Καλησπέρα,ψάχνω για το όνομα μιας τραγουδίστριασ που τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη,η οποία είχε εμφανιστεί και στην Τατιάνα,την εν λόγω κυρία την κατηγορούσε κάποια ότι είναι τραβεστί,γνωρίζει κάποιος το όνομα της και που βρίσκετε τώρα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζήτηση τραγουδίστριας τραβεστί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plivios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
............................
............................
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
νομιζω οτι η κυρια Νικολουλη δεν ασχολιτε με τρανς ..
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Καλησπέρα,ψάχνω για το όνομα μιας τραγουδίστριασ που τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη,η οποία είχε εμφανιστεί και στην Τατιάνα,την εν λόγω κυρία την κατηγορούσε κάποια ότι είναι τραβεστί,γνωρίζει κάποιος το όνομα της και που βρίσκετε τώρα;
νομίζω Μαριάννα Φρατζή ή κάπως έτσι. είχε βεβαίως γεννηθεί Μάριος
ypoxthonios
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαριανα ετσι τη λενε εχεισ δικιονομίζω Μαριάννα Φρατζή ή κάπως έτσι. είχε βεβαίως γεννηθεί Μάριος
την αναταμωσα απο κοντα ειναι πανω απο δυο μετρα
δε λεει πολλα ομως
η μαριαννα φρατζη ηταν αυτη αλλα δεν την κατηγορησαν αδικα αφου εχει κανει αλλαγη φυλου.....αλωστε οι περισοτερες απο αυτες οταν κανουν την αλλαγη λενε οτι ποτε δεν ηταν αντρεςΚαλησπέρα,ψάχνω για το όνομα μιας τραγουδίστριασ που τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη,η οποία είχε εμφανιστεί και στην Τατιάνα,την εν λόγω κυρία την κατηγορούσε κάποια ότι είναι τραβεστί,γνωρίζει κάποιος το όνομα της και που βρίσκετε τώρα;
ειδες?η επιστημη και μερικες χιλιαδες ευρο κανουν θαυματαΕυχαριστώ,για την πληροφορία,έψαχνα αρκετό καιρό στο διαδίκτυο αλλά δεν βρήκα κάποια πληροφορία,ελπίζω τώρα με τα πλήρης στοιχεία να βρώ κάτι σχετικό.Πάντως δύσκολα φαινόταν ότι έχει κάνει αλλαγή φύλλου.
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σιλβια νομιζω οτι εισαι πολυ κακια και πολυ φαρμακογλωσσα..... και δεν ειναι ενταξει να λες τετοια και καλα οτι τα ξερεις και εχεις αποψη.... Εχεις καταντηση αρκετα κουραστηκη.... και η μαλακια ειναι οτι ο κοσμος δεν ξερει και τα πιστευει... ΑΡΚΕΤΑ....
ειναι η αποψη μου και δεν θα μου την αλαξει κανεις δεν ειναι θεμα κακιας αλλα ουτε ειπα ποτε κατι κακο η αληθεια ειναι....σε δημοκρατηκη χωρα ζουμε και μπορουμε ανετα να λεμε την αποψη μαςΣιλβια νομιζω οτι εισαι πολυ κακια και πολυ φαρμακογλωσσα..... και δεν ειναι ενταξει να λες τετοια και καλα οτι τα ξερεις και εχεις αποψη.... Εχεις καταντηση αρκετα κουραστηκη.... και η μαλακια ειναι οτι ο κοσμος δεν ξερει και τα πιστευει... ΑΡΚΕΤΑ....
βικυ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
EPEIDEI EXOYME DIMOKRATIA K LEME OTI THELOYME.ENA KARNABALI HSOYN K AYTO THA MEINEIS.H EPISTHMEI SE ESENA OSA K PLHRWSEIS DEN MPWREI NA KANEI TIPOTA.ειναι η αποψη μου και δεν θα μου την αλαξει κανεις δεν ειναι θεμα κακιας αλλα ουτε ειπα ποτε κατι κακο η αληθεια ειναι....σε δημοκρατηκη χωρα ζουμε και μπορουμε ανετα να λεμε την αποψη μας
ειδες?η επιστημη και μερικες χιλιαδες ευρο κανουν θαυματα
Ρε Σύλβια σαν πολλές κακιούλες σου βγαίνουν τελευταία. Ούτε φτωχός, γέρος, άρρωστος καουκάκιας που δεν μπόρεσε ποτέ να ενσωματωθεί στον χώρο των τρανς να ήσουν. Όλοι βέβαια ξέρουμε ότι είσαι ένα απο τα πιο φρεσκα, δροσερα και ακριβοπληρωμενα κοριτσια.
First Lady
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δηλαδή Σύλβια υπεύθυνη για την "ενδιαφέρουσα" εμφάνιση σου να υποθέσουμε ότι είναι η έλλειψη των ευρώ που διέθεσαν αυτές που σχολιάζεις, ή απλά η ανατρεπτική αισθητική σου;
Παρακαλώ Respect για τη Σύλβια !!!
Αστέρι στη δουλειά της, καλό παιδί και ξηγημένη.
Και χρονια στο χώρο, με αγώνες και πολύ πριν ανακαλυφτεί το internet.
Άντε, γιατί ο κάθε crossdresser το παίζει επαγγελματίας μέσα από μια ιστοσελίδα και προσπαθεί να κονομήσει χωρίς να έχει διασχίσει ούτε ένα μέτρο στη γνωστή Λεωφόρο.
Ένας ευχαριστημένος πελάτης !!!
Άντε, γιατί ο κάθε crossdresser το παίζει επαγγελματίας μέσα από μια ιστοσελίδα και προσπαθεί να κονομήσει χωρίς να έχει διασχίσει ούτε ένα μέτρο στη γνωστή Λεωφόρο.
translover69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
συμφωνω και εγω για την συλβια. και απο κοντα οταν βρεθηκαμε ηταν αψογη, αλλα και σε καποιες ερωτησεις που της εκανα σε προσωπικο pm, για να μου πει την αποψη της ακομα για αλλες κοπελες, με βοηθησε πολυ. ειλικρινες ατομο, σπανιο για την εποχη.
Παρακαλώ Respect για τη Σύλβια !!!
:S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις