nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.064
- Πόντοι
- 456
Σε ευχαριστώ φίλε μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζητάω πολλά άλλα ξέρεις μήπως που τη βρίσκω
Σε ευχαριστώ φίλε μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζητάω πολλά άλλα ξέρεις μήπως που τη βρίσκω
φιλαρακι η αγγελια αυτη ειναι του '13,ισχυει ακομα το ιδιο τηλ;
Ναι συναγωνιστή, αυτό είναι το τηλέφωνο της θείαςφιλαρακι η αγγελια αυτη ειναι του '13,ισχυει ακομα το ιδιο τηλ;
Φέρε και κάμια νταμιτζάνα ελαιολαδοκαλησπερα 21 ετων απο καλαματα..κατεβαινω αθηνα πρωτη φορα..!
ενα καλο call girl γυρω στα 50-60 ευρω που να ερχεται σε ξενοδοχειο μου?
οποια συμβουλη καλοπροαιρετη ευχαρριστω!
ευχαριστως! ποσο θελεις?Φέρε και κάμια νταμιτζάνα ελαιολαδο
Να είσαι καλά φίλε. Σχήμα λόγου. Κράτησε το για την κοπέλα που θα συναντήσεις . Ίσα είναι μεγάλο σουρπριζ για αυτήν και πιστεύω θα το εκτιμήσειστειλε μου μυνημα να βρεθουμε να σου δωσω ευχαριστως
αχαχαχ λεςςς? παντως περα απτην πλακα αν θες μου λεςΝα είσαι καλά φίλε. Σχήμα λόγου. Κράτησε το για την κοπέλα που θα συναντήσεις . Ίσα είναι μεγάλο σουρπριζ για αυτήν και πιστεύω θα το εκτιμήσει
μη το γελατε οπως παει η ιστορια το λαδι θα ναι πιο ακριβο κ απο κολομβιανη κοκαινη!Να είσαι καλά φίλε. Σχήμα λόγου. Κράτησε το για την κοπέλα που θα συναντήσεις . Ίσα είναι μεγάλο σουρπριζ για αυτήν και πιστεύω θα το εκτιμήσει
Υπήρξε, προ ετών , πολύ προχώ μεσσήνιος συναγωνιστής που έδινε τενεκέδες λάδι στις κοπέλες.μη το γελατε οπως παει η ιστορια το λαδι θα ναι πιο ακριβο κ απο κολομβιανη κοκαινη!
κ υπηρξαν κοπελες που το δεχτηκαν;;Υπήρξε, προ ετών , πολύ προχώ μεσσήνιος συναγωνιστής που έδινε τενεκέδες λάδι στις κοπέλες.
Και ένας κορίνθιος έδινε τσάντες με πορτοκάλια
Ητανε extra large ο τύπος! Έμεινε ευχαριστημενος με την κοπελα και της δωρισε τον τενεκε.κ υπηρξαν κοπελες που το δεχτηκαν;;
κ δλδ ποσα λιτρα λαδι στοιχησε ενα ραντεβου κ τι να περιλαμβανε;;;...νταμιτζανα κ πιπα,τενεκες κ κωλος;;;
Ούτε για τα χοντρά;Αφου εστειλε τηλ, την τσεκαρα στο viber. Ειναι ενα γνωστο μπαζο με γυαλια, που εχει διάφορα προφιλ σε mamba κ badoo...Μακριά κ αλάργα...
Eliferi sxesi
Diavaze kala angelia my,prin stilete minima.Seksi penindara ia sovares andres ano 50xr.seks me profilaktiko,xoris proktiko.69,eliferi pipa,xise my py felis,xoris stoma.mono ksenodoxio "bill",,"prive".doraki my 40€mia ora.ola foto ine alifines 100% dika my.an simfonis,meta stilno tilefonokanesex.com
Γουστα ειναι αυτα....σε παλαιοτερη επικοινωνια στο mamba καταλαβα οτι ειναι ξεπεταΟύτε για τα χοντρά;
Αν θες άσε τηλέφωνοΓουστα ειναι αυτα....σε παλαιοτερη επικοινωνια στο mamba καταλαβα οτι ειναι ξεπετα
Ειναι για σκληροπυρηνικους χυστες παλαιας κοπης.Αφου εστειλε τηλ, την τσεκαρα στο viber. Ειναι ενα γνωστο μπαζο με γυαλια, που εχει διάφορα προφιλ σε mamba κ badoo...Μακριά κ αλάργα...
Eliferi sxesi
Diavaze kala angelia my,prin stilete minima.Seksi penindara ia sovares andres ano 50xr.seks me profilaktiko,xoris proktiko.69,eliferi pipa,xise my py felis,xoris stoma.mono ksenodoxio "bill",,"prive".doraki my 40€mia ora.ola foto ine alifines 100% dika my.an simfonis,meta stilno tilefonokanesex.com
Μονο σε πμΑν θες άσε τηλέφωνο
Άμα μπορείς και θες στείλε και εμένα τηλΜονο σε πμ
Αν είναι αυτή που νομίζω (παλιά mambo-θεια), μιλάμε για μεγάλη φόλα...Αφου εστειλε τηλ, την τσεκαρα στο viber. Ειναι ενα γνωστο μπαζο με γυαλια, που εχει διάφορα προφιλ σε mamba κ badoo...Μακριά κ αλάργα...
Eliferi sxesi