Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 206
Ένα νεκρο νημα πήρε φωτιά πως σας αρέσουν τα κουτσομπολια ρε μπαγασες
Στην πίπα και στον κωλο καλή είναι δεν ξέχασε την τέχνη.Αξίζει τον κόπο Αννα590 για μια πιπα;
Ακόμα το πίσω σύστημα το κατέχει μια χαρά, βγάζει νοκ αουτ σχεδόν τα πάνταΣτην πίπα και στον κωλο καλή είναι δεν ξέχασε την τέχνη.
Καινούργιες φώτο ειδαΑκόμα το πίσω σύστημα το κατέχει μια χαρά, βγάζει νοκ αουτ σχεδόν τα πάντα
Έχει βάλει πρόσφατη αγγελία;Καινούργιες φώτο ειδα
Δες στο ίντερνετ κανε σερτςΈχει βάλει πρόσφατη αγγελία;
Χωρίς παρεξήγηση, αυτό το κλασσικό αχρείαστο σχόλιο, δε βοηθάει κανέναν. Είσαι έμπειρος χρήστης, δεν το κάνεις για να μαζέψεις σχόλια, το ξέρω. Αλλά απλά το σχόλιο αυτό δε βοηθάει. Ναι, έψαξα πιο πίσω, 90 σελίδες εδώ και άλλες τόσες σε άλλα topics, προφανώς έκανα search τηλέφωνο/όνομα/αρκετές λέξεις κλειδιά, κοίταξα σε άλλα θέματα, δε βρήκα κάτι. Για αυτό είπα να ρωτήσω στο σωστό νήμα. Αν ήταν τόσο εύκολο όσο το παρουσιάζετε ώρες ώρες, υποθέτω θα το είχαμε βρει. Είτε αφήστε αναπάντητο το ερώτημα είτε παραθέστε κάποια σελίδα/link/γνώμη/οτιδήποτε. Με εκτίμηση το λέω, απλά βλέπω την ίδια απάντηση από πολλά μέλη πολλά χρόνια και ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί. Το δικό σου σχόλιο είναι η αφορμή, όχι το πρόβλημα προφανώς.
Ευχαριστώ συναγωνιστή!
Μακάρι να αληθεύει γιατί έχει προοπτική η δεσποινίς(buutt)ΕΛΕΝΑ 6982276940
6982276940 Κούκλα Έλενα 32 ετών για σεξ όπως στα όνειρά σου. Μπορείς να με πάρεις και μέσα στη νύχτα, πηγαίνω και με ζευγάρια με μια μικρή επιβάρυνση. Δουλεύω Αθήνα – Πειραιά σε ξενοδοχεία ή στο χώρο σου, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ.kanesex.com
Η εδω μήπως ;
Αν και την αγγελία την έχει βάλει προφίλ με άλλες 5-6 διαφορετικές κοπέλες
Η Χριστίνα τέρμα Πατησίων τεράστια βυζιά granny καλοδιατηρημένο Ελληνίδα 40 ευρώ για μια ώρα ούτε θα κλάψεις τα χρήματα σου ούτε θα τρελαθείς έχεις πολλές αγγελίες με διαφορετικά τηλέφωνα και όταν πήγα εγώ είχε και μια άλλη κοπέλα αλλοδαπή λίγο ξυνομουρα πιο αδύνατη..για μια φορά καλά είναι δοκιμασε άμα είσαι κοντά..ανεξάρτητη με ΦΥΣΙΚΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ και κωλομέρια κόλαση!!!!! 6971662768 Χριστίνα Κουκλάρα για να χορτάσεις το σεξ μαζί μου. - Love List
6971662768 Χριστίνα Κουκλάρα για να χορτάσεις το σεξ μαζί μου. Πανέμορφη ανεξάρτητη με ΦΥΣΙΚΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ και κωλομέρια κόλαση!!!!! Είμαι σέξι αισθησιακη κοπέλα, θα ευχαριστηθείς πολύ […]www.lovelist.com.gr
Έχουμε κάποια πληροφορία ?
Οι φωτογραφιες στη αγγελία δεν πρεπει να ειναι δικες της;Η Χριστίνα τέρμα Πατησίων τεράστια βυζιά granny καλοδιατηρημένο Ελληνίδα 40 ευρώ για μια ώρα ούτε θα κλάψεις τα χρήματα σου ούτε θα τρελαθείς έχεις πολλές αγγελίες με διαφορετικά τηλέφωνα και όταν πήγα εγώ είχε και μια άλλη κοπέλα αλλοδαπή λίγο ξυνομουρα πιο αδύνατη..για μια φορά καλά είναι δοκιμασε άμα είσαι κοντά..
Δικές της είναι άμα κρίνω από το στήθος που βλέπω και κάποια άλλα χαρακτηριστικά αλλά εγώ οταν την συνάντησα είχε κοντό μαλλί και ήταν λίγο πιο γεμάτη από τι δείχνει στης φωτογραφίεςΟι φωτογραφιες στη αγγελία δεν πρεπει να ειναι δικες της;
Τη Βικυ εσπρωξες με τα τστου στον κορμο; πολυ ξεπετα η τυπισαΔικές της είναι άμα κρίνω από το στήθος που βλέπω και κάποια άλλα χαρακτηριστικά αλλά εγώ οταν την συνάντησα είχε κοντό μαλλί και ήταν λίγο πιο γεμάτη από τι δείχνει στης φωτογραφίες
Μακριά είχε υπόγειο πριν χρόνια Αμπελόκηπους χώρος βρώμικος και από υπηρεσίες τίποτα το ιδιαίτερο.Ναταλί 37χρονη Μουνάρα Ρωσίδα *
Έχουμε γνώμη και την κυρια;;;
Φίλε σίγουρα πήρα τηλέφωνο γιατί μου φάνηκε ενδιαφέρον η πληροφορία αλλά τελικά είναι αλλοδαπή και έχει χώρο στην Αλεξάνδρας και ΚηφισιάςΗ Χριστίνα τέρμα Πατησίων τεράστια βυζιά granny καλοδιατηρημένο Ελληνίδα 40 ευρώ για μια ώρα ούτε θα κλάψεις τα χρήματα σου ούτε θα τρελαθείς έχεις πολλές αγγελίες με διαφορετικά τηλέφωνα και όταν πήγα εγώ είχε και μια άλλη κοπέλα αλλοδαπή λίγο ξυνομουρα πιο αδύνατη..για μια φορά καλά είναι δοκιμασε άμα είσαι κοντά..
Τοτε θα ειναι το κηφισιας 10...Παλιο μασατζιδικο και εχει γινει πλεον με ραντεβου...Φίλε σίγουρα πήρα τηλέφωνο γιατί μου φάνηκε ενδιαφέρον η πληροφορία αλλά τελικά είναι αλλοδαπή και έχει χώρο στην Αλεξάνδρας και Κηφισιάς