BiLL KåuLøbebåkoc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Προχώρα!!!!
Προχώρα!!!!
παιδες καλο ειναι να αποφευγονται τα γλωσσοφιλα με τανες ... το στομα τους ειναι κοινοχρηστο μην το ξεχνατε ...
πλένομαι μη φοβάσαι...
και καταρχήν ρώτα και τους έμπειρους εδώ μέσα... ένας καθαρός κώλος είναι ποιο ΑΚΥΝΔΙΝΟΣ από ένα πουλί που δεν ξέρεις που έχει μπει....
ο κώλος είναι δέρμα... το καυλί έχει υγρά.... οπότε απο μια ακάποτη πίπα...οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι στο γλωσσόφιλο είναι περισσότερες απο το γλυφοκόλι....
παιδες καλο ειναι να αποφευγονται τα γλωσσοφιλα με τανες ... το στομα τους ειναι κοινοχρηστο μην το ξεχνατε ...
Τα milf ειναι παθος!Συνδιαζουν ζουμερη εμφανιση με εμπειρια!Οταν συνειδητοποίησα οτι γουστάρω σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα μιλφονια νόμιζα ότι ήμουν άρωστος που με αφήνουν σχεδον αδιάφορο οι πιτσιρίκες!!! Τελικά βλέπω ότι η ασθενεια ειναι μεταδοτική και ιδιαίτερα διευρυμενη αρα μπορούμε όλοι οι συμπάσχοντες να νιωθουμε καλύτερα!
Ο λογος???Παντως η Σόφια μόυ εριξε ακυρο κ ειμαι 28
Γεια σας , συνάδελφοι...γεια σας.
Πρίν απο μέρες έπεσε το μάτι μου στο athens elite. Είχε κάτι milf ελληνίδες. Ακριβές λίγο μου φάνηκαν.
Έχει κάποιος να προτείνει κάτι. Π.χ. Τζούλια -- Τι κρητικές έχουμε??? Οτι άλλο υπάρχει ευπρόσδεκτο στο pm...
Θέλω ένα καλό milf για να ξαναπάω και μια και δύο φορές.... κλειδί δεν είναι η ηλικία αλλά το τι και πως το κάνει..
Περιμένω pm με οτι στείλετε...
Ευχαριστώ.
το +20 τι ειναι τι ξενοδοχειο η ο κωλος?
paliotera sxolia gia tin kiria lene oti thelei 50 +20 kai dinei kai kolo...kanena update iparxei?
το +20 τι ειναι τι ξενοδοχειο η ο κωλος?
xereis kanei tipota gia tin kiria??
[/quote
μακρια ειναι η θεια ρανια.....
θα τρομαξεις...
xereis kanei tipota gia tin kiria??
[/quote
μακρια ειναι η θεια ρανια.....
θα τρομαξεις...
xxaxax ok file thanx...kapoios paliuotera eixe grapsei giaytin : Opoios den tin exei dei den exei dei tin asximi pleyra tis zois...xaxaxa
eixa gelasei poli