Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 1.056
Όσες φορές έχω κάνει κάποια αναζήτηση σχεδόν πάντα έχω βρει αυτό που ψάχνω δεν είναι τοοοοσο δύσκολο εκτός αν δε το έχεις με την τεχνολογία οπότε ξέχνα κ αυτό το μνμ....Χωρίς παρεξήγηση, αυτό το κλασσικό αχρείαστο σχόλιο, δε βοηθάει κανέναν. Είσαι έμπειρος χρήστης, δεν το κάνεις για να μαζέψεις σχόλια, το ξέρω. Αλλά απλά το σχόλιο αυτό δε βοηθάει. Ναι, έψαξα πιο πίσω, 90 σελίδες εδώ και άλλες τόσες σε άλλα topics, προφανώς έκανα search τηλέφωνο/όνομα/αρκετές λέξεις κλειδιά, κοίταξα σε άλλα θέματα, δε βρήκα κάτι. Για αυτό είπα να ρωτήσω στο σωστό νήμα. Αν ήταν τόσο εύκολο όσο το παρουσιάζετε ώρες ώρες, υποθέτω θα το είχαμε βρει. Είτε αφήστε αναπάντητο το ερώτημα είτε παραθέστε κάποια σελίδα/link/γνώμη/οτιδήποτε. Με εκτίμηση το λέω, απλά βλέπω την ίδια απάντηση από πολλά μέλη πολλά χρόνια και ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί. Το δικό σου σχόλιο είναι η αφορμή, όχι το πρόβλημα προφανώς.
Ο λόγος που αντιδρούμε κ θα αντιδρούμε έτσι είναι γτ του γαμαμε τη μάνα να αναλύουμε κ να λέμε για κάποια 5-6 σελίδες κ μετά από κάποια μέρα 2 σκάει ο άσχετος που δεν έχει παρακολουθήσει κ ρωτάει αν ξέρουμε για την τύπισσα που αναλύσαμε 6 γαμημενες σελίδες 1-2 γαμημενες μέρες πριν!!!!!
Κάτι που παρατήρησα ότι γίνεται επανηλημενα λες κ γίνεται εσκεμμένα για να προβληθεί η εν λόγο τύπισσα ....