Εγω παλι την ειχα παρει τηλεφωνο και με ρωτησε ηλικια. Μολις της ειπα 25 μου ειπε οτι ειμαι μικρος. Παντως εχει πολυ αισθησιακη φωνη...
εχεις ολο τον καιρο μπροστα σου...να μπαζωσεις και συ....μην αγχωνεσαι..
Εγω παλι την ειχα παρει τηλεφωνο και με ρωτησε ηλικια. Μολις της ειπα 25 μου ειπε οτι ειμαι μικρος. Παντως εχει πολυ αισθησιακη φωνη...
Στο θρεντ για MILF call girls θα ενημερώνουμε (και θα ενημερωνόμαστε) για πιπίνια;;; . Μήπως, μια σκέψη κάνω, μπήκες σε λάθος θρεντ;;;όχι θείες ,για πιπίνια ενημερώστε
Πιστεύω οτι αυτες που αξίζουν την συγκεκριμένη περίοδο είναι η sofia ru και η anastasia ru. είναι οικονομικές 50 ευρώ και προσφέρουν καλές υπηρεσίες. το θέμα είναι γιατί η anastasia κρύβει πρόσωπο και για να πω την αλήθεια δεν είμαι και για κασκαντεριλίκια
Για την Αναστασια εχω ακουσει οτι εχει πολυ σκατοφατσα, και για να κρυβει το προσωπο της μαλλον αληθεια θα ναι.
Δεν είναι τόσο χάλια! Καλή και χαμογελαστή είναι, στο κάτω κάτω όταν πας για milf δεν θεσ μοντέλο!!! Τα γενικά χαρακτηριστικά είναι καλά!!!
60 ευρωπουλα μια ωρα....
οχι κουλουρι...οχι cim, cif...
δεν θα παρω ευχαριστω!!!μαζι με το χοτελι θα χαραμισω 90 ευρα...για κασκαντερελικι..
Πάντως ως milf αυτή έχει τρομερό κορμί!
οχι δεν ειναι η θεια ρανια ειναι η lili απο καλιθεα.Τελικά δεν έχω καταλάβει?
Η Θεία Ράνια είναι αυτή?
Στη μούρη δεν βλέπετε αλλά με μια σακούλα στην μούρη, αν γαμιέται καλά το κάνεις το ψυχικό.
Έχει κανείς τηλέφωνο για την συγκεκριμένη?
Ευχαριστώ!
Τελικά δεν έχω καταλάβει?
Η Θεία Ράνια είναι αυτή?
Στη μούρη δεν βλέπετε αλλά με μια σακούλα στην μούρη, αν γαμιέται καλά το κάνεις το ψυχικό.
Έχει κανείς τηλέφωνο για την συγκεκριμένη?
Ευχαριστώ!
οχι δεν ειναι η θεια ρανια ειναι η lili απο καλιθεα.
Ετσι ακριβος αυτη η φατσα δεν παλευεται.Η αλλιώς και Ingrid από mamba.
Φάτσα .... δεν βλέπεται.. από κορμί όμως άπαιχτο, όπως και από διάθεση και εξυπηρέτηση.
Για μιά φορά όμως... δεν αντέχεται τέτοια φάτσα επί πληρωμή κιόλας