Δεν βλέπεις στις φωτό ρε φίλε για τι καυτές μουνάρες μιλάμε?Αυτες τι λενε?
Υπηρεσιες?
Τιμες?
1 εικόνα 1000 λέξεις
Δεν βλέπεις στις φωτό ρε φίλε για τι καυτές μουνάρες μιλάμε?Αυτες τι λενε?
Υπηρεσιες?
Τιμες?
ρε φιλε....ειπαμε αλλα οχι και ετσι...εχουν γραφτει 2000 πραγματα για αυτες (αυτη βασικα) λιγο πιο πριν...το πολυ 2-3 σελιδες πισω!!!! Δηλαδη, ενταξει θα μας τρελλανετε? Παλι τα ιδια θα αρχισουμε με την πλατεια?Αυτες τι λενε?
Υπηρεσιες?
Τιμες?
διαβασε , διαβασε και θα δεις για υπηρεσιες....Ρε φιλε δε με νοιαζει τοσο η εμφανιση, ειδικα στις ωριμες που γουσταρω. Αν ειναι καλες σε υπηρεσιες μου κανουν
εγω βασικα βαριεμαι να τα ξαναγραφω...Ισως σε λιγο βγει ο νταβαρουλης και γραψει παλι copy paste τι καλα που περασε για 10η φορα που την εχει δει τις τελευταιες 4 ημερες!! 10 γαμησια λεει οτι εχει ριξει, 10 μηνυματα εχει ολα και ολα εδω μεσα....αντε βγαλε ακρη...1 μηνυμα μετα απο καθε γαμησι...
κάθε 3 γαμήσια το ένα δώρο για αυτό πάει συνέχεια
ρε φιλε....ειπαμε αλλα οχι και ετσι...εχουν γραφτει 2000 πραγματα για αυτες (αυτη βασικα) λιγο πιο πριν...το πολυ 2-3 σελιδες πισω!!!! Δηλαδη, ενταξει θα μας τρελλανετε? Παλι τα ιδια θα αρχισουμε με την πλατεια?
ελα φιλε...80ε οχι cim μη το ενα οχι το αλλο, καμια φορα δινει και κωλο...αναλογα τον καιρο (με νοτιαδες ξεχνα το) το σωμα οπως το βλεπεις στην αγγελια αυτη +6-7 κιλακια...Φιλε μου δεν υπαρχει κατι 10 σελιδες πιο πισω.... εκτος και αν ειναι αερολογιες και δε μπορω να συνδεσω το νημα με αυτες
κουτοπονηρη,προσπαθει να αποφυγει τα παντα,εντελως διεκπεραιωτικη,κοινως πανακριβο κομοδινοΡε φιλε δε με νοιαζει τοσο η εμφανιση, ειδικα στις ωριμες που γουσταρω. Αν ειναι καλες σε υπηρεσιες μου κανουν
Συναγωνιστη Adako η θεια Ρανια ηταν η Ουκρανα που δεχοταν σπιτι της στην Πευκη...?Ψηλη, ευσωμη, καστανο-κοντο μαλλι με βυζαρες?και εγω που ήμουν βγαλμένος ...γεμίζω ΡΕΜΑ με τα μπάζα, αρτεμις, γυναίκα 30, χριστίνα 30, νότες, μάγιες (το βουβαλάκι απο εδω), την άλλη που εκανε μασαζ.....αααα..ναι ρούλα...την αλλη απ το αιγάλεω την μιλφ...την κακάσχημη..πως σκατά την λέγανε;;;;
και την κορυφή.......για οσους ξέρουν !! (ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΥΖΟ...)
ΤΗΝ θεία ΡΑΝΙΑ....απο μαρούσι..
και εγω που ήμουν βγαλμένος ...γεμίζω ΡΕΜΑ με τα μπάζα, αρτεμις, γυναίκα 30, χριστίνα 30, νότες, μάγιες (το βουβαλάκι απο εδω), την άλλη που εκανε μασαζ.....αααα..ναι ρούλα...την αλλη απ το αιγάλεω την μιλφ...την κακάσχημη..πως σκατά την λέγανε;;;;
και την κορυφή.......για οσους ξέρουν !! (ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΥΖΟ...)
ΤΗΝ θεία ΡΑΝΙΑ....απο μαρούσι..
Συναγωνιστη Adako η θεια Ρανια ηταν η Ουκρανα που δεχοταν σπιτι της στην Πευκη...?Ψηλη, ευσωμη, καστανο-κοντο μαλλι με βυζαρες?