και εδω η ιδια φιλε μου
για κανε και μια σύγκριση με αυτό ...
και εδω η ιδια φιλε μου
σκετη ταλαιπωρια.για κανε και μια σύγκριση με αυτό ...
αυτα να τα πεις στον ακατανομαστο...εγω τα γνωριζω ΠΟΛΥ καλα...για κανε και μια σύγκριση με αυτό ...
κοιταξε φιλε μου...το εχω ξαναγραψει...τα λεφτα σε πουτανα ΠΟΤΕ δεν τα πετας. Οι εμπειριες ειναι μοναδικες με ΟΛΕΣ τις γυναικες. Εμενα προσωπικα με ενοχλει το "πουσαρισμα του ανεμου" και κυριως οταν "εχω ήχο, αλλά δεν έχω εικόνα" Τοτε ΜΟΝΟ ενοχλουμε+οταν ο συγκεκριμενος τυπος με παιρνει για "καρβουνιαρη"πρέπει να κρατάς λεπτομερές αρχείο και να έχεις και ταλέντο ντέτεκτιβ για να καταλάβεις τι γίνεται εδώ, πόσο χρόνο και πόσα λεφτά για πέταμα έχουν κάποιοι.....
κοιταξε φιλε μου...το εχω ξαναγραψει...τα λεφτα σε πουτανα ΠΟΤΕ δεν τα πετας. Οι εμπειριες ειναι μοναδικες με ΟΛΕΣ τις γυναικες. Εμενα προσωπικα με ενοχλει το "πουσαρισμα του ανεμου" και κυριως οταν "εχω ήχο, αλλά δεν έχω εικόνα" Τοτε ΜΟΝΟ ενοχλουμε+οταν ο συγκεκριμενος τυπος με παιρνει για "καρβουνιαρη"
οχιΠαιδιά η μαρτα από καλλιθεα έχει εγκαταλείψει το άθλημα;;
φιλε μου δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις...ο τυπος δεν ειπε κατι τετοιο. Απλα δεν ηθελε να ριξει την τιμη της...Σωστός και εγώ την είχα τιμήσει στο παρελθόν και δεν είχα μείνει ευχάριστα ενός για αυτό ρώτησα αν είναι ακόμη ενεργή ,άκου τώρα να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε καιρό κρίσης και η ηλικιωμένη κυρία μαρτα......
και γιατί να μην ρίξει την τιμή της ,νομίζω ότι είναι στα 60,αφού υπάρχουν πολλές στην κατηγορία της και με ανώτερες υπηρεσίες που χρεώνουν από 40 έως 50 ευρώ, μην αρχίζω να τις αναφέρω επειδή είναι λίγο πολύ γνωστές. ..φιλε μου δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις...ο τυπος δεν ειπε κατι τετοιο. Απλα δεν ηθελε να ριξει την τιμη της...
και γιατί να μην ρίξει την τιμή της ,νομίζω ότι είναι στα 60,αφού υπάρχουν πολλές στην κατηγορία της και με ανώτερες υπηρεσίες που χρεώνουν από 40 έως 50 ευρώ, μην αρχίζω να τις αναφέρω επειδή είναι λίγο πολύ γνωστές. ..
οι πιο οικονομικές πως τα προλαβαινουν;Προφανώς προτιμάει 60 και λιγότερα γαμήσια απ οτι 40 και να μην προλαβαίνει/// είναι δική της απόφαση....
οι πιο οικονομικές πως τα προλαβαινουν;