donald fuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
150 παντως για ενα δυωρο + ενα 30αρι ξενοδοχειο μου φαινονται αρκετα..με τα ιδια παιρνεισ μια πολυ νεότερη η παιρνεισ για 1 ωρα μια σε στουντιο με τ μισα λεφτα.
...μιλανε για μεγαλη ξεπετα,τωρα αν αλλαξε, αυτο ειναι αλλο τροπαριο..παντως με κακες κριτικες δεν κανω τον κασκαντερ...ρε συ η Αρτεμης ειναι ?
διαβασε και κρινε δεν ειναι τοσο δυσκολο ειδικα για την συγκεκριμενη.τιμια προταση αν δεν την αφησεις να μιλαειΧαιρετω την παρεα.Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια μαγκες.Το σ/κ θα κατεβω αθηνα και λεω να δοκιμασω καποιο καλο μιλφ μιας και το ειχα παντα ως σκεψη.Εχετε να με προτεινετε κατι καλο?Μιας και ειμαι φοιτητης θα προτιμουσα κατι σχετικα φθηνο και καλο.Ειδα αυτη εχει σχετικα καλα reviews.Εσεις τι λετε? Ευχαριστω
κανονικα.Και σκεψου οτι για να βαζει αγγελιες,παει να πει οτι εχει πελατεια...την πληρωνουμε κιολας αυτή ?
Δικέ μου,πληρώνεις και παραπληρώνεις....Και όπως ανέφερε και ο συναγωνιστής spunky13 παραπάνω,για να βάζει αγγελίες συνέχεια και να μην παρατάει το άθλημα,κάποιοι πάνε και της τα ακουμπάνε.Θυμάμαι μια φορά,παλιά,όταν ήμουν ακόμα εν διαστάσει με την τέως,ήμουν σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι και τα έπινα μόνος,σαν έρημο άλογο...Με πλησιάζει μια σαν και δαύτη,ίδια μην σου πώ,για να πιάσει κουβέντα.Και όταν με τα πολλά αποκάλυψε ότι με 20,000 δρχ για σεξ θα με κάνει "χαρούμενο",της είπα ότι δέχομαι μόνο πεντοχίλιαρα!!!Βέβαια μου έκατσε στο τσάμπα και δεν την έκοψα πολύ ψημμένη στην δουλειά αυτή,αλλά πραγματικά για να ζητάς 20 χιλιάρικα εκείνη την εποχή,σημαίνει ότι κάποιοι σου τα δίνανε.Βέβαια αυτά ήταν δεκαετία '80,όπου ακόμα δεν είχαν κατέβει οι πρωην σοβιετικοί κατσεκαλάδες και τα πράγματα ήταν πιο ρομαντικά και αθώα...την πληρωνουμε κιολας αυτή ?
Δικέ μου,πληρώνεις και παραπληρώνεις....Και όπως ανέφερε και ο συναγωνιστής spunky13 παραπάνω,για να βάζει αγγελίες συνέχεια και να μην παρατάει το άθλημα,κάποιοι πάνε και της τα ακουμπάνε.Θυμάμαι μια φορά,παλιά,όταν ήμουν ακόμα εν διαστάσει με την τέως,ήμουν σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι και τα έπινα μόνος,σαν έρημο άλογο...Με πλησιάζει μια σαν και δαύτη,ίδια μην σου πώ,για να πιάσει κουβέντα.Και όταν με τα πολλά αποκάλυψε ότι με 20,000 δρχ για σεξ θα με κάνει "χαρούμενο",της είπα ότι δέχομαι μόνο πεντοχίλιαρα!!!Βέβαια μου έκατσε στο τσάμπα και δεν την έκοψα πολύ ψημμένη στην δουλειά αυτή,αλλά πραγματικά για να ζητάς 20 χιλιάρικα εκείνη την εποχή,σημαίνει ότι κάποιοι σου τα δίνανε.Βέβαια αυτά ήταν δεκαετία '80,όπου ακόμα δεν είχαν κατέβει οι πρωην σοβιετικοί κατσεκαλάδες και τα πράγματα ήταν πιο ρομαντικά και αθώα...
Δικέ μου,πληρώνεις και παραπληρώνεις....Και όπως ανέφερε και ο συναγωνιστής spunky13 παραπάνω,για να βάζει αγγελίες συνέχεια και να μην παρατάει το άθλημα,κάποιοι πάνε και της τα ακουμπάνε.Θυμάμαι μια φορά,παλιά,όταν ήμουν ακόμα εν διαστάσει με την τέως,ήμουν σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι και τα έπινα μόνος,σαν έρημο άλογο...Με πλησιάζει μια σαν και δαύτη,ίδια μην σου πώ,για να πιάσει κουβέντα.Και όταν με τα πολλά αποκάλυψε ότι με 20,000 δρχ για σεξ θα με κάνει "χαρούμενο",της είπα ότι δέχομαι μόνο πεντοχίλιαρα!!!Βέβαια μου έκατσε στο τσάμπα και δεν την έκοψα πολύ ψημμένη στην δουλειά αυτή,αλλά πραγματικά για να ζητάς 20 χιλιάρικα εκείνη την εποχή,σημαίνει ότι κάποιοι σου τα δίνανε.Βέβαια αυτά ήταν δεκαετία '80,όπου ακόμα δεν είχαν κατέβει οι πρωην σοβιετικοί κατσεκαλάδες και τα πράγματα ήταν πιο ρομαντικά και αθώα...
υποκειμενικη ερωτηση dare...διαφορετικα θελω απο τον καθενα...ερωτηση κρισεως και μη κραξετε >
από θεμα ομορφιας και σωματος
klelia papa ?
'η
marian ?
ζητω τη γνωμη καποιου που τις εχει παρει και της 2 !! ( εχω διαβασει κριτικες !! )
υποκειμενικη ερωτηση dare...διαφορετικα θελω απο τον καθενα...
ερωτηση κρισεως και μη κραξετε >
από θεμα ομορφιας και σωματος
klelia papa ?
'η
marian ?
ζητω τη γνωμη καποιου που τις εχει παρει και της 2 !! ( εχω διαβασει κριτικες !! )
εξαρες..παρε τυχαια..θα σε καλυψουν...
συμφωνω ...
τα δικα μου γουστα ...
από γλυκο και ομορφο προσωπο , το στηθος μου είναι σχεδόν αδιαφορο αν είναι μικρο η μεγαλο αλλα αν είναι μεγαλο να μην ακουμπει πατωμα
και καθαρη επιδερμιδα χωρις τρυχοφυια !!
δεν με νοιαζει αν είναι μαλχρινη ξανθια
τι ζηταω ο φουστης !!