jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
print screen ρε ρεμαλι και send σαν φωτο.....
να σαι stand by
Μπορει να χρειαστω τηλεφωνικη επιβεβαιωση
print screen ρε ρεμαλι και send σαν φωτο.....
to μονο σιγουρο οι πληγες του φαραω δεν ειναι πια 7 ειναι 8 (zadren)..Γεια σας παιδες.ΣΚ ηρεμιας μετα απο κραιπαλες...Ο Zαdren φταιει
Γεια σας παιδες.ΣΚ ηρεμιας μετα απο κραιπαλες...Ο Zαdren φταιει
Γεια σας παιδες.ΣΚ ηρεμιας μετα απο κραιπαλες...Ο Zαdren φταιει
to μονο σιγουρο οι πληγες του φαραω δεν ειναι πια 7 ειναι 8 (zadren)..
to μονο σιγουρο οι πληγες του φαραω δεν ειναι πια 7 ειναι 8 (zadren)..
filarακι εγω δεν θα παρω θελω να ζησω καποια χρονια αυτος θελει να μας ξεμπερδεψει να μεινη μονος στο foroumΓια να δοκιμασουμε ολες αυτες που εχει τεσταρει πρεπει :
1.Να γυμναζομαστε συχνα
2.Να επισκεφθουμε εναλλακτικο ιατρο για τα καταλληλα συμπληρωματα διατροφης
3.Θα φθασουμε σιγουρα εως τα μπλε χαπακια...Δεν την γλυτωνουμε!
filarακι εγω δεν θα παρω θελω να ζησω καποια χρονια αυτος θελει να μας ξεμπερδεψει να μεινη μονος στο foroum
να σου απαντησω εγω για την ολγα.λοιπον μια 50+++ ειναι, γεματη,με φατσα περιεργη.βασικα τα χειλια της ειναι καπως μετα απο ανεπιτυχης επεμβαση.πολυ δυσκολη η επικοινωνια μαζι της.στο 50αρικο αλλα αμα δεις σωμα,θα τρεχεις σαν τον μπολτ.η λαικη εχει καλυτερες.Εχω αποθηκευσει την σελιδα απ το *******
αλλα πως την στελνω
Μια γεματουλα με γυαλια ειναι
είχα δει αγγελια της πριν κανένα δίμηνο. Όντως είναι για ιδιαίτερα γουστα!!να σου απαντησω εγω για την ολγα.λοιπον μια 50+++ ειναι, γεματη,με φατσα περιεργη.βασικα τα χειλια της ειναι καπως μετα απο ανεπιτυχης επεμβαση.πολυ δυσκολη η επικοινωνια μαζι της.στο 50αρικο αλλα αμα δεις σωμα,θα τρεχεις σαν τον μπολτ.η λαικη εχει καλυτερες.
για δωσε να δω για ποια μιλατε...εχεις το λινκ? γιατι το τηλεφωνο δεν μου βγαζει τπτ....είχα δει αγγελια της πριν κανένα δίμηνο. Όντως είναι για ιδιαίτερα γουστα!!
είχα δει αγγελια της πριν κανένα δίμηνο. Όντως είναι για ιδιαίτερα γουστα!!
φίλε ζαντ δεν θυμάμαι που είδα την αγγελία γιατί δεν πολύ ασχολήθηκα κ προσπερασα.. νομίζω mylist ότι την είδα χωρίς να είμαι σιγουροςγια δωσε να δω για ποια μιλατε...εχεις το λινκ? γιατι το τηλεφωνο δεν μου βγαζει τπτ....
να σου απαντησω εγω για την ολγα.λοιπον μια 50+++ ειναι, γεματη,με φατσα περιεργη.βασικα τα χειλια της ειναι καπως μετα απο ανεπιτυχης επεμβαση.πολυ δυσκολη η επικοινωνια μαζι της.στο 50αρικο αλλα αμα δεις σωμα,θα τρεχεις σαν τον μπολτ.η λαικη εχει καλυτερες.
χαχαχα όλα τα λεφτά το εικονιδιο.
να σου απαντησω εγω για την ολγα.λοιπον μια 50+++ ειναι, γεματη,με φατσα περιεργη.βασικα τα χειλια της ειναι καπως μετα απο ανεπιτυχης επεμβαση.πολυ δυσκολη η επικοινωνια μαζι της.στο 50αρικο αλλα αμα δεις σωμα,θα τρεχεις σαν τον μπολτ.η λαικη εχει καλυτερες.