Εχει παει κανεις με γεματουλα ολγα με γυαλακια
την ρωσσιδα
ναι πηγε ενας γνωστος μου περυσι κ την εχυσε στα γυαλια ! Ηταν καλα ειπε !
την ρωσσιδα
Στειλτε κ τηλ βαλεριας
το χασα γαμωτο >
ναι πηγε ενας γνωστος μου περυσι κ την εχυσε στα γυαλια ! Ηταν καλα ειπε !
κάπου είχα δει κ μια αγγελία τις πρόσφατα αλλά δεν ξέρω αν έχει απλά ξεμείνει στο site.
Ελπιζω να λεμε την ιδια φιλε
τo hpv στον κωλο της μονο εγω το ειδα?
τo hpv στον κωλο της μονο εγω το ειδα?
δεν θελω να βλαψω την κοπελα,ουτε να δημιουργησω καποιου ειδους αντιπαραθεση,απλα ανεφερα κατι που ειδα οταν την συναντησα πριν απο αρκετο καιρο....αφου εισαι τοσο σιγουρος,καμια ατιρησηΕγώ δεν έχω δεί τίποτα και από ότι ξέρω στα σίγουρα κάνει συνέχεια εξετάσεις για τα πάντα.
Η καθαριότητα της είναι υπεράνω κριτικής. Τουλάχιστον από ότι έχω εγώ γνωρίσει.
Την καλημερα μου στους εραστες της ωριμης ομορφιας
παλι εδω μεσα γυριζεις ρε πρωι πρωι?
καλημερες σε ολους
την ρωσσιδα
οκ ζαντ θα ενημερωσοΕσυ, αν δεν την βρισκεις, πες...Υπαρχει μια περιπτωση να βρεις καποιες δυσκολιες...Εδω ειμαστε ;)
Πριν ποσο καιρο φιλε?δεν θελω να βλαψω την κοπελα,ουτε να δημιουργησω καποιου ειδους αντιπαραθεση,απλα ανεφερα κατι που ειδα οταν την συναντησα πριν απο αρκετο καιρο....αφου εισαι τοσο σιγουρος,καμια ατιρηση
πρεπει να ειναι ενας χρονος περιπου,για αυτο σταματησα και να την βλεπω γιατι απο υπηρεσιες σκιζει.Πριν ποσο καιρο φιλε?
Και γιατι δεν το ελεγες τοτε?πρεπει να ειναι ενας χρονος περιπου,για αυτο σταματησα και να την βλεπω γιατι απο υπηρεσιες σκιζει.
Φιλε οκ... Αστο αυτο επανω μου... ;)και τωρα το λες ρε φιλε
απλα τωρα ετυχε να δω τα ποσταρισματα για την Βαλερια,καλλιο αργα παρα ποτε..Και γιατι δεν το ελεγες τοτε?
Τετοια περιστατικα πρεπει να ποσταρονται αμεσως...Ομως θα σου πω οτι η Κα δεν εχει τιποτα...Την ξερω καλα εδω και πολυ καιρο και αν κατι τετοιο επαιζε θα το ειχα πει οπως εχω κανει και με αλλες 3 εδω μεσα...απλα τωρα ετυχε να δω τα ποσταρισματα για την Βαλερια,καλλιο αργα παρα ποτε..