Νέα

Αναζήτηση τρίτου ατόμου για τρίο με τη γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DArie94
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
93
Like
19.987
Πόντοι
26.236
Οπότε εσύ λες να τον βρει μόνη της έξω
Σέβομαι Μπαρμπαγιάννη αλλά διαφωνώ κάθετα. Δεν θα ήθελα η γυναίκα μου να γυρνά στα μπαράκια να ψάχνει άντρα για τους κάτωθι λόγους:
1) μπορεί να τη δει κάποιος από τον στενό σου κύκλο και να δημιουργηθεί η λάθος εντύπωση.
2) μπορεί να είναι ο τελείως λάθος άντρας (δηλαδή ο επόμενος, αυτός που θα σε κάνει πρώην).
3) Αν έχει τρόπο επικοινωνίας με τη σύζυγό μπορεί να μην σεβαστεί το "καμία επικοινωνία μετά". Μην ξεχνάς ότι μέχρι να μάθει ποιος είναι ο ρόλος του θα νομίζει ότι βρήκε γκόμενα και μπορεί να αφεθεί στον έρωτα. Ποιος τον μαζεύει μετά...
4) Μπορεί να της αρέσει το κυνήγι και να της μείνει κάνα χούι.

Καθαρά προσωπική άποψη: αφού θα κάνετε μαζί το τρίο, μαζί πρέπει να τον βρείτε. Πριν τον προσεγγίσετε ή του ανακοινώσετε ότι τελικά επιλέχθηκε καλό είναι να συμφωνείτε και οι δύο σε αυτό το πρόσωπο.
Για φαντάσου να κάνει η γυναίκα όλη την προεργασία, να είναι ψημένη και όταν τον δεις να τον απορρίψεις για χ-ψ λόγους.

OP
OP
D

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
580
Πόντοι
81
Σέβομαι Μπαρμπαγιάννη αλλά διαφωνώ κάθετα. Δεν θα ήθελα η γυναίκα μου να γυρνά στα μπαράκια να ψάχνει άντρα για τους κάτωθι λόγους:
1) μπορεί να τη δει κάποιος από τον στενό σου κύκλο και να δημιουργηθεί η λάθος εντύπωση.
2) μπορεί να είναι ο τελείως λάθος άντρας (δηλαδή ο επόμενος, αυτός που θα σε κάνει πρώην).
3) Αν έχει τρόπο επικοινωνίας με τη σύζυγό μπορεί να μην σεβαστεί το "καμία επικοινωνία μετά". Μην ξεχνάς ότι μέχρι να μάθει ποιος είναι ο ρόλος του θα νομίζει ότι βρήκε γκόμενα και μπορεί να αφεθεί στον έρωτα. Ποιος τον μαζεύει μετά...
4) Μπορεί να της αρέσει το κυνήγι και να της μείνει κάνα χούι.

Καθαρά προσωπική άποψη: αφού θα κάνετε μαζί το τρίο, μαζί πρέπει να τον βρείτε. Πριν τον προσεγγίσετε ή του ανακοινώσετε ότι τελικά επιλέχθηκε καλό είναι να συμφωνείτε και οι δύο σε αυτό το πρόσωπο.
Για φαντάσου να κάνει η γυναίκα όλη την προεργασία, να είναι ψημένη και όταν τον δεις να τον απορρίψεις για χ-ψ λόγους.
Συμφωνώ απόλυτα γι'αυτό ανέφερα και παραπάνω ότι ο υποψήφιος πιστεύω πρέπει να γνωρίζει εξαρχής ποια είναι η φάση. Μην νομίζει ότι βρήκε γκόμενα. Πολύ βασικό αυτό.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.024
Πόντοι
3.846
Παίκτη, χρόνια πολλά. Δε φτάνει μόνο να είναι εχέμυθος, πρέπει να είναι και του γούστου σας ,δηλαδή της γυναίκας σου κατά κύριο λόγο.
Άγνωστος σε μπαρ, πολύ ρίσκο ,μπορεί να πέσεις από εκβιαστή μέχρι ψυχάκι, δύσκολη φάση.
Από το διαδίκτυο γενικα επίσης ρίσκο μεγάλο, θα σου στείλουν άπειρα μηνύματα πώς όμως θα διαπιστώσεις ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές ή τα άτομα είναι αξιόπιστα; Και αν πέσεις σε γνωστό τι γίνεται;

