gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
μεγαλο κοπέλα ή νταρντανοκοπέλα;;; Έχει διαφοράgreg εννοει οτι ειναι η ιδια μεγαλο ...κοπελα.... ;)
μεγαλο κοπέλα ή νταρντανοκοπέλα;;; Έχει διαφοράgreg εννοει οτι ειναι η ιδια μεγαλο ...κοπελα.... ;)
greg κοιτα αναμεσα στο μεγαλο και κοπελα,το σχεδιακι...αυτο εννοω...μεγαλο κοπέλα ή νταρντανοκοπέλα;;; Έχει διαφορά
εισαι ομως νταρντανο ...!!!!!δεν ειμαι μεγαλοκοπελα και ληγει το θεμα εδω
γραψε στο δικο της thread μαν..εισαισελένα στειλε ενα πμ πληροφοριες για να σε συναντησουμε απο κοντα
...και οι δυο ειναι για μια φορα...η ναντια ειναι φθηνοτερη στο φουλ,η μαγια θελει +....Ζητώ βοήθεια απο εμπειρότερους...
Μάγια ή Νάντια???
Ποιά κορασίδα προτείνετε απο τις 2?
γραψε στο δικο της thread μαν..εισαι
η μαγια ειναι ποιο νοικοκυρα της διπλανης πορτας...μετριο προσωπο και αυτη,απλως για μενα η μαγια εχει σωμα για πηδημα...της ναντιας το ειδα λιγο δυσαναλογο με τις σιλικονες,και τα λεπτα ποδαρακια...Ευχαριστώ...
Επειδή έχω περάσει μια φορά με Νάντια, εμφανισιακά είναι κοντά να υποθέσω? Δεν με απασχολεί το full πρόγραμμα καθώς δεν είμαι πολύ της πίσω τρυπούλας...
Σημασία έχει η διάθεση και ο αισθησιασμός...
...ωπ...εδω περνας σε αλλα μονοπατια...ειμαστε σε hardcore κατασταση..αν εισαι στο ετσι,απανω της...αντεχει,και γουσταρει σκληρες γκαζιες...Να υποθέσω πως η Αννίτα είναι πολύ καλύτερο επίπεδο?
Αξίζει τα 20 γιούρια παραπάνω?
ακριβως...η αννιτα οταν την βλεπεις δεν θες να την παρεις αγκαλια,και να την φιλησεις...θελεις να την στησεις στο τοιχο,και παρε να χεις...Δεν σε πιάνω 100%
Εννοείς πως η κυρία είναι για πιο hardcore καταστάσεις? οι άλλες είναι πιο gfe?