zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
οχι...αξιζει τον κοπο η δοκιμη ?
οχι...αξιζει τον κοπο η δοκιμη ?
οκ θα σε ακουσωοχι...
Zarden δεν στέλνεις μια το τηλ. Της θείας να αποκτήσω ιδία άποψη?οκ θα σε ακουσω
τηλεφωνο δεν παιζει...η γυναικα το εχει αλλαξει...απαντησε στο λινκ που εδωσα και θα σου το δωσει...Zarden δεν στέλνεις μια το τηλ. Της θείας να αποκτήσω ιδία άποψη?
τηλεφωνο δεν παιζει...η γυναικα το εχει αλλαξει...απαντησε στο λινκ που εδωσα και θα σου το δωσει...
παρε στελλα με 50ε τα παντα ολα, δεν θα δεις χριστουγεννα...Το είδα το λινκ στο badoo προσπάθησα πριν ζητήσω κάτι αλλά δεν μου άνοιξε..
Anyway ευχαριστώ πάντως.
Αν παίζει κανά μιλφοgilfονι θα εκτιμηθεί δέοντος η πληροφορία, εχω βαρεθεί την Αναστασία & ψάχνω κάτι ανάλογο
Ρε παιδιά μια παρατήρηση. Η ρόγα σε μια φωτογραφία της Στέλλας είναι μεγάλη και σε άλλη είνα πιο μικρή.Είναι οφθαλμαπάτη?καλο
κ συμφερει
50 ολα μεσα
μια επαναληψη φιλε...zandren δες πμ
οχι, ετσι ειναι...εχει 2 ειδων ρωγες...Ρε παιδιά μια παρατήρηση. Η ρόγα σε μια φωτογραφία της Στέλλας είναι μεγάλη και σε άλλη είνα πιο μικρή.Είναι οφθαλμαπάτη?
παρε στελλα με 50ε τα παντα ολα, δεν θα δεις χριστουγεννα...
η Αννα το ιδιο καλη με 80 δεν θα τα καταφερεις μεχρι το ασανσερ...
παρε στελλα με 50ε τα παντα ολα, δεν θα δεις χριστουγεννα...
η Αννα το ιδιο καλη με 80 δεν θα τα καταφερεις μεχρι το ασανσερ...
για οτιδηποτε θελησεις ειμαστε ολοι εδω... ;)
70 ευρώ μου παίρνουνε, η Αφροδίτη στο χώρο της 60ρε μαριε δε μας λες και κοστος,1-3,την αννα τη πηρα εχθες,εχει περιοδο!!!
70 ευρώ μου παίρνουνε, η Αφροδίτη στο χώρο της 60
οχι, ετσι ειναι...εχει 2 ειδων ρωγες...
χαχαχα!!!ετσι σου ειπε η καριολιτσα???ρε μαριε δε μας λες και κοστος,1-3,την αννα τη πηρα εχθες,εχει περιοδο!!!
Και η Εκατερινα ( καλη της ωρα) ετσι ειχε δυο ειδων ρογες. Μια μεσα και μια εξωοχι, ετσι ειναι...εχει 2 ειδων ρωγες...
Και η Εκατερινα ( καλη της ωρα) ετσι ειχε δυο ειδων ρογες. Μια μεσα και μια εξω