Και δέχεται και σπίτι τηςΚαι εμένα μόλις τώρα μου είπε για ακάποτα 100€ μουνί κώλο
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και δέχεται και σπίτι τηςΚαι εμένα μόλις τώρα μου είπε για ακάποτα 100€ μουνί κώλο
εχει στρατο απο ακαποτους που θα τρεξουν ....το Συγγρός να ειναι καλα
Ρε, μηπως ειναι γιατρος και γι αυτο δεν εχει προβλημα με τα ακαποτα;Και εμένα μόλις τώρα μου είπε για ακάποτα 100€ μουνί κώλο
Ρε, μηπως ειναι γιατρος και γι αυτο δεν εχει προβλημα με τα ακαποτα;
Βλέπω ότι δουλευει 8.30-12.30 πρωι και 5-7 απόγευμα, ωρες ιατρειου.
Στο ένα από τα δύο one night stands που έτυχε να έχω, χρόνια πριν, ειδικευομενη γιατρός με καταγωγή από Κύπρο τον έπιασε και τον έπνιξε ακαποτο αφήνοντας με μαλακα. Όταν της είπα ρε συ κλπ, μου απάντησε ηρέμησε γιατρός είμαι.Ρε, μηπως ειναι γιατρος και γι αυτο δεν εχει προβλημα με τα ακαποτα;
Βλέπω ότι δουλευει 8.30-12.30 πρωι και 5-7 απόγευμα, ωρες ιατρειου.
Τόλμησα εγώ πριν από χρόνια. Οντως η τύπισσα είναι για ειδικοδυναμίτες.Κανένας ειδικοδυναμίτης που τόλμησε?![]()
6985717487 ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΥΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΥΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ 69,ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙ,ΜΟΥΝΑΚΙ,ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΛΩΝ,ΥΠΟΤΑΓΗ ΠΟΔΟΛΑΓΝΙΑ,ΟΥΡΟΛΑΓΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 70 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΈΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Η ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΑΠΟ...kanesex.com
Όταν ρώτησΠερίεργο πάντως, γιατί στην αγγελία λέει μην μου ζητάτε σεξ χωρίς προφυλάξεις!!! Τι σου είπε εσένα?
Ναι παίζει να είναι ο ίδιος αγαπουλης με τον παλιό λογαριασμό Άννα τα ίδια ακριβώς έγραφε και αυτός λέει Τσεχία και απάντησε σε 1 δευτερόλεπτο άπταιστα ελληνικά.. προσοχήΚαι εμένα μόλις τώρα μου είπε για ακάποτα 100€ μουνί κώλο
Κανα 5 χρόνια πριν έκανα το κασκαντεριλικι, οι φωτογραφίες παιζει να είναι πολυ πριν απο τοτε... μετρια φατσα θειας διπλανής πορτας, σωμα ακωλο με κοιλια, βυζι πεσμένο αλλα οπως το βλεπεις, άργησε κανα 2ωρακι να ερθει, αξυριστη όντως... κατι strapon που εχει ειναι πιπες δεν ξερει τίποτα απο τον χωρο απλα ηταν δωρο απο πελατη και σου λεει δεν ξες ποτε... το καλο ειναι οτι εχυνε ποτάμια αλλα τετοια βρώμα και τριχα που ειχε εκει κατω δεν πλησιαζεςΚανένας ειδικοδυναμίτης που τόλμησε?![]()
6985717487 ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΥΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΥΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ 69,ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙ,ΜΟΥΝΑΚΙ,ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΛΩΝ,ΥΠΟΤΑΓΗ ΠΟΔΟΛΑΓΝΙΑ,ΟΥΡΟΛΑΓΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 70 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΈΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Η ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΑΠΟ...kanesex.com
σκληροςΤόλμησα εγώ πριν από χρόνια. Οντως η τύπισσα είναι για ειδικοδυναμίτες.
Τότε πρέπει να ήταν κοντά στα 50. Ότι ακριβώς βλέπετε στις φωτογραφίες.
είμαι η κατάλληλη παρτενέρ για εσένα
Το τηλ. μου 6976895644. Είμαι Ρωσίδα 40 χρονών, ανεξάρτητη και όπως με βλέπεις στη φωτογραφία. Περιοχή Αθήνα. Αν ψάχνεις κάτι ώριμο χώρις taboo σε περιμένω για μία αξέχαστη εμπειρία στο χώρο σου. Είμαι διαθέσιμη από 15:00 έως 21:00. Είμαι διαθέσιμη για μασάζ και πολλά ερωτικά παιχνίδια εκτός από...sexorama.eu
Κάποια πληροφορία για την κυρία?
Κανα 5 χρόνια πριν έκανα το κασκαντεριλικι, οι φωτογραφίες παιζει να είναι πολυ πριν απο τοτε... μετρια φατσα θειας διπλανής πορτας, σωμα ακωλο με κοιλια, βυζι πεσμένο αλλα οπως το βλεπεις, άργησε κανα 2ωρακι να ερθει, αξυριστη όντως... κατι strapon που εχει ειναι πιπες δεν ξερει τίποτα απο τον χωρο απλα ηταν δωρο απο πελατη και σου λεει δεν ξες ποτε... το καλο ειναι οτι εχυνε ποτάμια αλλα τετοια βρώμα και τριχα που ειχε εκει κατω δεν πλησιαζες
Αυτή από το καζίνο λες;;;καλημέρα μύστες
θα είμαι αύριο προς Κόρινθο
η τύπισσα στο λουτράκι εξακολουθεί να παίζει και τι λέει?
Έχουμε τηλέφωνο;Αυτή από το καζίνο λες;;;
ναιΑυτή από το καζίνο λες;;;