Όχι ρε φίλε τι φοβήθηκες, δε χανονται τέτοια σκηνικά... έπρεπε να κάνεις το ορίστε, σιγά να μη στο φόραγε εσένα :S
παιδες υπαρχει καμια προταση για καλό μιλφ ντουο ?? Πηγα με την μαρινα 60 και την φιλη της. τιποτα αλλο ??
Όχι ρε φίλε τι φοβήθηκες, δε χανονται τέτοια σκηνικά... έπρεπε να κάνεις το ορίστε, σιγά να μη στο φόραγε εσένα :S
Γιατι δε τηλεφωνεις σ αυτες που ξερεις να ρωτησεις αν εχουν φιλες;παιδες υπαρχει καμια προταση για καλό μιλφ ντουο ?? Πηγα με την μαρινα 60 και την φιλη της. τιποτα αλλο ??
παιδες υπαρχει καμια προταση για καλό μιλφ ντουο ?? Πηγα με την μαρινα 60 και την φιλη της. τιποτα αλλο ??
60 χ 2 η Μαρινα η ιδια, καβλωμενη, η αλλη δεν μου αρεσε, αλλα κανανε τα παντα μαζι, εχουν χημεια, γλυφομουνια, τα πανταΦιλη της μαρινας σε duo
Εχω μεινει πισω
για δωσε info
και που να δεις και τις φιλες της....
60 χ 2 η Μαρινα η ιδια, καβλωμενη, η αλλη δεν μου αρεσε, αλλα κανανε τα παντα μαζι, εχουν χημεια, γλυφομουνια, τα παντα
Ρε τι πάθανε όλες οι ανεξάρτητες και βάλανε ντουέτο στο πρόγραμμα πρώτα η μαγιά ύστερα η ναντια τώρα η μαρίνα ,εμένα πάντως της ναντια μου άρεσε πιο πολύ. ..
Εδώ είσαι αδελφέγνωρίζει κάποιος milfhunter για την "40άρα Αθηναία Μαρίνα";
λιγο εως πολυ περιεργο αυτο φιλε....anyway...παιδες υπαρχει καμια προταση για καλό μιλφ ντουο ?? Πηγα με την μαρινα 60 και την φιλη της. τιποτα αλλο ??
ατεχνη υπεροπτικη ξεπετα με χαλασμενα δοντια.γνωρίζει κάποιος milfhunter για την "40άρα Αθηναία Μαρίνα";
γνωριζω λιγα πραγματα . αλλα επειδη σεβομαι τους συναγωνιστες θα σε συμβουλευα να κανεις οπισθεν φιλεγνωρίζει κάποιος milfhunter για την "40άρα Αθηναία Μαρίνα";
χα,χα,χα,ολα τα ξερειςγνωριζω λιγα πραγματα . αλλα επειδη σεβομαι τους συναγωνιστες θα σε συμβουλευα να κανεις οπισθεν φιλε
για την συγκεκριμενη, ενω ειναι ωραια γυναικα ισχυει αυτο που εμεις οι γεροι λεμε ...ωραια γυναικα σκατα γαμησι...
ακριβως φιλε μοχα...Οπως εχει πει ενας πορνοσοφος:
"μπα δε κανει,αυτη θα σου πιασει τον πουτσο με χαρτοπετσετα"
ακριβως φιλε μοχα...
για την συγκεκριμενη, ενω ειναι ωραια γυναικα ισχυει αυτο που εμεις οι γεροι λεμε ...ωραια γυναικα σκατα γαμησι...