diakosa
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εκτος βεβαια αν εισαι Αλεν Ντε Λον , αλλα εδω εμεις μαλλον αλλαν νταλον ειμαστε...
ή Αλαίν Κουτελόν....
εκτος βεβαια αν εισαι Αλεν Ντε Λον , αλλα εδω εμεις μαλλον αλλαν νταλον ειμαστε...
60 χ 2 η Μαρινα η ιδια, καβλωμενη, η αλλη δεν μου αρεσε, αλλα κανανε τα παντα μαζι, εχουν χημεια, γλυφομουνια, τα παντα
Ιρις λεγοταν, καπως περιεργη. Μιλουσε πολυ,καθαρη βεβαια και ευγενικη απλα δεν ηταν του τυπου μουΠοιά από όλες πήρες τυπε, θυμάσαι όνομα ή περιγραφή;
Ξέρει κάποιος κάτι γι΄αυτην εδω?
Δώσε περισσότερες πληροφορίες για την φίλη της Μαρίνας μαν60 χ 2 η Μαρινα η ιδια, καβλωμενη, η αλλη δεν μου αρεσε, αλλα κανανε τα παντα μαζι, εχουν χημεια, γλυφομουνια, τα παντα
φιλε μου δεν νομιζω
δεν ειπα κατι τετοιο... απλα και εγω περιμενω εντυπωσεις και κριτικη απο τον συναδελφο...Δηλαδή αμφισβητείς τον Λίπη???
Ιρις λεγοταν, καπως περιεργη. Μιλουσε πολυ,καθαρη βεβαια και ευγενικη απλα δεν ηταν του τυπου μου
Eυχαριστώ, είναι δύσκολες οι εποχές και δε λέει να πετάς λεφτάαν θυμαμαι καλα κ απ τις φωτο εχουν γραφτει παλιοτερα
οχι καλα λιγια παντως
απο την δευτερη μακρια και happy...ασε που χρεωνει αναλογα με το που μενεις και τι ωρα την θελεις. Ασε που ειναι και πρωταθλητρια στα μπαζα τελικα...αυτές εδώ τις γνωρίζουμε παιδιά;
φιλε, ποτε μα ποτε δεν πετας λεφτα με πουτανα...λεφτα πετας ΜΟΝΟ με γκομενα...Eυχαριστώ, είναι δύσκολες οι εποχές και δε λέει να πετάς λεφτά
φιλε, ποτε μα ποτε δεν πετας λεφτα με πουτανα...λεφτα πετας ΜΟΝΟ με γκομενα...
αυτές εδώ τις γνωρίζουμε παιδιά;
Αν και έχουν γράψει κι άλλοι, πρέπει μάλλον να κάνω μια κριτική για Αννίτα. Εκεί όχι μόνο έκλαψα τα λεφτά μου αλλά κόντεψα να εγκαταλείψω και το άθλημα!