old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Ωραίος!!!!!!!!Ασύλληπτο μπάζο.Την έχω πάρει σε φάση αυτοταπείνωσης.
Ωραίος!!!!!!!!Ασύλληπτο μπάζο.Την έχω πάρει σε φάση αυτοταπείνωσης.
Φίλε zadren που την θυμήθηκες αυτή. Μιλάμε για χρόοοοοοοοοονια πριν. Τα πάντα όλα....ρε συ φιλε μου μπουρδελογαργαλιαρη...την τυπισα αυτη τη θυμασαι? Το εχω βαρυ απωθημενο να την παρω αλλα εχει κανει τα τηλεφωνα της ακυρα. Μηπως ξερεις τι εγινε αυτη η καριολα?
κριμας ρε φιλε και την χρειαζομαι πραγματικα...την θελω τη καριολα...Φίλε zadren που την θυμήθηκες αυτή. Μιλάμε για χρόοοοοοοοοονια πριν. Τα πάντα όλα....
Πρέπει να έχει εξαφανιστεί εδώ και μια τετραετία τουλάχιστον!
καλη περιπτωση.www.lovelist.gr/ad.php?adId=259731-6&cityId=2&subcatId=65]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=259731-6&cityId=2&subcatId=65[/url]κανα αξιολογο μιλφ για σημερα ξερουμε? γυρω στ 50 με 80 ευρο διαθετει το καταστημα
Και για να μην χανόμαστε, αναφέρομαι στην Τιτίκα - Χριστίνα - Κατερίνα ή όπως αλλιώς την λένε:
Αν θέλει και κανένας admin να την βάλει καταχώριση στον κατάλογο να γράψουμε καμιά κριτική.
Κανένας άλλος γνώμη για αυτήν;
Μπας και είναι πράγματι καλή γενικά ή στα ιδιαίτερα γούστα;
Μην τη «θάβω» κι άδικα.
Την πήρα πέρυσι , έψαχνα απεγνωσμένα Σάββατο βράδυ και δεν έβρισκα τίποτα και ήταν η μόνη που σήκωσε το τηλ στις 1 τα ξημερώματα , είναι μεγάλος λύκος, βυζιά σίγουρα 6 , φοράει μόνιμα αυτό το δίχτυ να μην βλέπεις το χάλι της, τα κάνει όλα, εγώ την πείρα μόνο από κώλο γιατί ήθελα να μπαζώσω λίγο, ξύλο φουλ και τα σχετικά 3 μπαλάκια 1 ώρα και 70 ευρώ , έχει μου είπε και φίλη που κάνει τρίο .
Άμα δεν είσαι γεροδεμένος μπορεί να σε σπάσει κιόλας.
Σκυλί δεν καταλαβαίνει τίποτα.
αξιοςΤην πήρα πέρυσι , έψαχνα απεγνωσμένα Σάββατο βράδυ και δεν έβρισκα τίποτα και ήταν η μόνη που σήκωσε το τηλ στις 1 τα ξημερώματα , είναι μεγάλος λύκος, βυζιά σίγουρα 6 , φοράει μόνιμα αυτό το δίχτυ να μην βλέπεις το χάλι της, τα κάνει όλα, εγώ την πείρα μόνο από κώλο γιατί ήθελα να μπαζώσω λίγο, ξύλο φουλ και τα σχετικά 3 μπαλάκια 1 ώρα και 70 ευρώ , έχει μου είπε και φίλη που κάνει τρίο .
δεν υπαρχειςρε ΦΙΛΕ τι μου θυμισες και νομιζα πως ειχα μονο λιγα ενσημα.....
Ρουλα ρε φιλε...το γλυφοκωλι ολα τα κανω ολα τα καταπινω....λες και μοιραζε κουπονια του ΚΚΕ ηταν, αλλα απο πιπα οκ...
Ρανια η τρελλη μπουρουχα με το μαλλι καθαριστριας γυαικα στρατιωτικου και καλα πανω στο μαρουσι (αυτη εδωσε πιπα στο αμαξι και ξεκαλουπωσε στο σταθμο αμεσως-δε βλεποταν)
Την πήρα πέρυσι , έψαχνα απεγνωσμένα Σάββατο βράδυ και δεν έβρισκα τίποτα και ήταν η μόνη που σήκωσε το τηλ στις 1 τα ξημερώματα , είναι μεγάλος λύκος, βυζιά σίγουρα 6 , φοράει μόνιμα αυτό το δίχτυ να μην βλέπεις το χάλι της, τα κάνει όλα, εγώ την πείρα μόνο από κώλο γιατί ήθελα να μπαζώσω λίγο, ξύλο φουλ και τα σχετικά 3 μπαλάκια 1 ώρα και 70 ευρώ , έχει μου είπε και φίλη που κάνει τρίο .
ρε συ φιλε μου μπουρδελογαργαλιαρη...την τυπισα αυτη τη θυμασαι? Το εχω βαρυ απωθημενο να την παρω αλλα εχει κανει τα τηλεφωνα της ακυρα. Μηπως ξερεις τι εγινε αυτη η καριολα?
μακραν οτι ποιο τιμιο,και καλο σε χαρακτηρα ατομο,εχει βγει τα τελευταια χρονια.πραγματικη κυρια..με κ κεφαλαιο.ευχομαι να περναει καλα,και να ειναι γερη και δυνατη.μασσαζομιλφ Ουκρανικής κατασκευής και προελεύσεως....έχω να δω πάνω από 4 χρόνια στο κουρμπέτι ... τελευταία έμενε και δεχόταν στην Πεύκη ...για να σου φύγει όμως η μεγάλη κάψα σου λέω ότι απέχει πολλές παρασάγγες από την φωτογραφία ...
στην Πεύκη την ίδια εποχή η θεία Ρανια παρεδιδε τα όπλα και έβγαζε στο κλαρί την αγαθουλα "φοιτητρια" Παολα...
Αλλα φυσικά τότε μεσουρανούσε η άλλη τους γειτόνισσα η καλυτεροτερη ολων η Ευα 38...
εκεινη η ευα η βουλγαρα με τις κοκκινες βινυλ ζαρτιερες;; Τη θυμαται κανεις;μακραν οτι ποιο τιμιο,και καλο σε χαρακτηρα ατομο,εχει βγει τα τελευταια χρονια.πραγματικη κυρια..με κ κεφαλαιο.ευχομαι να περναει καλα,και να ειναι γερη και δυνατη.
αυτη λες?www.bourdela.com/call-girls/girls/estella/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/estella/[/url]..εκεινη η ευα η βουλγαρα με τις κοκκινες βινυλ ζαρτιερες;; Τη θυμαται κανεις;
συμφωνω απολυτα και επαυξανω.μακραν οτι ποιο τιμιο,και καλο σε χαρακτηρα ατομο,εχει βγει τα τελευταια χρονια.πραγματικη κυρια..με κ κεφαλαιο.ευχομαι να περναει καλα,και να ειναι γερη και δυνατη.