Η αλλιώς και Ingrid από mamba.
Φάτσα .... δεν βλέπεται.. από κορμί όμως άπαιχτο, όπως και από διάθεση και εξυπηρέτηση.
Για μιά φορά όμως... δεν αντέχεται τέτοια φάτσα επί πληρωμή κιόλας
Κανα τηλ παιζει;
Η αλλιώς και Ingrid από mamba.
Φάτσα .... δεν βλέπεται.. από κορμί όμως άπαιχτο, όπως και από διάθεση και εξυπηρέτηση.
Για μιά φορά όμως... δεν αντέχεται τέτοια φάτσα επί πληρωμή κιόλας
Κανα τηλ παιζει;
Αν της στειλεις μυνημα στο προφιλ της σου απανταει και λεει πως θελει 100ευρω για μια ωρα.
Αν της στειλεις μυνημα στο προφιλ της σου απανταει και λεει πως θελει 100ευρω για μια ωρα.
Ετών 50 πλέον, αλλά αρκετά ''καλοστεκούμενη'' για milf +
Profile στο elmaz.gr , για τους ανήσυχους βάλτε το 14902, στο profile στο τέλος να δείτε λεπτομέρειες.
Δεν βάζω link απ ευθείας αφού δεν εμφανίζει η ίδια πρόσωπο στην αγγελία.
Οι φωτο εκεί είναι όμως 4-5 χρόνων, εκτός μιας που είναι ποιο πρόσφατης (μάλλον 1-2 χρόνων)
Γεια σας και πάλι...
Μου έχει κολήσει αυτή η julia απο athenselite..... και η Janna...
Για να μην κλαίω τα λεφτα μου, καμιά πληροφορία??????????
και εγώ είχα πάρει 2 φορές και ούτε απάντησε ούτε αναπάντητη έκανε!!Προσπαθώ να βρώ την sofia ru.
Την έχω πάει αρκετές φορές τηλ. αλλα δεν το σηκώνει.
Μια φορά την πέτυχα, ειπαμε να βρεθούμε το απόγευμα και να την πάρω στις 15.00 . Πήρα αλλά .... δεν το σήκωσε....
Ξέρει κανείς τι συμβαίνει??? Μας δουλεύει, οπότε μακριάααααααααααααα...
To περίεργο είναι οτι το σαββατοκυριακο είχε και αγγελία.και εγώ είχα πάρει 2 φορές και ούτε απάντησε ούτε αναπάντητη έκανε!!
Συναγωνιστες κι εγω την ειχα παρει τηλεφωνο δυο τρεις φορες και το επαιζε δυσκολη...Αν δε γουσταρεις κυρα μου μη γεμιζεις τα site των αγγελιων ή αν βαζεις αγγελια να μας λες οτι θελεις να ειμαστε πανω απο 35,να εχουμε εξοχικο στο Ζουμπερι και να πινουμε μπυρα Αmstel...Oυστ...To περίεργο είναι οτι το σαββατοκυριακο είχε και αγγελία.
Κρίμα και είχε καλές κρητικές....
Εξω μωρή.....
Χθές Παρασκευή την πέτυχα . Ολο την δύσκολη μου έκανε, γιατί σε αυτό το ξενοδοχείο και οχι στο άλλο. Πολύ γκρίνια. Απορώ πως γράφτηκαν καλές κρητικές. Κάτι έχει αλλάξει στην κοπέλα. Δεν θέλει , δεν μπορεί????Συναγωνιστες κι εγω την ειχα παρει τηλεφωνο δυο τρεις φορες και το επαιζε δυσκολη...Αν δε γουσταρεις κυρα μου μη γεμιζεις τα site των αγγελιων ή αν βαζεις αγγελια να μας λες οτι θελεις να ειμαστε πανω απο 35,να εχουμε εξοχικο στο Ζουμπερι και να πινουμε μπυρα Αmstel...Oυστ...
Βρε ουστστστστστ !!!!Χθές Παρασκευή την πέτυχα . Ολο την δύσκολη μου έκανε, γιατί σε αυτό το ξενοδοχείο και οχι στο άλλο. Πολύ γκρίνια. Απορώ πως γράφτηκαν καλές κρητικές. Κάτι έχει αλλάξει στην κοπέλα. Δεν θέλει , δεν μπορεί????
τι σκατά? την έχει δοκιμάσει κανείς? παίρνω παίρνω, τη μία μου το κλείνει, την άλλη δεν το σηκώνει
τι σκατά? την έχει δοκιμάσει κανείς? παίρνω παίρνω, τη μία μου το κλείνει, την άλλη δεν το σηκώνει
Τύπε, δοκιμασες να της στειλεις email?