zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
πμ στην κοπελα, μπορει λιγο να αργησει να απαντησει...αλλα απανταειτηλ που βρίσκω συναγωνιστη?
πμ στην κοπελα, μπορει λιγο να αργησει να απαντησει...αλλα απανταειτηλ που βρίσκω συναγωνιστη?
σε ευχαριστωπμ στην κοπελα, μπορει λιγο να αργησει να απαντησει...αλλα απανταει
να σου πω...ελα λιγο πμσε ευχαριστω
Θοντοριο, κοφτο...Μαθε πρωτα η ακομα καλυτερα γαμα την πρωτα και μετα περνα απο εδω ξανα...Μην μπερδευεις τα μελη με παπαριες...
Ειναι αυτη και ο,τι γραφει το εννοει...
About Me
prosferw sex, elefero stomatiko, proktiko, massaz
50/wra+hotel (bill, prive metaxourgio, marko haidari)
telioma oses thores thelete, opou thelete, ektos prosopo
randevou apo tilefono prin 2 wres
Καλα ρε φιλε zadren, με τοση εμπειρια σου εχει ξεφυγει τετοιο αλογο που ειναι για ξυλο και ψωλοχυμα; Μαλλον πρεπει να δοκιμασεις συντομα.λενε οτι ειναι καλη... για δες και πες μας ισχυει?
δεν ειχε ξεφυγει, απλα αφιερωνω πολυ χρονο σε αλλα ναμαγαπάδικα...Καλα ρε φιλε zadren, με τοση εμπειρια σου εχει ξεφυγει τετοιο αλογο που ειναι για ξυλο και ψωλοχυμα; Μαλλον πρεπει να δοκιμασεις συντομα.
δεν ειχε ξεφυγει, απλα αφιερωνω πολυ χρονο σε αλλα ναμαγαπάδικα...
εσυ με ξερεις τελικα πολυ καλα φιλε Δαγκανα(ες)...Αν εχω αντιληφθει σωστα τα γουστα του κυριου zarden .... η Ιριδα θα τον ενθουσιασει. Απλα εκτιμηση κανω...θα δειξει. Αν ηταν στοιχημα θα το επαιζα over
Θα δειξει....απο περιεργεια θα περιμενω τις εντυπωσεις αμα την δοκιμασεις.εσυ με ξερεις τελικα πολυ καλα φιλε Δαγκανα(ες)...
zad σου ηρθαν τα pm;να σου πω...ελα λιγο πμ
Νην τολμησεις φιλε....Αααααα, εσυ θελεις πολυ βοηθεια μου φαινεται ;)Γνωρίζουμε κάτι για την κυρια?
από ότι φαινεται...!!εντελώς νέος στο σπορ...αχ καταραμένη ξενιτιά τι μου εκανες!!Νην τολμησεις φιλε....Αααααα, εσυ θελεις πολυ βοηθεια μου φαινεται ;)
Το καταστημα διαθετει εμπορευμα των 40ε-80ε αυτη την στιγμη σε stock. Τα πιο ακριβα θα τα εχω ετοιμα, σε μελλοντικη συνομιλια...από ότι φαινεται...!!εντελώς νέος στο σπορ...αχ καταραμένη ξενιτιά τι μου εκανες!!
Οποία βοήθεια φυσικά δεκτη..
και ποιο είναι το εμπορευμα?Το καταστημα διαθετει εμπορευμα των 40ε-80ε αυτη την στιγμη σε stock. Τα πιο ακριβα θα τα εχω ετοιμα, σε μελλοντικη συνομιλια...