Να αναφερθώ κι εγώ στην Στέλλα από Αιγάλεω, που συνάντησα την περασμένη βδομάδα χάρη σε πληροφόρηση του Zadren (ποιού άλλου;), τον οποίο ευχαριστώ δημόσια.
Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι ΔΕΝ είμαι ο κλασσικός μιλφάκιας με την έννοια που έχουμε συνηθίσει τις μιλφς εδώ στην Ελλάδα (εννοώντας ότι στις τσόντες που βλέπουμε, τα μιλφς εκεί είναι πολύ ανώτερα εμφανισιακά, όπως η Jessy για παράδειγμα, που αποτελεί όμως την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα όσον αφορά την εμφάνιση των περισσότερων μιλφς εδώ στην Ελλάδα). Οπότε όσα θα γράψω για την εμφάνιση της κοπέλας ίσως να φανούν λίγο αυστηρά και άδικα για κείνην σε αρκετούς εδώ μέσα που συμμετέχουν σ' αυτό το θρεντ.
Η Στέλλα λοιπόν στις φωτό που είδα πριν την συναντήσω μου τράβηξε την προσοχή αρκετά, αλλά και πάλι είχα μια επιφύλαξη όσον αφορά το αν απεικονίζουν την κοπέλα, όπως είναι σήμερα. Μπαίνοντας στο δωμάτιο συνειδητοποίησα ότι όντως η κοπέλα φαίνεται σ' αυτές καλύτερη, και συγκεκριμένα πιο λεπτή, απ' ο,τι είναι στην πραγματικότητα. Παρ' όλα αυτά δεν την βρήκα απωθητική και θέλησα να την δοκιμάσω. Για την ακρίβεια και για να είμαι δίκαιος απέναντί της, αν την δεις από πίσω, ή ξαπλωμένη μπρούμυτα ή στα τέσσερα ή και σε reverse cow girl, όπως είχα την τύχη, η θέα της είναι άκρως ικανοποιητική έως ξεσηκωτική. Εκεί που τα χαλάει είναι εκεί που τα χαλάνε οι περισσότερες τις κατηγορίας της (Νάντια, Αννίτα, Πάολα, Βαλέρια, τις οποίες έχω δοκιμάσει στο παρελθόν, άλλη βέβαια λιγότερο κι άλλη περισσότερο από την Στέλλα): εννοώ στην (μπυρο)κοιλιά κυρίως αλλά και στα μπούτια (λιγότερο). Στον αντίποδα να αναφέρω ότι το στήθος της αν και και σχετικά πεσμένο, δεν με ξένισε διότι είναι πλούσιο και φυσικό, ενώ η επιδερμίδα της είναι τσίτα για την ηλικία της (41 ετών, κατά δήλωσή της) και μοσχομυρωδάτη. Τέλος τα δάχτυλά της, ποδιών-χεριών, τα βρήκα πολύ περιποιημένα και όμορφα, για όσους αρέσκονται να ασχολούνται με αυτά. Στο πρόσωπο τέλος που είναι τυπικό ανατολικού μπλοκ, δεν την λες ούτε άσχημη, ούτε όμορφη, αρκετά μέτρια θα την χαρακτήριζα για τα δικά μου γούστα, γιατί ενώ έχει ωραίο βλέμμα μου τα χάλαγε κυρίως η μύτη της που είναι "σπαστή".
Αν όμως για την εμφάνιση της κοπέλας το πρόσημο είναι ίσως αρνητικό ή έστω οριακά θετικό, δεν ισχύει το ίδιο και για το σέρβις της κοπέλας. Από την αρχή σου δίνει την εντύπωση ότι το κατέχει το σπορ, γιαυτό άλλωστε και την κράτησα όταν ήρθε, και η συνέχεια στο επιβεβαιώνει και με το παραπάνω: και το κατέχει και το γουστάρει! Αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι αποφεύγει τα βαθειά γλωσσόφιλα (σε μένα είπε ως δικαιολογία ότι είχε κάνει κάποια οδοντιατρική επέμβαση, αλλά το σέβομαι έτσι κι αλλιώς αν κάποια κοπέλα δεν τα θέλει) και ότι έχει ιδιαίτερα ευαίσθητη κλειτορίδα, οπότε δεν αντέχει την έντονη περιποίηση με την γλώσσα, σ' όλα τα άλλα τα σπάει! Θα αναφέρω 2 στιγμιότυπα που μου έμειναν: Πρωκτικό στα 4 και στους 2 γύρους, με την Στέλλα να τρίβει το γατάκι της και να βογγάει δυνατά από κάβλα. Θέατρο ή μη δεν με νοιάζει, εμένα η συμμετοχή της και η αληθοφάνεια των αντιδράσεών της με έφτιαχνε! Και Reverse cow girl στην αρχή του κυρίως πιάτου στον 2ο γύρο, με τα γόνατά της να ακουμπάνε κάτω (στο σεντόνι) και με εξαιρετικό σπάσιμο μέσης, να βλέπω την μουνάρα της να ρουφάει το εργαλείο μου και να το μισοβγάζει την επόμενη στιγμή έξω, ενώ (τι πιο φυσικό;) της έριχνα μπατσές στα αφράτα κωλομάγουλά της. Να μη ξεχάσω να αναφέρω ότι και το στοματικό της είναι ιδιαίτερα μερακλίδικο και σχεδόν πλήρες (πλην δηλ. κωλοτρυπίδας, που η αλήθεια είναι ότι δεν της το ζήτησα να την γλείψει, αλλά δεν προσφέρθηκε και η ίδια από μόνη της), και συνοδεύεται και από ερωτικό μασάζ όλης ανεξαιρέτως της ευαίσθητης περιοχής με λαδάκι, τύπου τάντρα. Κι όλα αυτά με 50 Ευρώ, που πιστεύω ότι παρ' όλες τις παραπάνω ενστάσεις μου όσον αφορά την εμφάνισή της, τα δουλεύει και εντέλει ότι είναι μια δίκαιη τιμή τόσο για την ίδια όσο και για τον πελάτη της. Αν θα την ξανασυναντούσα; θα δείξει, ίσως και ναι κάποια στιγμή.