daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 35
- Πόντοι
- 246
και ομως ισως να γινοσαστε ενα εξαιρετικο σεντερ φοργια μενα λετε δε παιζω μπαλα! >
και ομως ισως να γινοσαστε ενα εξαιρετικο σεντερ φοργια μενα λετε δε παιζω μπαλα! >
δυσκολη θεση επιασες..θελει πηγαιο ταλεντο...σπανιο σε ελληνιδα...και ομως ισως να γινοσαστε ενα εξαιρετικο σεντερ φορ
..μονο η ιδια το ξερει αυτο...και πως θα γινει να τον διευρυνουμε?
τι λες; >..μονο η ιδια το ξερει αυτο...
εκει χρειαζεται ο καλος ο σκαουτερ αδερφε..δυσκολη θεση επιασες..θελει πηγαιο ταλεντο...σπανιο σε ελληνιδα...
τι λες; >
αφου γραφανε για μενα εδω τι να κανω;απαντωΚαι milf μωρή Σελένα; Πότε πρόλαβες; 27 δεν δηλώνεις;
αφου γραφανε για μενα εδω τι να κανω;απαντω
ανταλλασουμε αποψεις απλααφου γραφανε για μενα εδω τι να κανω;απαντω
...διαβαζει τι ψαχνει ο καθενας,για να δημιουργησει μια βαση δεδομενων.Και ετσι να μας στειλει τον καταλληλο τιμοκαταλογο..Γιατί διαβάζεις τα θέματα με τα call gils?
...διαβαζει τι ψαχνει ο καθενας,για να δημιουργησει μια βαση δεδομενων.Και ετσι να μας στειλει τον καταλληλο τιμοκαταλογο..
ωχ!!!...παει ο κουμπαρας μου..και ερχονται και γιορτες...αν ειναι για βυζαρου ομως,κομματια να γινει...θα τον σπασω τον κουμπαρα... ...ενταξει θα παρει και συ,αλλα πρωτα οι ανιατοι...Μπήκες στο στόχαστρο μαν; Είναι φορτωμένη και ψάχνει βυζολάτρες;
Θέλω κ εγώ
ωχ!!!...παει ο κουμπαρας μου..και ερχονται και γιορτες...αν ειναι για βυζαρου ομως,κομματια να γινει...θα τον σπασω τον κουμπαρα...
ενταξει βρε σελενα..μια πλακα κανουμε...παρεπιπτοντως...καμια φιλη βυζαρου εχεις για εξτρα εργασια?...δεν εστειλα τιποτε ΠΟΥΘΕΝΑ.κοφτε το
οχι εχω η ιδιαενταξει βρε σελενα..μια πλακα κανουμε...παρεπιπτοντως...καμια φιλη βυζαρου εχεις για εξτρα εργασια?...
...εσυ να τα βλεπεις ,που την εξαγριωνεις...με το μαλακο...σιγα-σιγα...Είναι ΚΑΙ Άγρια όπως βλέπεις, θέλει να μας τιμωρήσει που είμαστε άτακτα αγόρια.
....ελαααααααααααα!!!!!!!!....καλα ησουνα μπροστα στα ματια μου και δεν σε εβλεπα?..λοιπον..περιμενω πμ,με λεπτομεριες...οχι εχω η ιδια
Δηλαδή δεν έχεις φίλες ή δεν έχει φίλες βυζαρούδες;οχι εχω η ιδια
greg εννοει οτι ειναι η ιδια μεγαλο ...κοπελα.... ;)Δηλαδή δεν έχεις φίλες ή δεν έχει φίλες βυζαρούδες;