marios kolotoumbas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
miracolo!!πως το κανεις αυτο παιχτη?
miracolo!!πως το κανεις αυτο παιχτη?
περνιεσαι για χιουμοριστας?miracolo!!
ελενα?.... ...για αυτη μιλας?..www.sexylist.gr/ads/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B7-kai-%CF%83%CE%B5%CE%BE%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B1-5/]http://www.sexylist.gr/ads/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B7-kai-%CF%83%CE%B5%CE%BE%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B1-5/[/url]ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
χθες εκανα μια επισκεψη παλι στην ΕΛΕΝΑ.Δυνατο κοματι οπως παντα,ζωντανη και ασταματητα ερωτικη.Αλλα το θεμα ειναι οτι μετα αποο ενα καλο ξεκολιασμα θελησα να τελειωσα στα βυζακια της και τα εριξα στο προσωπο.Τρελαθηκε απο ηδονη και μου ειπε οτι το γουσταρει πολυ αλλα δεν το κανει.Οποτε οποιος την παρεινα το ξερει.Χωρις να ρωτησει να τις τα δωσει.
elena...?ελενα?....
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
χθες εκανα μια επισκεψη παλι στην ΕΛΕΝΑ.Δυνατο κοματι οπως παντα,ζωντανη και ασταματητα ερωτικη.Αλλα το θεμα ειναι οτι μετα αποο ενα καλο ξεκολιασμα θελησα να τελειωσα στα βυζακια της και τα εριξα στο προσωπο.Τρελαθηκε απο ηδονη και μου ειπε οτι το γουσταρει πολυ αλλα δεν το κανει.Οποτε οποιος την παρεινα το ξερει.Χωρις να ρωτησει να τις τα δωσει.
αληθεια που εισαι ρε ασσε? μπηκες, εγραψες και εφυγες???
α, ρε τζιμη....τετοια του γραφεις και γι'αυτο εφυγε...Σου λεει ενταξει τωρα αποκατεστησα την "αληθεια" και φευγω μεχρι τον επομενο που θα πει κατι ασχημο για την 40αρα(τρομαρα μας, λες και δεν εχουμε δει σωμα 40αρας)Γουσταρω πιασιματα
NAI GIA AYTHN MILAO
Εμεις οι παντρεμενοι δεν εχουμε την πολυτελεια καθημερινα να ψαχνομαστε.Ειναι καλυτερα τον λιγο χρονο που εχεις να περασεις καλα εκει που ξερεις.ειμαι μεσα εδω συχνααληθεια που εισαι ρε ασσε? μπηκες, εγραψες και εφυγες???
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΝΟΜΠ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙναι, το καταλαβαμε...παντα για αυτην μιλας κανενα αλλο ξεκωλο εχεις να μας γνωρισεις?
ΝΤΡΟΠΗ....πως μιλας έτσι για μια κυρία επιπεδου που έχει και αξιόλογα βιβλία? Αλλα που να καταλάβετε από τέτοια...όλοι εδώ οι μπουρδελιάρηδεςναι, το καταλαβαμε...παντα για αυτην μιλας κανενα αλλο ξεκωλο εχεις να μας γνωρισεις?
ναι, οκ εγω μανι μανι εχω στο μυαλο μου 4 αννες+την γκομενα μου 5. Για δωσε κατι παραπανω για να αρχισει αυτο το γαμημενο το μυαλο μου να δουλευει....για ποια αννα μιλας φιλε? Λινκ? ποτε την πηρες που και ποσο? προγραμμα?? Εμενα μου αρεσουν τα σνομπ τσιμπουκια...αν θημηθεις μας λες...ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ [size=10pt]ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΝΑ[/size] ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΝΟΜΠ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