πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.292
- Πόντοι
- 12.056
το βλεπωκαι καλά κάνεις. Γραμμένο απο την Αννα όπως είπαμε όλοι δεν υπάρχει κάτι.
Θέση ας πάρουν μεταξύ τους. Εμένα δεν με αφορά...
το βλεπωκαι καλά κάνεις. Γραμμένο απο την Αννα όπως είπαμε όλοι δεν υπάρχει κάτι.
Θέση ας πάρουν μεταξύ τους. Εμένα δεν με αφορά...
Προφανώς δεν ενδιαφέρεται αλλά βλέπεις ανοιξε συζήτηση από χτες το βράδυ και κάποιοι πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα!μπιλ δεν ενδιαφερει ομως το φορουμ ολο το τι κανουν μεταξυ τους οι κυριες.... ειδικα απο ανθρωπους που δεν γνωριζουν προσωπα
Θα πω κατι τελευταιο και θα το ληξω εδω !Προφανώς δεν ενδιαφέρεται αλλά βλέπεις ανοιξε συζήτηση από χτες το βράδυ και κάποιοι πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα!
Το εγινα πορνη για τα παιδια μου, θα ηταν πιο εμπορικο φιλε.φιλε 5λεπτα να στα κανει για να γυρισεις ριμεικ το για μιας πενταρας νιατα....καπακι την καλπικη λιρα
τι εχουμε ιντριγκα δολοφονιες και ετσι το εγκλημα εγινε με απο το δασοςΤο εγινα πορνη για τα παιδια μου, θα ηταν πιο εμπορικο φιλε.
Θα εριχνα μεσα και ιστοριες με συμβολαια θανατου
Θα εχει πολυ σασπενς το εργο και συνεχεις εναλλαγες συναισθηματων.τι εχουμε ιντριγκα δολοφονιες και ετσι το εγκλημα εγινε με απο το δασος
Θα εχει πολυ σασπενς το εργο και συνεχεις εναλλαγες συναισθηματων.
Εννοειται άφθονο σεξ με βοσκους, δασκαλους, συνταξιουχους κλπ
Οχι τετοια ρε. Θα εχει και κουλτουρα το έργο, φιλοσοφικές αναζητήσεις
Οχι τετοια ρε. Θα εχει και κουλτουρα το έργο, φιλοσοφικές αναζητήσεις
Όπως όλοι ξέρετε,το θέμα δημοσιοποιηθηκε από τον @bourdeliaris που έδρασε σαν φέρεφωνο της Άννας, κατηγορώντας ευθέως την Έλενα στο νήμα της!
ΑΡΑ η Άννα θέλησε να δημοσιοποιησει την υπόθεση!
Και ως γνωστό συνηθως κάνει θόρυβο αυτός που έχει άδικο!
Το ότι με παρακολουθείς και ξέρεις πότε γράφω και πότε όχι με εκπλήσσει!το οτι ηταν φερεφωνο της Αννας ειναι δικη σου αποψη. και εσενα καποιος κακοπροαιρετος θα μπορουσε να πει οτι εισαι αγαπουλης της Ελενας μιας και εγραψες σε αυτο το thread μετα απο 16 χρονια..
το οτι οποιος κανει θορυβο εχει αδικο ειναι λαικιστικο, τοτε στο Ματι φταινε οι καμμενοι και οι της πυροσβεστικης που δεν μιλανε εχουν δικιο
Το ότι με παρακολουθείς και ξέρεις πότε γράφω και πότε όχι με εκπλήσσει!
Το παράδειγμα σου για το μάτι είναι εντελώς άσχετο γιατί αναφέρεται σε ειδησεογραφικο γεγονός με πληθος θεατων,όχι σε προσωπικη διένεξη ιδιωτών!
Το ότι ο συγκεκριμένος ειναι φερεφωνο ειναι προφανές,μετέφερε κάτι που του ειπώθηκε από την Άννα,εκτός αν πιστεύεις ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη διένεξη τους!!!
Για αποστειρωμενο, τυπικο μου φαινεται. Δε θαπαιρναΠαλικάρια, τα φώτα σας! Έχω έτοιμη την παρακάτω κυρία αλλά δεν έχω βρει πουθενά εδώ πληροφορίες για αυτή. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Έστω και πού να κοιτάξω στο forum γιατί δε βρίσκω τίποτα μέρες τώρα.
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Irena
Browse listings and information of seller Irenakanesex.com
Παλικάρια, τα φώτα σας! Έχω έτοιμη την παρακάτω κυρία αλλά δεν έχω βρει πουθενά εδώ πληροφορίες για αυτή. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Έστω και πού να κοιτάξω στο forum γιατί δε βρίσκω τίποτα μέρες τώρα.
