diakosa
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Να υποθεσω οτι για duo με μαρινα κ φιλη κανονιζεις με μαρινα??
Μάλλον το μαρινάκι τα τσεπώνει τα λεφτα χαχαχαχαχ
Να υποθεσω οτι για duo με μαρινα κ φιλη κανονιζεις με μαρινα??
εγω αδερφε καποτε με μια μοντρελο (απο το μοντελλο & το χοντρελο) βλαχαρα , εφαγα τετοια ηττα που δε λεγεται.Ευτυχως γι αυτην και για εμας , εχω καιρο να δω αγγελια της και δε θυμαμαι (εννοειτε) τιποτα (ισως λεγοταν Τιτικα - Χριστινα)
εγω αδερφε καποτε με μια μοντρελο (απο το μοντελλο & το χοντρελο) βλαχαρα , εφαγα τετοια ηττα που δε λεγεται.Ευτυχως γι αυτην και για εμας , εχω καιρο να δω αγγελια της και δε θυμαμαι (εννοειτε) τιποτα (ισως λεγοταν Τιτικα - Χριστινα)
Σε αυτην αναφερεσαι φιλαρακι? Εγω παντως ακομη κλαιω :S :S :S
οχι φιλε μου ,αυτη μπροστα στην Τιτικα? τη βυζοπαιχνιδιαρα!!!! ειναι τουλαχιστον vip ct (την εχω τιμησει παλια).
Δεν παλευοτανε σου λεω με τιποτα
yep!guru13 αυτήν εννοείς;
κοιταξε.για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους.η τιτικα,κατερινα,και οπως αλλιως λεγεται,αναφερεται σε συγκεκριμενο κοινο.το οτι ειναι ασχημη,χοντρη,κτλ,κτλ,κλτ.ειναι εμφανες νομιζω.και οποιοσδηποτε την δει,θα πει το ιδιο.απλα το ξαναλεω.αναφερεται σε ειδικο κοινο.Πολλοί την έχουν πάρει …
Από ότι έχω δει εδώ στο forum … και πόσοι ακόμη που δεν το γράψαμε ή δεν είναι μέλη …
Θα χρειαστεί να στήσουμε πολλούς ανδριάντες. Θα γεμίσουμε πολλές πλατείες.
Κάποτε έκανα κι εγώ το λάθος
Δεν υπάρχει τίποτα θετικό από αυτή τη συνεύρεση ...
Μακράν η χειρότερη εμπειρία μου με call girl …
Περί εμφάνισης συμφωνούμε, όπως κι οι περισσότεροι νομίζω. Όπως είπες, είναι εμφανές.
Εμένα πάντως ούτε το service με άφησε ικανοποιημένο. Καθόλου θα έλεγα.
Πίστευα ότι θα είναι καλή και ότι θα βγάλει γούστα, για αυτό άλλωστε και δεν την έδιωξα όταν την είδα. Αλλά δεν ήταν έτσι. Βαριόταν, είχε μη και όχι, ήταν άχρωμη, πολύ fake, στημένη και διεκπεραιωτική.
Όταν λες ότι αναφέρεται σε ειδικό κοινό, τι εννοείς;
Σε ποιους απευθύνεται;
απλο.περνεις τηλ,και την ρωτας οτι θες.Και τι ρόλο έχει; Αφέντρα ή σκλάβα; Ή και τα δύο - ότι θες εσύ;
εισαι αρχηγαρα.φιλε, ποτε μα ποτε δεν πετας λεφτα με πουτανα...λεφτα πετας ΜΟΝΟ με γκομενα...
πουτσες μπλε.οποιος εχει παρει τιτικα,ανδριαντα ΤΩΡΑ σε πλατεια...
πως το κανεις αυτο παιχτη?guru13 αυτήν εννοείς;
φιλε, ποτε μα ποτε δεν πετας λεφτα με πουτανα...λεφτα πετας ΜΟΝΟ με γκομενα...
Σωστός.φιλε, ποτε μα ποτε δεν πετας λεφτα με πουτανα...λεφτα πετας ΜΟΝΟ με γκομενα...