jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Άρα μόνο εγώ την πήρα δηλαδή ?? χαχα Πότε την συνάντησες ??
Είχε γραφεί παλιά ότι ήταν πιατσόβια ??
ναι κ αυτο εχει γραφτει
Άρα μόνο εγώ την πήρα δηλαδή ?? χαχα Πότε την συνάντησες ??
ειναι καιρος..σιγουρα μια 4αετια..οσο αναφορα το τελευταιο που ρωτησες,ναι παιχτη.ηταν πιατσοβια.οπως και πολλες κυριες,των 50-60 ευρω εδω μεσα.ηταν του 20αρικου,καποτε...τωρα γερασανε και ζητανε 60αρα...Άρα μόνο εγώ την πήρα δηλαδή ?? χαχα Πότε την συνάντησες ??
Ευχαριστώ φιλε...Αν και δεν βλεπω και κατι το περιεργο με την φατσα της εγω...Απο σωμα τι ελεγε? Ειναι αυτο που βλεπω?
βυζι πολυ καλο τουμπανο φτιαγμενο,ανορθωμενο θα σε γελασω ..παντως για την ηλικια της δε δικαιολογειται τετοιο βυζι..παραπανισια κιλα σε μπρατσα,κοιλια,ποδια..συμμετοχη πολυ καλη,σε γλυφει απο πανω μεχρι κατω..τρελη πιπα με καραλεμωμα στα αρχιδια..το μονο κακο ηταν οτι μου χε πει οτι δεν δινει πλεον κωλο..για τα λεφτα της παντως τιμια..την ειχα παρει περυσι περι τον Οκτωβρη,Νοεμβρη δηλαδη παει ενας χρονος και..απο τοτε δεν εχω ξαναπετυχει αγγελια της,δεν ξερω αν βρισκεται καν Ελλαδα..
Ευχαριστώ φιλε...Καταλαβα...βυζι πολυ καλο τουμπανο φτιαγμενο,ανορθωμενο θα σε γελασω ..παντως για την ηλικια της δε δικαιολογειται τετοιο βυζι..παραπανισια κιλα σε μπρατσα,κοιλια,ποδια..συμμετοχη πολυ καλη,σε γλυφει απο πανω μεχρι κατω..τρελη πιπα με καραλεμωμα στα αρχιδια..το μονο κακο ηταν οτι μου χε πει οτι δεν δινει πλεον κωλο..για τα λεφτα της παντως τιμια..την ειχα παρει περυσι περι τον Οκτωβρη,Νοεμβρη δηλαδη παει ενας χρονος και..απο τοτε δεν εχω ξαναπετυχει αγγελια της,δεν ξερω αν βρισκεται καν Ελλαδα..
Στο l.ovelist.gr την είχες δει την αγγελια ??
Ευχαριστώ φιλε...Καταλαβα...
Εσύ απορώ πως δεν την έχεις πάρει ??? χαχα
Να σου πω την αληθεια Δημητρη...Δεν την εχω δει την κυρια. Ομως απο την στιγμη που ειδα τις φωτο δεν σου κρυβω οτι κατι μου θυμιζει...Ισως την εχω πετυχει καπου εξω αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρος...Επειδη γραψατε οτι εκανε πιατσα ισως την εχω παρει εξω και πραγματικα δεν θυμαμαι. Και να σου πω την αληθεια απο αυτα που διαβαζω πολυ προσεκτικα απο εσας βγαζω το συμπερασμα οτι δεν περασατε και ασχημα. Ξερεις τι εννοω "ασχημα". Δλδ να δεις κατι και να τρεξεις. Πιστευω πως ειναι κλασσικη περιπτωση σκαψιματος. Μου θυμιζει πιο πολυ το πως καμια φορα βλεπουμε το ιδιο πραγμα ολοι απο αλλη οπτικη γωνια. Ολοι εμεις νομιζω οτι βλεπουμε τις γυναικες σαν το εξωφυλλο ενος βιβλιου. Αν δεν μας κανει δλδ το cover δεν μπαινουμε στην διαδικασια να ασχοληθουμε με το περιεχομενο. Εγω παντα αγοραζω προγραμμα. Ποτε δεν αγοραζω "διαφημιση". Εκτος και αν προκειται για περιπτωση σπανια που ξερω πολυ καλα οτι θα περασω ομορφα.Εσύ απορώ πως δεν την έχεις πάρει ??? χαχα
Εγω απο Ρανια παντως ξερω...Η Olga και η Ράνια από Μαρούσι είναι Cult Milf που λίγοι της έχουν πάρει ...
Η Olga και η Ράνια από Μαρούσι είναι Cult Milf που λίγοι της έχουν πάρει ...
Εγω απο Ρανια παντως ξερω...
Και η περιοχη εχει και κατι αλλες αλλα δεν εχουν ουτε εμφανιση αλλα και ουτε προγραμμα.Εκτος απο 1. Η Ρανια δεν ειχε τιποτα απο τα δυο...Και μιλαει και πολυ...
μπορει να ναι cult η θεια Ολγα,αλλα τουλαχιστον εμενα μου χε αφησει καλη εντυπωση,εχει κ αυτην την προστυχοφατσα με τα τσιμπουκοχειλα που σε εφτιαχνε..ακομα κ τα περιττα κιλα πανω της ηταν πιο ομοιομορφα κατανεμημενα σε σχεση π.χ με την Ναντια που το σωμα της μου θυμιζε αμορφη μαζα..
Εγω απο Ρανια παντως ξερω...
Και η περιοχη εχει και κατι αλλες αλλα δεν εχουν ουτε εμφανιση αλλα και ουτε προγραμμα.Εκτος απο 1. Η Ρανια δεν ειχε τιποτα απο τα δυο...Και μιλαει και πολυ...
παντως για fuck δεν ειναι....Who the fuck is ρανια??
Αυτη την ειχα γνωρισει πριν 4 περιπου χρονια απο SLANDO....Aπο οτι θυμαμαι ετσι λεγοταν...Ραντεβου στο σταθμο, αλλα....ασε φιλε..Ακομα και εγω δεν πηρα...Για την Ράνια ποτέ δεν έγραψε κανείς κριτική στο bou όλοι με το που την είδαν άρχισαν να τρέχουν χαχα
την ελληνιδα λες?
Αδυνατισε τελευταια φορα που την ειδα