Εγώ θα σου πρότεινα τις παρακάτω λύσεις:
1. Swingers bar. Είτε σε βραδιά με μπαλαντέρ ,είτε μόνο για ζευγάρια. Εκεί σίγουρα υπάρχει εχεμύθεια και σεβασμός. Τώρα αν θα βρεις και άντρα του γούστου σας, δε στο τάζω. Αν έχετε πρόβλημα με το σεξ σε μπαρ ,ανταλλάζετε στοιχεία επικοινωνίας και γίνεται η φάση εκτός.
2. Αν είστε εκτός Αττικής ή δε γουστάρετε swingers bar, θα σου έλεγα μπες εδώ στα νήματα με swingers/cuckolds και ξεκίνα προσωπική επικοινωνία με ζευγάρια /cuckolds για τις δικές τους εμπειρίες. Πως βρήκαν τρίτο άτομο, αν υπάρχουν σεσημασμένοι μπαλαντέρ κτλ.
3. Επειδή σίγουρα θα έχεις λάβει πολλά προσωπικά μηνύματα, προσπαθήστε μαζι με τη γυναίκα να βρείτε τον κατάλληλο. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να να κρίνετε τους ανθρώπους από αυτά που γράφουν ,δοκιμάστε την τύχη σας.

Άντε και καλή τύχη.

OP
OP
D

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
580
Πόντοι
81
Παίκτη, χρόνια πολλά. Δε φτάνει μόνο να είναι εχέμυθος, πρέπει να είναι και του γούστου σας ,δηλαδή της γυναίκας σου κατά κύριο λόγο.
Άγνωστος σε μπαρ, πολύ ρίσκο ,μπορεί να πέσεις από εκβιαστή μέχρι ψυχάκι, δύσκολη φάση.
Από το διαδίκτυο γενικα επίσης ρίσκο μεγάλο, θα σου στείλουν άπειρα μηνύματα πώς όμως θα διαπιστώσεις ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές ή τα άτομα είναι αξιόπιστα; Και αν πέσεις σε γνωστό τι γίνεται;

Εγώ θα σου πρότεινα τις παρακάτω λύσεις:
1. Swingers bar. Είτε σε βραδιά με μπαλαντέρ ,είτε μόνο για ζευγάρια. Εκεί σίγουρα υπάρχει εχεμύθεια και σεβασμός. Τώρα αν θα βρεις και άντρα του γούστου σας, δε στο τάζω. Αν έχετε πρόβλημα με το σεξ σε μπαρ ,ανταλλάζετε στοιχεία επικοινωνίας και γίνεται η φάση εκτός.
2. Αν είστε εκτός Αττικής ή δε γουστάρετε swingers bar, θα σου έλεγα μπες εδώ στα νήματα με swingers/cuckolds και ξεκίνα προσωπική επικοινωνία με ζευγάρια /cuckolds για τις δικές τους εμπειρίες. Πως βρήκαν τρίτο άτομο, αν υπάρχουν σεσημασμένοι μπαλαντέρ κτλ.
3. Επειδή σίγουρα θα έχεις λάβει πολλά προσωπικά μηνύματα, προσπαθήστε μαζι με τη γυναίκα να βρείτε τον κατάλληλο. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να να κρίνετε τους ανθρώπους από αυτά που γράφουν ,δοκιμάστε την τύχη σας.

