spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
και παλιο μελος.vommit.τα μελη που ηταν γραμμενοι και στο παλιο φορουμ,θα τον θυμουνται σιγουρα.χαχαχα όλα τα λεφτά το εικονιδιο.
και παλιο μελος.vommit.τα μελη που ηταν γραμμενοι και στο παλιο φορουμ,θα τον θυμουνται σιγουρα.χαχαχα όλα τα λεφτά το εικονιδιο.
ωραίο nickname!!και παλιο μελος.vommit.τα μελη που ηταν γραμμενοι και στο παλιο φορουμ,θα τον θυμουνται σιγουρα.
zadren θα ψάξω τώρα κ σε άλλο site κ αν βρω κάτι θα σου πωγια δωσε να δω για ποια μιλατε...εχεις το λινκ? γιατι το τηλεφωνο δεν μου βγαζει τπτ....
σωστος.Την είχα πάρει πριν από 3-4 χρόνια ... Μετά δεν την ξαναπέτυχα ... Κάποιος είχε ποστάρει μία αγγελία της από Γερμανία ... πρέπει να έλειπε ένα διάστημα Γερμανία ?? Είναι Αθήνα τώρα ?? Δεν ξέρω ...
Περίεργα χείλια σαν πάπια,
καμιά σχέση με τις φωτογραφίες που έβαζε στις αγγελίες στο στυλ ... στο στυλ είναι σαν neomilf με τα κολλητά της τζιν ... στις φωτο που έβαζε είχε στυλ θείτσας για να πουλήσει το granny-milf ...
Στο γαμήσι αντέχει πολύ σπρώξιμο ... έχει ηψηλή διάθεση και συμμετοχή στο γαμήσι ...
Την είχα πάρει πριν από 3-4 χρόνια ... Μετά δεν την ξαναπέτυχα ... Κάποιος είχε ποστάρει μία αγγελία της από Γερμανία ... πρέπει να έλειπε ένα διάστημα Γερμανία ?? Είναι Αθήνα τώρα ?? Δεν ξέρω ...
Περίεργα χείλια σαν πάπια,
καμιά σχέση με τις φωτογραφίες που έβαζε στις αγγελίες στο στυλ ... στο στυλ είναι σαν neomilf με τα κολλητά της τζιν ... στις φωτο που έβαζε είχε στυλ θείτσας για να πουλήσει το granny-milf ...
Στο γαμήσι αντέχει πολύ σπρώξιμο ... έχει ηψηλή διάθεση και συμμετοχή στο γαμήσι ...
μηπως ειναι αυτη ??Από τότε που την πήρα (Olga Milf) μόνο μία φορά είδα αγγελία της στο l.ovelist.gr , δεν ξέρω αν παίζει Αθήνα πια
Για να μην απαντάει κανείς μάλλον έχει φύγει ???
αυτο ειναι γραφειο μαν.μηπως ειναι αυτη ??
Ευχαριστώ φιλε...Αν και δεν βλεπω και κατι το περιεργο με την φατσα της εγω...Απο σωμα τι ελεγε? Ειναι αυτο που βλεπω?Αυτήν είναι ...
Αυτήν είναι ...
Εσυ Τζιμη την εχεις δει αυτη?
σορρυ,αλλα ο γκουρου,την εκανε...Μόνο εγώ και ο Guru την έχουμε πάρει τελικά ???
Ευχαριστώ φιλε...Αν και δεν βλεπω και κατι το περιεργο με την φατσα της εγω...Απο σωμα τι ελεγε? Ειναι αυτο που βλεπω?
σορρυ,αλλα ο γκουρου,την εκανε...
σορρυ,αλλα με τετοιες,οχι και να πληρωσουμε.πριν 4-5 χρονια,ισως...τωρα πλεον με τιποτα....
φοβουνται βρε τα παλικαρια
σορρυ,αλλα ο γκουρου,την εκανε...
σορρυ,αλλα με τετοιες,οχι και να πληρωσουμε.πριν 4-5 χρονια,ισως...τωρα πλεον με τιποτα....