TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
kai egv το ανοιξα
Το ειχα πει απο το καλοκαιρι οτι ειναι λιγο τσιχλα...Ομως εχει βελτιωθει λιγο η κατασταση της...Το βλεμμα εχει μαλακωσει, δεν ειναι οπως παλια που τρομαζες λιγο ;)και οτι σιγα σιγα βρηκε και αυτο που ηθελε ;) παντως οταν την πηρα την κυρια στα μερη της ηταν πιο χαλαρη τωρα στελνει κοσμο ειναι λιγο κουκου
εγω παντως ειχα περασει αρκετα καλα στα χρηματα που παιζη μπαλα ειναιΤο ειχα πει απο το καλοκαιρι οτι ειναι λιγο τσιχλα...Ομως εχει βελτιωθει λιγο η κατασταση της...Το βλεμμα εχει μαλακωσει, δεν ειναι οπως παλια που τρομαζες λιγο ;)
σωστα σου ζητω συγνωμηπροφανως οχι εγω ο zadren ;)
το ανοιξες φιλε?σωστα σου ζητω συγνωμη
δυστυχως οχι zad επιμενουν και τα δυο οπως εγραψα προηγουμενως.το ανοιξες φιλε?
κοιτα λιγο τα ΠΜ σου μπας και μπορω να σε βοηθησω απο εκει...δυστυχως οχι zad επιμενουν και τα δυο οπως εγραψα προηγουμενως.
δωσε και εσυ κανα τηλεφωνο τσιγγουνηκοιτα λιγο τα ΠΜ σου μπας και μπορω να σε βοηθησω απο εκει...
αφου ξερεις οτι το τηλεφωνο το δινει η ιδια ρε!!δωσε και εσυ κανα τηλεφωνο τσιγγουνη
αφου ξερεις οτι το τηλεφωνο το δινει η ιδια ρε!!
το ξερω πλακα κανω επειδη δεν βοηθας κανεναν εδω μεσααφου ξερεις οτι το τηλεφωνο το δινει η ιδια ρε!!
;)το ξερω πλακα κανω επειδη δεν βοηθας κανεναν εδω μεσα
αστα αυτα μονοφαγας εισαι ... εχει σηκωσει 30-40 κριτικες και τι εγινε
Τι εννοεις ρε περιεργο?Γιγαντα zadδεν ξερεις κατι για ολγα ρωσσιδα?
Περιεργο
Τι εννοεις ρε περιεργο?
Στειλε μου λινκ ή φωτο να σου πω...Οι καριολες αυτες εχουν και απο 2-3 ονοματα...
print screen ρε ρεμαλι και send σαν φωτο.....Εχω αποθηκευσει την σελιδα απ το *******
αλλα πως την στελνω
Μια γεματουλα με γυαλια ειναι
print screen ρε ρεμαλι και send σαν φωτο.....