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Irena
Browse listings and information of seller Irenakanesex.com
Χωρίς παρεξήγηση, αυτό το κλασσικό αχρείαστο σχόλιο, δε βοηθάει κανέναν. Είσαι έμπειρος χρήστης, δεν το κάνεις για να μαζέψεις σχόλια, το ξέρω. Αλλά απλά το σχόλιο αυτό δε βοηθάει. Ναι, έψαξα πιο πίσω, 90 σελίδες εδώ και άλλες τόσες σε άλλα topics, προφανώς έκανα search τηλέφωνο/όνομα/αρκετές λέξεις κλειδιά, κοίταξα σε άλλα θέματα, δε βρήκα κάτι. Για αυτό είπα να ρωτήσω στο σωστό νήμα. Αν ήταν τόσο εύκολο όσο το παρουσιάζετε ώρες ώρες, υποθέτω θα το είχαμε βρει. Είτε αφήστε αναπάντητο το ερώτημα είτε παραθέστε κάποια σελίδα/link/γνώμη/οτιδήποτε. Με εκτίμηση το λέω, απλά βλέπω την ίδια απάντηση από πολλά μέλη πολλά χρόνια και ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί. Το δικό σου σχόλιο είναι η αφορμή, όχι το πρόβλημα προφανώς.εχουν γραφτει καμποσα για αυτην, ψαξε πιο πισω
Όσες φορές έχω κάνει κάποια αναζήτηση σχεδόν πάντα έχω βρει αυτό που ψάχνω δεν είναι τοοοοσο δύσκολο εκτός αν δε το έχεις με την τεχνολογία οπότε ξέχνα κ αυτό το μνμ....Χωρίς παρεξήγηση, αυτό το κλασσικό αχρείαστο σχόλιο, δε βοηθάει κανέναν. Είσαι έμπειρος χρήστης, δεν το κάνεις για να μαζέψεις σχόλια, το ξέρω. Αλλά απλά το σχόλιο αυτό δε βοηθάει. Ναι, έψαξα πιο πίσω, 90 σελίδες εδώ και άλλες τόσες σε άλλα topics, προφανώς έκανα search τηλέφωνο/όνομα/αρκετές λέξεις κλειδιά, κοίταξα σε άλλα θέματα, δε βρήκα κάτι. Για αυτό είπα να ρωτήσω στο σωστό νήμα. Αν ήταν τόσο εύκολο όσο το παρουσιάζετε ώρες ώρες, υποθέτω θα το είχαμε βρει. Είτε αφήστε αναπάντητο το ερώτημα είτε παραθέστε κάποια σελίδα/link/γνώμη/οτιδήποτε. Με εκτίμηση το λέω, απλά βλέπω την ίδια απάντηση από πολλά μέλη πολλά χρόνια και ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί. Το δικό σου σχόλιο είναι η αφορμή, όχι το πρόβλημα προφανώς.
Θα το λήξω εδώ το ζήτημα που έθιξα με τα ανούσια-και-μη μηνύματα. Όποιος συμφωνεί ή διαφωνεί, καλά κάνει, δεν είμαι εδώ για spamming ούτε για flamming.Κάτι που παρατήρησα ότι γίνεται επανηλημενα λες κ γίνεται εσκεμμένα για να προβληθεί η εν λόγο τύπισσα ....
Εγώ μίλησα καθαρά γενικά οχι για σένα προσωπικά δε τα βάζω μαζί σου ούτε ήταν επίθεση προς εσένα το μνμ μου,για άλλους χτυπά η καμπάνα,όπως επίσης γενικά για οποιαδήποτε κοπέλα,ούτε καν ξέρω για ποια λες δεν πήγα πίσω τα μνμ να δω..Θα το λήξω εδώ το ζήτημα που έθιξα με τα ανούσια-και-μη μηνύματα. Όποιος συμφωνεί ή διαφωνεί, καλά κάνει, δεν είμαι εδώ για spamming ούτε για flamming.
Μια ερώτηση μόνο έχω, σχετικά με αυτό που παρέθεσα. Σε αυτή την τύπισσα που ανέβασα εγώ αναφέρεσαι ότι τρώει promo??? Σε καμία περίπτωση από εμένα, και δεν έχω πρόβλημα να φάω με edit την αγγελία, αλλά εκπλήσσομαι γιατί δε βρήκα τίποτα σχετικό. Όχι με search. Διαβάζοντας.