petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.309
- Πόντοι
- 41.813
Δυο τελειως διαφορετικες περιπτωσεις.....μονο που προσεχε,γιατι ντορο κανουν και οι κλανιες....δεν ειναι απαραιτητο και να τις μυριζεις.....
Δυο τελειως διαφορετικες περιπτωσεις.....μονο που προσεχε,γιατι ντορο κανουν και οι κλανιες....δεν ειναι απαραιτητο και να τις μυριζεις.....
Προσπαθώ όλο το απόγευμα να μιλήσω με Ανίτα αλλά δεν απαντά! Ξέρουμε κάτι?
ΔΕΣ ΣΤΑ ΜΝΜ ΣΟΥΞερει καποιος αν η παρακατω εχει αλαξει νουμερο γιατι αυτο που ειναι στη σελιδα αυτη ειναι εκτος λειτουργιας εδω και καιρο.
εκτος απο ανιτα προτεινετε καποιο μιλφ που να γουσταρει πρωκτικο;
πολυ καλο ισχυει το τηλ?Ξερει καποιος αν η παρακατω εχει αλαξει νουμερο γιατι αυτο που ειναι στη σελιδα αυτη ειναι εκτος λειτουργιας εδω και καιρο.
πολυ καλο ισχυει το τηλ?
οκ αλλα το τηλ αυτο ειναι κλειστο...ξερεις κανεις αν ισχυει?Εχει εργαστει και σε μασατζιδικα παλια στο κουρμπετι. Την γνωρισα μεσω μπαντου μπαινει και εκει πριν 2 χρονια περιπου και πηγα σπιτι της με ενα 50ευρο. Καλο κορμι για την ηλικια της 50+ που δειχνει ομως την ηλικια του και στη συμμετοχη μετρια. Καποιο διαστημα εψαχνε γαμπρο-χορηγο τωρα φαινεται οτι το γυρισε ξανα στη βιζιτα. Ξερει κανεις τι απεγινε η Αναστασια Ru ?
ευχαριστω φιλε μου αν ξερεισ αν πανε σε σπιτι; και βρηκα και μια αλλη αν ξερεισ η αν ξερει καπιοσ φαινεται φρεσκια
φολα...οπως ,σωστα, εδειξε ο τραμ...γραφειο ειναι..ευχαριστω φιλε μου αν ξερεισ αν πανε σε σπιτι; και βρηκα και μια αλλη αν ξερεισ η αν ξερει καπιοσ φαινεται φρεσκια
την πρωτη φορα οχι...την δευτερη κανονικα....ευχαριστω φιλε μου αν ξερεισ αν πανε σε σπιτι; και βρηκα και μια αλλη αν ξερεισ η αν ξερει καπιοσ φαινεται φρεσκια
exei dokimasei kaneis...?entyposeis...klp...?καλημερα στο φορουμ μηπωσ ξερει κανενασ πλιροφοριεσ για τισ συγκεκριμενεσ