xagnostos2006
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.615
- Πόντοι
- 5.965
ευχαριστω παιχτη
ευχαριστω παιχτη
11888Ρε παλικάρια, πολλά χρόνια μέλος με σχεδον μηδενική προσφορά λόγω του ότι είχα γυρίσει επαρχία, θέλω ξελάσπωμα. Τώρα λόγω κρίσης πάντα, όπως όλα, γύρισα Αθήνα και θέλω ένα milf σπίτι μου να το γιορτάσω. Πού λέτε να απευθυνθώ ;
Τιμη και δοξα σε ολους τους πορνοαγωνιστεςρε μαν , ημουν αβγαλτος εντελως και εφαγα φλασια.τι να κανω?ομως οποιος απαρνιεται το παρελθον του , δεν εχει μελλον.για' αυτο και εγω παιρνω το παρασημο μου , τον αδριαντα μου και προχωρω
εμ.ελα ντε? και εγω που θελω να γαμησω επαρχιωτισα με βοηθας?Ρε παλικάρια, πολλά χρόνια μέλος με σχεδον μηδενική προσφορά λόγω του ότι είχα γυρίσει επαρχία, θέλω ξελάσπωμα. Τώρα λόγω κρίσης πάντα, όπως όλα, γύρισα Αθήνα και θέλω ένα milf σπίτι μου να το γιορτάσω. Πού λέτε να απευθυνθώ ;
ελα ρε φιλε...θα εχεις παρεα εμενα...μην κολωνεις ρε...ειμαστε για αγρια ξεχαρμανιασματα εμεις ;)ρε μαν , ημουν αβγαλτος εντελως και εφαγα φλασια.τι να κανω?ομως οποιος απαρνιεται το παρελθον του , δεν εχει μελλον.για' αυτο και εγω παιρνω το παρασημο μου , τον αδριαντα μου και προχωρω
φιλε, κανε κατι αλλο καλυτερα...πχ πλυνε το αμαξι σου η κατι παρομοιο...Και για να μην χανόμαστε, αναφέρομαι στην Τιτίκα - Χριστίνα - Κατερίνα ή όπως αλλιώς την λένε:
Αν θέλει και κανένας admin να την βάλει καταχώριση στον κατάλογο να γράψουμε καμιά κριτική.
Κανένας άλλος γνώμη για αυτήν;
Μπας και είναι πράγματι καλή γενικά ή στα ιδιαίτερα γούστα;
Μην τη «θάβω» κι άδικα.
φιλε, κανε κατι αλλο καλυτερα...πχ πλυνε το αμαξι σου η κατι παρομοιο...
Καλή αγωνιστική ημέρα!καλημερα φιλε old boy
ρε μαν , ημουν αβγαλτος εντελως και εφαγα φλασια.τι να κανω?ομως οποιος απαρνιεται το παρελθον του , δεν εχει μελλον.για' αυτο και εγω παιρνω το παρασημο μου , τον αδριαντα μου και προχωρω
ρε ΦΙΛΕ τι μου θυμισες και νομιζα πως ειχα μονο λιγα ενσημα.....και εγω που ήμουν βγαλμένος ...γεμίζω ΡΕΜΑ με τα μπάζα, αρτεμις, γυναίκα 30, χριστίνα 30, νότες, μάγιες (το βουβαλάκι απο εδω), την άλλη που εκανε μασαζ.....αααα..ναι ρούλα...την αλλη απ το αιγάλεω την μιλφ...την κακάσχημη..πως σκατά την λέγανε;;;;
και την κορυφή.......για οσους ξέρουν !! (ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΥΖΟ...)
ΤΗΝ θεία ΡΑΝΙΑ....απο μαρούσι..
ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ φιλε μου....ετσι τη λεγανε...ποτε μην ξεχνας την Κα ρενακαι εγω που ήμουν βγαλμένος ...γεμίζω ΡΕΜΑ με τα μπάζα, αρτεμις, γυναίκα 30, χριστίνα 30, νότες, μάγιες (το βουβαλάκι απο εδω), την άλλη που εκανε μασαζ.....αααα..ναι ρούλα...την αλλη απ το αιγάλεω την μιλφ...την κακάσχημη..πως σκατά την λέγανε;;;;
και την κορυφή.......για οσους ξέρουν !! (ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΥΖΟ...)
ΤΗΝ θεία ΡΑΝΙΑ....απο μαρούσι..
ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ φιλε μου....ετσι τη λεγανε...ποτε μην ξεχνας την Κα ρενα
κυριως παρτουζωνοταν αυτη...διπλα καυλια στον κωλο της και extreme pse.......Σωστά.....
εχω κι αλλες....μια μαριν μαριν...απο εδω...χοντρή την θυμάται κανείς;;
για φιστινγκ...λεμε...
ολη την χούφτα...οχι μπούρδες..
ολα τα λεφτα η κριτικη αυτη.....κυριως παρτουζωνοταν αυτη...διπλα καυλια στον κωλο της και extreme pse...
Live αυτο ετσι..οχι μαλακειες....βεβαια,αυτα και αυτα,στο τελος την φαγανε,και εχει εξαφανιστει καιρο τωρα.βλεπεις οταν ζεις στα κοκκινα,τοτε καποια στιγμη αποσυρεσαι με την μεθοδο της καρμανιολας.μπαμ και κατω.ολα τα λεφτα η κριτικη αυτη.....
ρε συ φιλε μου μπουρδελογαργαλιαρη...την τυπισα αυτη τη θυμασαι? Το εχω βαρυ απωθημενο να την παρω αλλα εχει κανει τα τηλεφωνα της ακυρα. Μηπως ξερεις τι εγινε αυτη η καριολα?