Άντε και καλή τύχη.
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου.
1) δεν είμαι τόσο υπέρ αυτού λόγω του μην πετύχω γνωστό κυρίως.
2) αυτό είναι μια καλή ιδέα
3)Δεν ξέρω αν όντως το έχουμε αυτό αλλά τουλάχιστον επιβεβαίωση με κάμερα θα γίνει πρώτα.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.905
Πόντοι
2.536
Καλησπέρα, θα ήθελα γνώμες που να ψάξουμε για να βρούμε τρίτο άτομο με την γυναίκα μου για να κάνουμε τρίο.
1) Γνωριμία από κοντά (μπαρακια τλ)
2) Ίντερνετ; και αν ναι σε ποιο site;
Σίγουρα θέλουμε κάποιον άγνωστο αλλά και να μπορούμε να εμπιστευτούμε.

Όποιος έχει κάποια σοβαρή συμβουλή παρακαλώ να την κατάθεση.
Υπάρχει και το swinging σε διάφορα μπαρ

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.905
Πόντοι
2.536

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.024
Πόντοι
3.846
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου.
1) δεν είμαι τόσο υπέρ αυτού λόγω του μην πετύχω γνωστό κυρίως.
2) αυτό είναι μια καλή ιδέα
3)Δεν ξέρω αν όντως το έχουμε αυτό αλλά τουλάχιστον επιβεβαίωση με κάμερα θα γίνει πρώτα.
Για το swingers bar να σου πω ότι στην κοινότητα υπάρχει εχεμύθεια. Επειδή όλα τα ζευγάρια είναι στην ίδια φάση δε κάθεται ο ένας να κουτσομπολέψει τον άλλο. Τώρα αν είστε στη φάση ελεύθερο επάγγελμα και ανησυχείτε μήπως πέσετε σε κανένα τουρίστα που πήγε μια φορά μήπως και του κάτσει τίποτα, το πολυ πολύ πάρτε μια δεύτερη sim και δώστε ψεύτικο όνομα ή κάντε μούφα προφιλ στο fb.

OP
OP
D

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
580
Πόντοι
81
Για το swingers bar να σου πω ότι στην κοινότητα υπάρχει εχεμύθεια. Επειδή όλα τα ζευγάρια είναι στην ίδια φάση δε κάθεται ο ένας να κουτσομπολέψει τον άλλο. Τώρα αν είστε στη φάση ελεύθερο επάγγελμα και ανησυχείτε μήπως πέσετε σε κανένα τουρίστα που πήγε μια φορά μήπως και του κάτσει τίποτα, το πολυ πολύ πάρτε μια δεύτερη sim και δώστε ψεύτικο όνομα ή κάντε μούφα προφιλ στο fb.
Δεν φοβάμαι και τόσο τα ζευγάρια όσο τους σόλο.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
21
Like
6.135
Πόντοι
7.095
Καλησπέρα, θα ήθελα γνώμες που να ψάξουμε για να βρούμε τρίτο άτομο με την γυναίκα μου για να κάνουμε τρίο.

