onlymilfs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 654
- Πόντοι
- 301
Πριν 2-3 εβδομάδες συναγωνιστή μου.Την είχα πάρει 2 φορές στα 100€+50
Το πήγε 120?
Πήρες πρόσφατα;
Πριν 2-3 εβδομάδες συναγωνιστή μου.Την είχα πάρει 2 φορές στα 100€+50
Το πήγε 120?
Πήρες πρόσφατα;
Πάντως είναι σε δικο της διαμέρισμα στην πλ. ΒικτωρίαςΚαλησπέρα σου....δεν ξέρω και χωρίς να το ψάξω περαιτέρω κάτι δε μου κάθεται καλά στις φωτογραφίες...μακάρι να κάνω λάθος
Δε ειναι θέμα τιμής η χώρου... Το θέμα είναι αυτό που βλέπεις να συναντάς και να παρέχει τα συμφωνηθενταΠάντως είναι σε δικο της διαμέρισμα στην πλ. Βικτωρίας
60€ χωρίς λοκό
Ρε, μονο βετερανοι του πολεμου του Βιετναμ, θα τολμουσαν να πανε.Κανένας ειδικοδυναμίτης που τόλμησε?6985717487 ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΥΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΥΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ 69,ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙ,ΜΟΥΝΑΚΙ,ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΛΩΝ,ΥΠΟΤΑΓΗ ΠΟΔΟΛΑΓΝΙΑ,ΟΥΡΟΛΑΓΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 70 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΈΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Η ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΑΠΟ...kanesex.com
Ηλικία περίπου 45 έως 50 όχι παραπάνω σώμα με μεγάλα βυζιά κωλος κανονικός λίγο μεγάλες πλάτες και λίγο κοιλίτσα πρωσοπο η κυρία από το χωριό μουνι τελείως αξύριστο για όσους γουστάρουν πήρα αρκετά χρόνια πριν πρόγραμμα φουλ δεν λέι όχι σε τίποτα χύνει συνέχεια ποτάμια πλυμηριζουν τα σεντόνια καλή μιλφ προς γκολφ για όσους γουστάρουν καθαριότητα σχετικά καλή για όσους γουστάρουν να βγάλουν γούστα περίπου 70 κιλάΚανένας ειδικοδυναμίτης που τόλμησε?6985717487 ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΥΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΥΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ 69,ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙ,ΜΟΥΝΑΚΙ,ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΛΩΝ,ΥΠΟΤΑΓΗ ΠΟΔΟΛΑΓΝΙΑ,ΟΥΡΟΛΑΓΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 70 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΈΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Η ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΑΠΟ...kanesex.com
τα ειπες ολα αρχοντα!!!Ηλικία περίπου 45 έως 50 όχι παραπάνω σώμα με μεγάλα βυζιά κωλος κανονικός λίγο μεγάλες πλάτες και λίγο κοιλίτσα πρωσοπο η κυρία από το χωριό μουνι τελείως αξύριστο για όσους γουστάρουν πήρα αρκετά χρόνια πριν πρόγραμμα φουλ δεν λέι όχι σε τίποτα χύνει συνέχεια ποτάμια πλυμηριζουν τα σεντόνια καλή μιλφ προς γκολφ για όσους γουστάρουν καθαριότητα σχετικά καλή για όσους γουστάρουν να βγάλουν γούστα περίπου 70 κιλά
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο και εγώ θεωρώ οτι οι φωτο είναι οι μισες παραμύθιΔε ειναι θέμα τιμής η χώρου... Το θέμα είναι αυτό που βλέπεις να συναντάς και να παρέχει τα συμφωνηθεντα
Πολύ παλιά καραβανα από τότε που είμαι εγώ στο site ακόλη και γεμάτη ήταν τότε που την είχα πάρει που έχουν περάσει πολλά χρόνια. Φωτογραφίες είναι παλιές δεν μασάει γενικός αρκεί να μην σε χαλάσει το σωματότυπο της.. υπάρχουν και άλλες κριτικές για αυτή όχι καλέςΚανένας ειδικοδυναμίτης που τόλμησε?6985717487 ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΥΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
Είναι και αγενήςΚανένας ειδικοδυναμίτης που τόλμησε?6985717487 ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΥΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
Πολύ παλιά καραβανα από τότε που είμαι εγώ στο site ακόλη και γεμάτη ήταν τότε που την είχα πάρει που έχουν περάσει πολλά κριτικές για αυτή όχι καλές
Αυτό με τις παλιές φωτογραφίες είναι αποθαρρυντικος παράγοντας...Σας ευχαριστώ αλάνια για την ενημέρωση!!!
