Ναι κάτσε το κάνω τώρα. Ειδικά όταν στο προτείνει κάποιος με αυτό το usernameΑνέβασε φωτο κ μετά ζητά φωτό του υποψηφίου
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ναι κάτσε το κάνω τώρα. Ειδικά όταν στο προτείνει κάποιος με αυτό το usernameΑνέβασε φωτο κ μετά ζητά φωτό του υποψηφίου
Τιποτις. Επισης η προσέγγισή που ανέφερα δεν σημαίνει ότι είναι αυτή που θα φέρει αποτέλεσμα..κάθε ένας μας σκέφτεται δθαφορετικα ...το θέμα είναι το πώς θα το χειριστήτε με βάση την ιδιοσυγκρασία σαςευχαριστώ για την απάντηση
Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να τοποθετήσετε μια διαφήμιση στις σχετικές σελίδες στο Διαδίκτυο. Αφού δείτε τα γράμματα, ορίστε τις προτεραιότητές σας. Στη συνέχεια, συναντηθείτε με τον άντρα και δείτε πώς τα πάτε. Την επόμενη φορά που θα συναντηθείτε, πάρε τη γυναίκα σου μαζί σου· είναι επίσης σημαντικό να τον συμπαθεί και στη γυναίκα σου. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας τι θα συμβεί στη συνέχεια, είτε θα συμβεί το ίδιο βράδυ είτε μια άλλη μέρα. Το σημαντικό είναι να αφιερώσετε χρόνο και να μην βιάζεστε τίποτα.Καλησπέρα, θα ήθελα γνώμες που να ψάξουμε για να βρούμε τρίτο άτομο με την γυναίκα μου για να κάνουμε τρίο.
1) Γνωριμία από κοντά (μπαρακια τλ)
2) Ίντερνετ; και αν ναι σε ποιο site;
Σίγουρα θέλουμε κάποιον άγνωστο αλλά και να μπορούμε να εμπιστευτούμε.
Όποιος έχει κάποια σοβαρή συμβουλή παρακαλώ να την κατάθεση.
Η λύση άνδρα συνοδού είναι μεν πιο εύκολη αλλά χάνεται ο αυθορμητισμός και το πάθος.ευχαριστώ για την απάντηση
Σωστή προσέγγιση κατ εμέ επίσηςΟ ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να τοποθετήσετε μια διαφήμιση στις σχετικές σελίδες στο Διαδίκτυο. Αφού δείτε τα γράμματα, ορίστε τις προτεραιότητές σας. Στη συνέχεια, συναντηθείτε με τον άντρα και δείτε πώς τα πάτε. Την επόμενη φορά που θα συναντηθείτε, πάρε τη γυναίκα σου μαζί σου· είναι επίσης σημαντικό να τον συμπαθεί και στη γυναίκα σου. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας τι θα συμβεί στη συνέχεια, είτε θα συμβεί το ίδιο βράδυ είτε μια άλλη μέρα. Το σημαντικό είναι να αφιερώσετε χρόνο και να μην βιάζεστε τίποτα.
Αυτό φαίνεται μια λογική προσέγγιση απλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει καποι σάιτ που είναι λίγο πιο σοβαρό. Θέλω να πω που να έχει το υψηλότερο ποσοστό των πιο νορμάλ αντρών.Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να τοποθετήσετε μια διαφήμιση στις σχετικές σελίδες στο Διαδίκτυο. Αφού δείτε τα γράμματα, ορίστε τις προτεραιότητές σας. Στη συνέχεια, συναντηθείτε με τον άντρα και δείτε πώς τα πάτε. Την επόμενη φορά που θα συναντηθείτε, πάρε τη γυναίκα σου μαζί σου· είναι επίσης σημαντικό να τον συμπαθεί και στη γυναίκα σου. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας τι θα συμβεί στη συνέχεια, είτε θα συμβεί το ίδιο βράδυ είτε μια άλλη μέρα. Το σημαντικό είναι να αφιερώσετε χρόνο και να μην βιάζεστε τίποτα.
Α. Καλύτερα πρώτη φορά με επαγγελματία. να δείτε αν σας πάει, αν το θέλετε όντως κλπ κλπ.Να μην είναι επαγγελματίας δύσκολο να βρω?
Μεγάλε πως νομίζεις θα γίνει...Έτσι απλά;;Κάνε ότι λέει κ ο παίχτης με αγγελία σε διάφορες ιστοσελίδεςΝαι κάτσε το κάνω τώρα. Ειδικά όταν στο προτείνει κάποιος με αυτό το username
Στη Γερμανία θα μπορούσα να σας πω ένα site αμέσως. Έχω ήδη γνωρίσει μερικά ζευγάρια εκεί. Αλλά εδώ στην Ελλάδα η μόνη μου εμπειρία ήταν ότι ο κόσμος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά όταν πρόκειται για προσωπική συνάντηση, δεν ακούς τίποτα ή είσαι μπλοκαρισμένος.Αυτό φαίνεται μια λογική προσέγγιση απλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει καποι σάιτ που είναι λίγο πιο σοβαρό. Θέλω να πω που να έχει το υψηλότερο ποσοστό των πιο νορμάλ αντρών.
Δεν μας ψήνει πολύ να είναι επί πληρωμή η φάσηΤιποτις. Επισης η προσέγγισή που ανέφερα δεν σημαίνει ότι είναι αυτή που θα φέρει αποτέλεσμα..κάθε ένας μας σκέφτεται δθαφορετικα ...το θέμα είναι το πώς θα το χειριστήτε με βάση την ιδιοσυγκρασία σας
Καλεί με το profile pic σουΣτη Γερμανία θα μπορούσα να σας πω ένα site αμέσως. Έχω ήδη γνωρίσει μερικά ζευγάρια εκεί. Αλλά εδώ στην Ελλάδα η μόνη μου εμπειρία ήταν ότι ο κόσμος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά όταν πρόκειται για προσωπική συνάντηση, δεν ακούς τίποτα ή είσαι μπλοκαρισμένος.
Straight φάση. Εμπιστοσύνη στο να μην ενοχλεί, φαντάζομαι θα ανταλλάξουμε αριθμούς ή σοσιαλ. Να μην το λέει από δω και από κει.Τυπε, εσύ θα είσαι στην πολυθρονα και θα τον κοιτάς να στην γαμαει, ή θες και εσύ πουτσα? Επίσης, τι σημαίνει το να είναι εμπιστοσύνης που λες? Σπίτι σου θα πάτε?
Οπότε εσύ λες να τον βρει μόνη της έξωΤίποτα να μην αλλάξετε, αφού είπες να μην ενοχλεί. Βγάλε την κυρά στη γυρα να ψάξει να βρει κανένα να της την πέφτει, και θα το κανονίσει αυτή.
Σίγουρα αυτή θα έχει τον τελευταίο λόγο απλά πρέπει να γνωρίζει ο τρίτος εκ των προτέρων για τη φάση ενδιαφέρεται η κοπέλα.αφου αυτη θα κανει ολη τη δουλεια , δικαιο ειναι να εχει και την επιλογη.