Για βάλε παραπάνω πληροφορίες.
1ον Η ηλικία η δικιά σας και τι ηλικίες ψάχνετε.
2ον βάλε καμία αληθινή φωτογραφία να δούμε περί τίνος πρόκειται και να γίνει το νήμα σου πιο αξιόπιστο.
3ον περιοχή.
Και ότι άλλο θα μπορούσε να βοηθήσει τους επίδοξους γαμιάδες.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.706
Πόντοι
2.306
Τύπε , άκου 2-3 πραγματάκια κι εσύ και όποιος άλλος ενδιαφέρεται , από κάποιον που έχει εμπειρία με ζευγάρια , γιατί το έχεις πάρει λάθος.
1. Άλλο τρίο γενικά και στο φλου (που συζητάς με τη γυναίκα σου) , άλλο τριο με άντρα (mmf/mfm), άλλο τριο με γυναίκα (ffm/fmf) , άλλο swinging (/srs /vanilla swap / soft swap /full swap κλπ) άλλο εμπειρία cuckold (που λες οτι σε ενδιαφέρει). Μοιάζουν όλα παρόμοια φάση , αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Αν δεν είναι ΠΟΛΥ ξεκάθαρο ανάμεσά σας τι θέλετε και πώς θα το πάρετε , 99,9% θα καταλήξει σε φιάσκο που δε θα το πιστεύεις. Δεν υπάρχει ούτε 1 στο εκατομμύριο να πας μέσω Λαμίας και να σου βγει σε καλό. Αν δε μπορείς να το πετύχεις , καλύτερα μείνε με τη φαντασίωση.
2. Ανάλογα με το τι θα κάνεις θα πρέπει να βρεις και το κατάλληλο άτομο/άτομα. Δεν είναι όλοι για όλα. Πρέπει να υπάρχει και μια χημεία/ αμοιβαίο ενδιαφέρον για να περάσουν όλοι καλά αλλιώς θα είναι στην καλύτερη μια μέτρια εμπειρία one off. Δική μου σύσταση , αν πχ πρόκειται για άντρα , βγες 1 φορά μόνος σου μαζί του για ποτάκι στο χαλαρό , 1 φορά με τη γυναίκα σου και μετά αποφασίστε. Αν έχεις και επιλογές , ακόμα καλύτερα. Μη το βιάζεσαι , δώσε χρόνο και άσε και χρόνο (τουλάχιστον 1 εβδομάδα ανάμεσα σε συναντήσεις/ αποφάσεις). Επίσης , άσχετο, αλλά όταν βγαίνεις σε τέτοια φάση είθισται να πληρώνεις! Μην κάνεις τπτ γυφτικο.
3. Σε κάθε περίπτωση , μην πιέσεις την γυναίκα σου για κανένα λόγο. Μην της τα κάνεις τσουρέκια , μην την εκβιάσεις συναισθηματικά . Δωσε της χρόνο να αποφασίσει μόνη της. Ειδάλλως τον ήπιες.
4. Πριν κανονίσεις το οτιδήποτε να έχουν μπει ξεκάθαρα όρια σε όλες τις πλευρές και να είναι αυτονόητο σε όλους το τι θα συμβεί πάνω κάτω. Για να φτάσεις σε επίπεδα αυτοσχεδιασμού πρέπει να ανέβεις πολλές πίστες. Στην αρχή η φάση είναι σχεδον προκατ .
5. Έχεις όλες τις επιλογές ανοιχτές για το πώς θα βρεις άτομο/α αλλά η πλειοψηφία βρίσκει μέσω app ή κυκλων swingers. Μπορείς πάντως κάλλιστα να βρεις και live , εμένα έτσι με προσέγγισαν την πρώτη φορά , σε μπαρ. Με ευγένεια και σοβαρότητα όλα γίνονται. Εγώ θα πρότεινα αν είσαι σε επίφοβο κοινωνικά χώρο να πάτε σε άλλη πόλη ή/και χώρα για μεγαλύτερη ασφάλεια και ανωνυμία.
6. Καλό θα ήταν να γίνουν εξετάσεις πρώτα από όλους τους συμμετέχοντες. Ντεκαβλε αλλά η υγεια μας είναι πάνω απ' όλα.

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
975
Πόντοι
366
Τυπε καλυτερα πηγαινε σε ενα swinging ειναι η καλυτερη λυση και αν πας ενημερωσε και εμενα το ποτε να ερθω

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.068
Πόντοι
1.056
φωτο της γυναικας βαλε να εχουμε μια εικονα

soylakostas72

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Like
202
Πόντοι
21
Με γνωστό -φίλο το σκεφτήκατε?
Μόνο μην κωλώσει και φυγει όπως έτυχε σε εμάς.

Chorchiĺ

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
136
Πόντοι
0

Εξαρτάται την ηλικία κλπ..ισως και κάποια φωτό της γυναίκας θα βοηθήσει περισσότερο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom