jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
μιλας για αυτην με τα μπλε?
Ναι κατω απ την αννιτα
ολα μπλε απ την καβλα τα βλεπω
μιλας για αυτην με τα μπλε?
αν για σενα το σαξοφωνο ειναι το παν, αυτη παιζει και στην φιλαρμονικη. Μαλιστα παιζει και καταποφωνο μια χαρα...Ναι ατα 80. Δεν θυμαμαι για αναλ. Πανε 3 χρονια. Εμφανιση τοτε πιο "μεγαλογυναικα" απο φωτο...Ελληνιδα pure...Για μενα η πιπα το παν
χριστινα βρηκα οκ
αλλα θελει 80
Φουλ?
Εθνικοτητα
αν για σενα το σαξοφωνο ειναι το παν, αυτη παιζει και στην φιλαρμονικη. Μαλιστα παιζει και καταποφωνο μια χαρα...Ναι ατα 80. Δεν θυμαμαι για αναλ. Πανε 3 χρονια. Εμφανιση τοτε πιο "μεγαλογυναικα" απο φωτο...Ελληνιδα pure...
οχι, δεν υπαρχουν ουτε απο εδω...η Παολα δεν..παιζει εδω και πολυ καιρο...εκτος και υπαρχουν αλλες πληροφοριες..
Συναντηση πριν μια βδομαδα. Εφυγα απο το σπιτι με 15 τηλεφωνα απο μιλφονια και καμια δε μπορουσε, αλλη αδιαθετη, αλλη κοιμοτανε, αλλη δε το σηκωνε οποτε απο το να μεινω με το πουλι στο χερι πηγα στη παραπανω μαυρουλα.
Απο εμφανιση ελαχιστα πραγματα. Απο συμμετοχη καλη αλλα αυτο που δε περιμενα ηταν το μασαζ. Ενδιαμεσα στους 2 γυρους μασαζ με λαδακι μπρος πισω πολυ καλο και δυνατο.
Κοστος 50 ευρω για μιαμιση ωρα 2 φορες. Αξιζει μονο αν ολα τα στανταρακια σου δεν ειναι διαθεσιμα.
Ρε τζιμη, ειναι παραψημενη η μπριζολα ρε... ;)Full φιλε
σε χοτελι η σε χωρο της
Ρε τζιμη, ειναι παραψημενη η μπριζολα ρε... ;)
οχι ρε...δεν!Απι μικρος μ αρεσαν τα ξεροψημενα
εχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ αναγκη σοκολατι σωμα φιλε
πες μου οτι την ξερεις κ αυτην να πηδηχτω απ το παραθυρι
οχι ρε...δεν!
το εχω πει δεν ειμαι ρατσιστης αλλα dark bitter ποτες... milk choco,ισως... ;)
Zad η θεια Alla/ Alisa βαζει αγγελια ή μονο σε badoo και mamba τη βρισκουμε?
στην σπρωχνω εγω αν θες...Zad η θεια Alla/ Alisa βαζει αγγελια ή μονο σε badoo και mamba τη βρισκουμε?
Full φιλε
σε χοτελι η σε χωρο της
Τζιμακο, μακρια μας πεφτει...μας βλεπω με το Σαμψων στο χερι παλι... ;)σε ξενοδοχειο κεντρο μπορει μονο
σε ξενοδοχειο κεντρο μπορει μονο
αξιζει τον κοπο η δοκιμη ?στην σπρωχνω εγω αν θες...