Λοιπόν την πήρα τηλέφωνο και της είπα για παρτούζα με φίλοΚανένας ειδικοδυναμίτης που τόλμησε?6985717487 ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΥΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
Είναι γνωστή από παλιάΛοιπόν την πήρα τηλέφωνο και της είπα για παρτούζα με φίλο
Δέχτηκε αμέσως βέβαια με την προυπόθεση της είπα ότι θα βρεθούμε στο σαλόνι του ξενοδοχείου πριν ανέβουμε στο δωμάτιο
όταν την είδαμε φύγαμε ευγενικά μεν αλλά σφεντόνα δε
Ισως ότι χειρότερο και ανάγωγο έχω συναντήσει ever
Mακριά και αλάργαααααα.........
Δεν ειναι η ΑΝΤΑ αυτη μπερδευεσαιΕίναι γνωστή από παλιά
Ούτε εγώ είχα πάρει
Άντα τη λέγανε και αλλιώς μετά κλπ αλλά ΔΕΝ
Τη συγκεκριμένη την είχα πάρει (ναι, το ομολογώ) προ 12ετίας: ήταν τότε σαραντάρα επιεικώς. Δεν είχα περάσει άσχημα για να είμαι ειλικρινής, ούτε όμως κάτι σούπερ, ενώ έκτοτε ήταν εύσωμη (επιεικώς) και χωρίς να μπορεί να τη χαρακτηρίσει κάποιος ως ''όμορφη'' ή ''γλυκιά'' έστω, μάλλον κάτι τραχύ απέπνεε, αν και στο πρόγραμμά της συμμετείχε αρκετά καλά.Λοιπόν την πήρα τηλέφωνο και της είπα για παρτούζα με φίλο
Δέχτηκε αμέσως βέβαια με την προυπόθεση της είπα ότι θα βρεθούμε στο σαλόνι του ξενοδοχείου πριν ανέβουμε στο δωμάτιο
όταν την είδαμε φύγαμε ευγενικά μεν αλλά σφεντόνα δε
Ισως ότι χειρότερο και ανάγωγο έχω συναντήσει ever
Mακριά και αλάργαααααα.........
Της έστειλα μύνημα και μου έγραφε για ακαποτα χυσιματα στον κόλο και κάτι μου λέει ότι αυτός που γράφει είναι ο αγαπουλης στην φωτογραφία..μου θυμίζει μια που ήταν στο kanesex ονόματι Άννα που άμα της έστελνε μύνημα σου έλεγε τα ίδια .. προσοχή ότι και να παίζει είναι επικίνδυνοΓαμησε μου όλες τις τρυπες
Καλησπέρα ονομάζομαι Mira είμαι από τσεχια 45 ετων και δεν μιλάω καθόλου ελληνικά δεν είμαι μοντελο αλλα ειμαι καυλα τουλαχιστον ετσι μου λενε οποιος με παιρνει...ενδιαφέρομαι για,σοβαρούς κυρίους άνω των 40 που εκτιμούν το καλό κρεβάτι..ραντεβού μόνο σε,ξενοδοχείο στο Λυδία στην Λιοσίων..το...kanesex.com
Περίεργο πάντως, γιατί στην αγγελία λέει μην μου ζητάτε σεξ χωρίς προφυλάξεις!!! Τι σου είπε εσένα?Της έστειλα μύνημα και μου έγραφε για ακαποτα χυσιματα στον κόλο και κάτι μου λέει ότι αυτός που γράφει είναι ο αγαπουλης στην φωτογραφία..μου θυμίζει μια που ήταν στο kanesex ονόματι Άννα που άμα της έστελνε μύνημα σου έλεγε τα ίδια .. προσοχή ότι και να παίζει είναι επικίνδυνο
Και εμένα μόλις τώρα μου είπε για ακάποτα 100€ μουνί κώλοΠερίεργο πάντως, γιατί στην αγγελία λέει μην μου ζητάτε σεξ χωρίς προφυλάξεις!!! Τι σου είπε εσένα?