70 ευρώ μου παίρνουνε, η Αφροδίτη στο χώρο της 60
περιοχη ο χωρος της αφροδιτης?
70 ευρώ μου παίρνουνε, η Αφροδίτη στο χώρο της 60
χαχαχα!!!ετσι σου ειπε η καριολιτσα???
αυτη διαθετει και μαλαπερδα εισαι εκτος θεματος εδωΚαλησπερα παιδια! Επειδη ειμαι νεος και μου αρεσουν οι μιλφ γενικα ποια θα μου προτεινατε ως την καλυτερη επιλογη απο αποψη εμφανισης και επιδοσεων?
Επισης γνωριζει κανεις κατι γι αυτο το τεμαχιο? Εκανα αναζητηση και την βρηκα πριν λιγο
αυτη διαθετει και μαλαπερδα εισαι εκτος θεματος εδω
Φοβερός κατάλογος... μπράβο ρε φίλε...
για οτιδηποτε θελησεις ειμαστε ολοι εδω... ;)
Καλησπερα παιδια! Επειδη ειμαι νεος και μου αρεσουν οι μιλφ γενικα ποια θα μου προτεινατε ως την καλυτερη επιλογη απο αποψη εμφανισης και επιδοσεων?
Επισης γνωριζει κανεις κατι γι αυτο το τεμαχιο? Εκανα αναζητηση και την βρηκα πριν λιγο
Εμενα δεν μου αρεσε, και δεν την βαζω στη δικη μου λιστα. Η λιστα που ποσταρα, ειναι απο προσωπικες εμπειριες και μονο απο γυναικες που περασα απο καλα εως πολυ καλα. Οι υπολοιπες που με τραυματισαν σωματικα και ψυχολογικα, το πουλο. Η λιστα των 80ε θα εμπλουτιστει σημερα. Η λιστα των 100ε θα τελειωσει να χτιζεται, αφου δω την Iris + Angelina + Alicia.. Πιστευω μεχρι το Σαββατο να ειναι ετοιμη...Φοβερός κατάλογος... μπράβο ρε φίλε...
Εγώ θα πρόσθετα και αυτήν στα 50 €
(στα αστεράκια βάλε l o v e l i s t)
Εμενα δεν μου αρεσε, και δεν την βαζω στη δικη μου λιστα. Η λιστα που ποσταρα, ειναι απο προσωπικες εμπειριες και μονο απο γυναικες που περασα απο καλα εως πολυ καλα. Οι υπολοιπες που με τραυματισαν σωματικα και ψυχολογικα, το πουλο. Η λιστα των 80ε θα εμπλουτιστει σημερα. Η λιστα των 100ε θα τελειωσει να χτιζεται, αφου δω την Iris + Angelina + Alicia.. Πιστευω μεχρι το Σαββατο να ειναι ετοιμη...
Ποια εννοεις?καλημερα!σε βλεπω πολυ μαχιμο πρωι πρωι!!!περιμενω ινφος!πετιτ μεχρι 80 για σπιτι.τη [size=10pt]"τινα"[/size]περνω 2 μερες τσιφος,βικα,τσιφος...
Στουμπωμα κενου καποιου πολύ καλου φιλου με την Μαρια. Δεν ηταν στο προγραμμα, αλλα επρεπε να το κανω μιας και με την Μαρια εχουμε μια ιδιαιτερη γαμοσχεση…
Να μην τα ξαναλεω. Εχω ανεβασει κριτικη που μπορειτε να δειτε εδώ αν βαριεστε να κανετε Bugle. Η Μαρια χτες εβγαλε περισσοτερη γυναικιλα από κάθε άλλη φορα. Εχω βρεθει μαζι της 4 φορες και κάθε φορα είναι καλυτερη.
2ωρο ραντεβου. 1 ωρα και περιπου 10 λεπτα ρακετες, με τα κλασσικα κολπα της χοανης αυτης. Φαγακι, και περιπου 45 λεπτα siesta μιας και ημουν ένα πτωμα από την φυλαξη εκθεματων στο μουσειο. Κοστος 100 γουαν…
οπου αστεριες βαζετε l o v e l i s t
Ποια εννοεις?
[/quote
τη τινα που γραφουμε στο μασαζ λεω
Ισχύει.Λογω IMF απο χτες το μεσημερι. Στο καλαθι τους και το γουεν, φιλε...
Α, ρε ακροβατη...Απλωνεις μπουγαδες κατα καιρους χωρις κανενα τσ-ξςςςςς...εγώ θα προσέθετα και μερικές ¨δικές¨μου