anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.750
- Πόντοι
- 506
Δεν μ αφηνει το site να σου στειλωΚαλησπέρα φίλε, θα μπορούσες να μου στείλεις κι εμένα το τηλέφωνο σε πμ;
Δεν μ αφηνει το site να σου στειλωΚαλησπέρα φίλε, θα μπορούσες να μου στείλεις κι εμένα το τηλέφωνο σε πμ;
Δεν αφήνει να στείλεις π.μ. ;Δεν μ αφηνει το site να σου στειλω
ειναι νεος χρηστης κ δεν εχει συμπληρωσει τα απαιτουμενα μνμ για να του στειλεις σε προσωπικοΔεν αφήνει να στείλεις π.μ. ;
εχει σκορπιες κριτικες στο νημα με τις ανεξαρτητες.Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος πάρει πρόσφατα τη Βάνα;
Εμπειρία κριτική ;
Σκέφτομαι να κάνω πρώτη επαφή.
Vana GR
❤️ 6981873648 Γεια σου είμαι η Βάνα .. Vana GR 100% ελληνίδα ύψος 1,76 μελαχρινή .. μπορώ να σου προσφέρω χαλαρωτικό μασαζ σε όλα τα σημεία του σώματος όπως εσυ το φαντάζεσαι .. μπορείς να με βρεις στο τηλ απο 11 πρωί έως 10 το βράδι … περισσότερες πληροφορίες για αυτά που θα σου […]sexorama.eu
Μιλφ που δούλευε σε λαδάδικο.Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος πάρει πρόσφατα τη Βάνα;
Εμπειρία κριτική ;
Σκέφτομαι να κάνω πρώτη επαφή.
Vana GR
❤️ 6981873648 Γεια σου είμαι η Βάνα .. Vana GR 100% ελληνίδα ύψος 1,76 μελαχρινή .. μπορώ να σου προσφέρω χαλαρωτικό μασαζ σε όλα τα σημεία του σώματος όπως εσυ το φαντάζεσαι .. μπορείς να με βρεις στο τηλ απο 11 πρωί έως 10 το βράδι … περισσότερες πληροφορίες για αυτά που θα σου […]sexorama.eu
Παρα πολύ καλή !!! Αρκει να υπάρξει χημεία ανάμεσά σας ! τα υπόλοιπα στα αφήνω να τα ανακαλύψεις μόνος σου !![]()
Γαμπριελα 6948465858 για λίγες μέρες
Γεια σας με λενε Γαμπριελα.. Εχω κορμαρα και ομορφο προσωπακι... Μαζι μου θα περασεις μια αξεχαστη εμπειρια την οποια θα θελεις ξανα και ξανά...kanesex.com
Έχει δοκιμασει κάποιος?
ΚαλημέραΠαρα πολύ καλή !!! Αρκει να υπάρξει χημεία ανάμεσά σας ! τα υπόλοιπα στα αφήνω να τα ανακαλύψεις μόνος σου !
Καλησπέρα, τι ηλικίας περίπου η Κυρία και σε ποια περιοχή;Παρα πολύ καλή !!! Αρκει να υπάρξει χημεία ανάμεσά σας ! τα υπόλοιπα στα αφήνω να τα ανακαλύψεις μόνος σου !
Φίλε έκανα δοκιμή έμεινα ικανοποιημένος. Είναι κορμάρα πραγματικά δεν το περίμενα. Πέρασα όντως πολύ ωραία.Μιλφ που δούλευε σε λαδάδικο.
Στα 120 το πρόγραμμα της +50 νομίζω αν θέλεις και κωλαρακι.Εχει τιμηθεί μερικές φορές,αν σου αρέσουν οι ψηλές με σιλικονάτα κανόνια προχωράς,θα περάσεις όμορφα.
Καλησπέρα σου....δεν ξέρω και χωρίς να το ψάξω περαιτέρω κάτι δε μου κάθεται καλά στις φωτογραφίες...μακάρι να κάνω λάθοςΞέρουμε κάτι;
![]()
κούκλα με απίστευτα καμπυλωτό κορμί έτοιμη να ικανοποίησει την κάθε σου επιθυμία - Love List
6999411962.. Είμαι η Αναστασία Ρωσίδα 36 ετών, 1,65 ύψος, 65 κιλά με μπλέ μάτια και στήθος 4αρι Είμαι εδώ στο χώρο μου και σε περιμένω…. […]www.lovelist.com.gr
Καμμια σχεση με την πραγματικοτηταΞέρουμε κάτι;
![]()
κούκλα με απίστευτα καμπυλωτό κορμί έτοιμη να ικανοποίησει την κάθε σου επιθυμία - Love List
6999411962.. Είμαι η Αναστασία Ρωσίδα 36 ετών, 1,65 ύψος, 65 κιλά με μπλέ μάτια και στήθος 4αρι Είμαι εδώ στο χώρο μου και σε περιμένω…. […]www.lovelist.com.gr
Την είχα πάρει 2 φορές στα 100€+50Μιλφ που δούλευε σε λαδάδικο.
Στα 120 το πρόγραμμα της +50 νομίζω αν θέλεις και κωλαρακι.Εχει τιμηθεί μερικές φορές,αν σου αρέσουν οι ψηλές με σιλικονάτα κανόνια προχωράς,θα περάσεις όμορφα.
Πριν 2-3 εβδομάδες συναγωνιστή μου.Την είχα πάρει 2 φορές στα 100€+50
Το πήγε 120?
Πήρες πρόσφατα;