώς θα είναι στην καλύτερη μια μέτρια εμπειρία one off. Δική μου σύσταση , αν πχ πρόκειται για άντρα , βγες 1 φορά μόνος σου μαζί του για ποτάκι στο χαλαρό , 1 φορά με τη γυναίκα σου και μετά αποφασίστε. Αν έχεις και επιλογές , ακόμα καλύτερα. Μη το βιάζεσαι , δώσε χρόνο και άσε και χρόνο (τουλάχιστον 1 εβδομάδα ανάμεσα σε συναντήσεις/ αποφάσεις). Επίσης , άσχετο, αλλά όταν βγαίνεις σε τέτοια φάση είθισται να πληρώνεις! Μην κάνεις τπτ γυφτικο.
3. Σε κάθε περίπτωση , μην πιέσεις την γυναίκα σου για κανένα λόγο. Μην της τα κάνεις τσουρέκια , μην την εκβιάσεις συναισθηματικά . Δωσε της χρόνο να αποφασίσει μόνη της. Ειδάλλως τον ήπιες.
4. Πριν κανονίσεις το οτιδήποτε να έχουν μπει ξεκάθαρα όρια σε όλες τις πλευρές και να είναι αυτονόητο σε όλους το τι θα συμβεί πάνω κάτω. Για να φτάσεις σε επίπεδα αυτοσχεδιασμού πρέπει να ανέβεις πολλές πίστες. Στην αρχή η φάση είναι σχεδον προκατ .
5. Έχεις όλες τις επιλογές ανοιχτές για το πώς θα βρεις άτομο/α αλλά η πλειοψηφία βρίσκει μέσω app ή κυκλων swingers. Μπορείς πάντως κάλλιστα να βρεις και live , εμένα έτσι με προσέγγισαν την πρώτη φορά , σε μπαρ. Με ευγένεια και σοβαρότητα όλα γίνονται. Εγώ θα πρότεινα αν είσαι σε επίφοβο κοινωνικά χώρο να πάτε σε άλλη πόλη ή/και χώρα για μεγαλύτερη ασφάλεια και ανωνυμία.
6. Καλό θα ήταν να γίνουν εξετάσεις πρώτα από όλους τους συμμετέχοντες. Ντεκαβλε αλλά η υγεια μας είναι πάνω απ' όλα.