TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
το ξερω εχει κανει και εκει καριερακαι οι φιλοι μας οι Κρητικοι, δεν ειχαν προβλημα ;)
το ξερω εχει κανει και εκει καριερακαι οι φιλοι μας οι Κρητικοι, δεν ειχαν προβλημα ;)
εμενα μου ειπε πως ειχε σχεση εκειτο ξερω εχει κανει και εκει καριερα
NAIΟι φωτο που εχει στο xhmaster ειναι δικες της?
Ρε φιλε τι αλλο θελεις να δεις πριν γαμησεις τελικα? Υπαχουν 3 δυνατες κριτικες+περιπου 200 σχολια για την στελλα. Επισης στις κριτικες υπαρχει το λινκ του MAMBA και επισης εχω ανεβασει πολυ περισσοτερες ινφο και φωτο. Βλεπεις, διαβαζεις, γουσταρεις, πας και γαμας. Εχεις τεραστιες επιλογες απο εδω μεσα. Ψαξε και λιγο...Οι φωτο που εχει στο xhmaster ειναι δικες της?
Ρε φιλε τι αλλο θελεις να δεις πριν γαμησεις τελικα? Υπαχουν 3 δυνατες κριτικες+περιπου 200 σχολια για την στελλα. Επισης στις κριτικες υπαρχει το λινκ του MAMBA και επισης εχω ανεβασει πολυ περισσοτερες ινφο και φωτο. Βλεπεις, διαβαζεις, γουσταρεις, πας και γαμας. Εχεις τεραστιες επιλογες απο εδω μεσα. Ψαξε και λιγο...
ΥΓ. Το εχω πει 1000 φορες. Η γυναικα ειναι φορμαρισμενη ΚΑΙ στο νημα MAMBA!
Ειναι τελευταια φορα που ποσταρω για την Στελλα. Το εχω κανει ηδη 15 φορες. Οταν γαμαμε κατι δεν το πιπιλιαζουμε συνεχεια. 1` φορα κριτικη και 3-4 σχολια για να μαθουν οι φιλοι που πραγματικα ασχολουνται. Οι αλλοι που εχασαν το θεμα ας κανουν BOUoogle εδω, εχει τα παντα.
ναι.Οι φωτο που εχει στο xhmaster ειναι δικες της?
ψυχοπαθεια plus αγαμια=τραγικη κατασταση.Ρε φιλε τι αλλο θελεις να δεις πριν γαμησεις τελικα?
κανεις λαθος αδελφε θελουν να τη γαμησει κιολας και να τους πης εαν περασες καλα μιλαμε για πολλυΚαλημέρα φίλε Ζαντ! ;)
Κάποιοι γύρω μας είναι απλά δυσκοίλιοι και θέλουν κάποιος τρίτος να πάρει το πουλί τους και να το χώσει σε μία καθαρή, όμορφη, καυλιάρα παρθένα, και μετά να την πληρώσει κιόλας!!!!!!
Ήμαρτον πιά......
Ρε φιλε τι αλλο θελεις να δεις πριν γαμησεις τελικα? Υπαχουν 3 δυνατες κριτικες+περιπου 200 σχολια για την στελλα. Επισης στις κριτικες υπαρχει το λινκ του MAMBA και επισης εχω ανεβασει πολυ περισσοτερες ινφο και φωτο. Βλεπεις, διαβαζεις, γουσταρεις, πας και γαμας. Εχεις τεραστιες επιλογες απο εδω μεσα. Ψαξε και λιγο...
ΥΓ. Το εχω πει 1000 φορες. Η γυναικα ειναι φορμαρισμενη ΚΑΙ στο νημα MAMBA!
Ειναι τελευταια φορα που ποσταρω για την Στελλα. Το εχω κανει ηδη 15 φορες. Οταν γαμαμε κατι δεν το πιπιλιαζουμε συνεχεια. 1` φορα κριτικη και 3-4 σχολια για να μαθουν οι φιλοι που πραγματικα ασχολουνται. Οι αλλοι που εχασαν το θεμα ας κανουν BOUoogle εδω, εχει τα παντα.
κανεις λαθος αδελφε θελουν να τη γαμησει κιολας και να τους πης εαν περασες καλα μιλαμε για πολλυ
Βαλτους ρε καπετανιο στο καραβι, τα εχουμε πει... ;)τελικα ωρες ωρες αναρωτιεμαι...
μηπως καποιοι απλα τη βρισκουν και φτιαχνονται με το να διαβαζουν και μονο, ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ???????????
για αυτή νομίζω μιλατε παιδιάεχει προφιλ εδω
το απολυτο θηλυκο που λεει
Αφού έχει προφιλ εδώ τι το μπερδεύεις;για αυτή νομίζω μιλατε παιδιά
λενε οτι ειναι καλη... για δες και πες μας ισχυει?καμια καλη προταση για δυνατο μιλφονι που να δινει κουλουρι γυρω στο κατοσταρικο?
λενε οτι ειναι καλη... για δες και πες μας ισχυει?
τηλ που βρίσκω συναγωνιστη?λενε οτι ειναι καλη... για δες και πες μας ισχυει?