Νέα

Αναζήτηση παρέας για Bangkok και πέριξ τέλη Φλεβάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κουλιςπα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 744
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κουλιςπα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2023
Κριτικές
5
Like
455
Πόντοι
280
Δυστυχώς η ευτυχώς δεν έχω φίλους μπουρδελιάριδες να με συνοδεύουν στο δεύτερο ταξίδι πού θα κάνω ταϋλάνδη . Την πρώτη φορά που πήγα "μόνος" πέρασα καλά αλλά μου έλειπε πολύ να πω μία ανδρική κουβέντα. Είναι κανείς άλλος στην ίδια φάση...

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.517
Πόντοι
1.056
Τυπε προσέξτε με τα παπαρια...να μην θες να πας για κατούρημα και ξαφνικά βρεθείς να πιάνεις το παπαρι του συνταξιδιώτη σου :confused:

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.456
Πόντοι
206
Ομοιοπαθής εδώ χωρίς πολλούς φίλους που να μπορούν να υποστηρίξουν μακρινά ταξίδια. Εδώ δεν έχω παρέα για τσάρκα σε μπαράκι για να κάνω παιχνίδι με αδέσποτες που ψάχνονται.. Μακάρι να ήμασταν σε ίδιο χώρο ή περιοχή και να γνωριζόμασταν καλύτερα, συνάδερφοι πχ θα πηγαίναμε σίγουρα. Αλλά στην τελική δε ψήνομαι για τέτοιο ταξίδι με άγνωστο. Ελπίζω να βρεις έναν σύντροφο στις αρματωλές περιπλανήσεις σου.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.517
Πόντοι
1.056

parafusin

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
163
Πόντοι
0
Για δωσε πληροφοριες φιλε μου ποσες μερες κτλ και τι πακετο χρειαζεται με ολα τα καλα?

Vente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Κριτικές
8
Like
286
Πόντοι
280
Τι ηλικία έχεις? Αν θες λες...

Προτίμησεις στο sex για να ξέρουμε...

Μπορεί να αρέσουν σε κάποιον και τα :alivedick:, να ξέρουμε αν τεριαζουμε ρε αδερφέ...

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.260
Πόντοι
371
Όχι δεν πάω εκεί κάτω πανούλη εγώ .

Σκιάζομαι .

Κυκλοφορούν κορίτσια με :alivedick: εκεί :coffee:
Άντε βρε μύθος είναι αυτά, άντρες με περούκα είναι και κωλο σαν ρεζερβουάρ νταλίκας

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
1
Like
270
Πόντοι
20
Τυποι αν δεν είναι κάποιος αγαπουλης .. Ωστε να ειναι συνέχεια με γυναίκα η γυναίκες για 15 μέρες η 30 μερες που συνήθως για τοσο πας στην Ταϊλάνδη ε θα βαρεθείς.. Εχω δεκαετία να παω Bk και το σκέφτομαι πολυ σοβαρά για Γενάρη, Φλεβάρη.. Στειλε να τα πούμε αδελφε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom